Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 787
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Еха, страхотни резултати! Браво!

# 361
  • София
Цялото ѝ излъчване е променено, супер е!

# 362
Еха , страхотен резултат. Къде е правила процедурите ?

# 363
Блефаро много отваря лицето . Могат да се сложат филъри навсякъде, дори и кожата да не е много качествена може да се прикрие с грим , но очите няма как да се отворят, клепачите да не са паднали, захлупени.
Освен това снимките са много различни и цветово и като поза. Аз мога да ви покажа 20 мои снимки на които изглеждам по съвсем различен начин.
Ели, Как си днес?

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 19:52 от La Gitana

# 364
Да, зависи много от снимките, разбра се ,но както казах познавам лично тази жена и наистина промяната е просто невероятна.

Candy, в Испания.

Хитана, много по- добре, благодаря. Клепачите спряха да кървят, но ме болят доста като ударено и все още съм много подута. Мигам бавно 😁
Останалата част на лицето вече не ме боли въобще, само е леко подута.

# 365
  • София
Еее, изпуснах снимките, а така имам нужда от вдъхновение...

# 366
  • Варна
Eли,можеш ли да пуснеш някакви снимки. Дори частични?
Аз съм изненадана,че не се ползват някакви местни упойки тип дентални при такива процедури дето направо ти се мре. Хората зъби къртят с една  упойка, а тука умираме на живо с такива лазери, някак не ми се струва резонно...
Аз мисля,че дерматолозите имат правото  да ползват подобни упойки. Обезболяване с крем изобщо не върши работа.

# 367
За упойките ще питам във вторник. Оперативната блерафо се прави с местна упойка, защо не слагат от нея?

Процедурата ми я прави очен хирург в очна клиника, ако те нямат добри упойки, не знам кой...

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 04:29 от Eli..........

# 368
Много бързо махате снимки, оставете нещо да видим..

# 369
Не знам дали защото си била в очна клиника, но клепачите са ти ги обработили доста, доста силно, по-силно от останалата част на лицето сякаш. Ще има много голям и хубав ефект при теб. Направо лекичко завидях, моите клепачи си останаха бели макар, че минаваха по тях с лазера, имаше точки.
Не се притеснявай всичко, което се случва- болки и така нататък е нормално, всичко ще мине и отмине и ще се възстановиш много добре и ще бъдеш като нова✌️🥳.. Ето това е хубав лазер силен и ефективен, който се прави веднъж на всеки 4,5 месеца зависи дали кожата е тънка или плътна. Ако е много тънка кожата ще намалят силата със сигурност.
Дерматолози имат право и слагат също и дентални упойки във венеца когато се налага имала съм такива случаи и за ендолазера ми сложиха една спринцовка под брадичката. Около устата много боли каквато и да е манипулация.
Уверявам ви, че обезболяване с крем е напълно достатъчно стига да е направено както трябва по протокол, а не през пръсти. Ако Ели разкаже целият процес на обезболяване ще видя къде са сбъркали. Слага се дебел пласт крем и отгоре найлон поне 20, 30 минути преди процедурата. Освен това професионален трябва да е крема, а не от аптеката. Някои клиники приготвят свой собствен крем доста силен. В една такава клиника бях и докторка която ме прави го беше ползвала също, каза , че я отпуснало след 24 часа, случаи всякакви де. Със сигурност са те намазали тъничко и след 5 минутки са те работили. Освен това се използва допълнително друга машина със студен въздух срещу лицето, която също помага. Ако докато изчистят крема и започнат да те работят пак е отминало много време и ефекта от крема също отминава. Можели са да ти инжектират на очите упойка също. За догодина да си знаеш. Може ли да споделиш цената каква беше. Само лицето? А шия?

# 370
Привет, вече минаха 6 седмици от поставянето на Склуптра, бихте ли споделили на какъв интервал си правите процедурите, защото чета от 6 седмици до 3 месеца разлика. Има подобрение малко, даже лекарката ми каза, че най-вероятно няма да видя кой знае какво от 1 процедура, но забелязвам че овала на лицето ми е една идея по-добре

# 371
  • София
Момичета попадна ми това, внимавайте при кого ходите!
https://www.facebook.com/share/p/1Gzxvybwdg/

# 372
Мацки, а от този лазерен рисърфисинг възможно ли е да останат някакви по-дългосрочни поражения по кожата, от сорта на белези?

# 373
Не съм чувала някой да има белези от лазер.
Той първоначално се ползва точно да маха белези, петна и прочее.

Тук едно неочаквано... получила съм автоимунен конюктивит. Малко се изплаших и отидох до болницата посред нощ. Казаха че от лазера се къса една защитна мембрана на клепачите, и е лесно да се превърне в конюктивит. А и на мен каквото и да ми пипнат очите стигам до конюктивит... вече разбрах защо.

Та така с изгоренитн клепачи и подутите очи, не е яко, но с лекарствата е поносимо. 

Хитана, не съм правила врат, защото аз исках блефаро и хирурга ми каза че ми е рано за оперативна и да направя СО2. Затова е горено яко около очите, а останалото е по-леко.

Кожата около очите е толкова зле в момента на едни бели мехурчета и лилаво червена, но не ме боли. Дразни ме конюктивита и толкова да съм подута...

# 374
  • София
Аз не бих се подложила на процедура от която ставам на мехури, ама шарен свят, какво ли не правим в името на красотата Wink Бързо и успешно възстановяване на всички страдалки!

Аз в момента правя HIFU през 45 дена в Леге Артис и приключих 4d лазер при Ванеска ( направих 4 през пролетта), общо 8 за годината. Предстои ми Радиес през Декември при Ванеска и приключвам за тази година. Доволна съм от комбинирания ефект, стегната и гладка кожа, без петна и капиляри. От HIFU имам намаляване на мазнините и лека корекция на контура. Беше ми активна година Wink

Общи условия

Активация на акаунт