Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 770
  • 760
  •   2
Отговори
# 375
Ох, не са ли опасни тези неща (имам предвид мехурите по очите)? Дано поне има добри резултати.

# 376
  • София
Ох, не са ли опасни тези неща (имам предвид мехурите по очите)? Дано поне има добри резултати.

Ами това е втора степен изгаряне. Как не остават белези е феномен и за мен.

# 377
Неприятно е за гледане, но ако искате ще ви покажа.
Аз съм виждала на жена да обгорят така огромно родилно петно и после кожата и стана като на бебе. И при нея бяха тия мехурчета... не са баш махури като изгорено. Бели са. Ако не слагах тия постоянно овлажняващи продукти щеше да е изсъхнала кожа.

# 378
Ами това е втора степен изгаряне. Как не остават белези е феномен и за мен.

Ами, аз именно относно това се поинтересувах на предната страница. Simple Smile Белези имам и от електроепилация, и от лазерна такава. Вярно, много леки са, но все пак, се забелязват, ако се вгледаш. Не мисля, че е много трудно да се образуват, при тежки изгаряния по кожата. Аз затова попитах какви са гаранциите, че няма да се получат и след тази процедура. Изглежда ми доста агресивна.

# 379
Нека уточня.

Първо лазер може да се прилага за различни неща, петна, белези от акне, белези от рязано, брадавици, бръчки, блефаро.. и всяка процедура се прави различно!
Факта че лазера е единствения ефективен метод за махане на белези, звучи странно да ги причинява..
За акне зная че крайният резултат се вижда след 12-16 месеца!

За това което си правя аз доктора каза месец. Ще видим.

Нямам усещането да е нещо непоносимо. Ако ме бяха оперирали едва ли щеше да е по добре.

# 380
Аз не бих се подложила на процедура от която ставам на мехури, ама шарен свят, какво ли не правим в името на красотата Wink Бързо и успешно възстановяване на всички страдалки!

Аз в момента правя HIFU през 45 дена в Леге Артис и приключих 4d лазер при Ванеска ( направих 4 през пролетта), общо 8 за годината. Предстои ми Радиес през Декември при Ванеска и приключвам за тази година. Доволна съм от комбинирания ефект, стегната и гладка кожа, без петна и капиляри. От HIFU имам намаляване на мазнините и лека корекция на контура. Беше ми активна година Wink

Rima, може ли дa разкажеш малко за този 4d лазер? Благодаря.

# 381
  • София
Ето това е процедурата, към същия апарат има и накрайник за махане на капиляри!
https://drvaneska.bg/proceduri/aparatni-proceduri/lazerno-podmla … iavane-na-kojata/
Аз правя на лице и шия, няма болка, има леко пропукване като при карбонов пилинг. След процедурата се седи 20 мин.с маска за успокояване.

# 382
  • в 1001-та нощ
Разбира се, че лазерите могат да причиняват белези. Зависи как се ползват. При мен на клепачите - първата неоперативна блефаро беше доста инвазивна. Имаше дълго възстановяване, после кожата става розова - ярко розова, който е имал изгаряне знае какво е, а дългосрочно - кожата там остава по-бяла и по-различна. Не е точно като белег, но не и като другата. Това, разбира се - аз си го виждам, но когато правих неоперативна блефаро за втори път - я правихме по-неинвазивно с 1 седмично възстановяване, което е по-удачно за мен.

При втория случай - има фраксел ефект - редуват се здрава и изгорена кожа. При инвазивния подход - няма фраксел ефект - всичко е изгорено, поради което и възстановяването е доста бавно. При фраксел ефекта идеята е всяка микротравма да е обградена от здрава кожа, която бързо затваря микро раната. При инвазивния подход - има една голяма рана и ест. много по-бавно се възстановява.

# 383
Една седмица възстановяване значи ли, че една седмица не може да излизаш навън? Пак ли има кръв, слуз, струпеи?...

Междувременно се саморедактирам, защото видях блога на Алена и подробното описание по дни на възстновяването. Там се дадени 10 дни за не много силен фракционен метод на CO2, доколкото схванах. Ами няма кръв, рани и слуз, ама пак си е доста неприятно възстановяването.

Смели жени сте, които го правите, това мога да кажа. Браво на вас.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 16:36 от Alia1

# 384
Аз имам белези след лазерно отстраняване на папиломи. С годините почти не се забелязват. Не мисля, че лекарката е виновна, а че просто тялото ми реагира по този начин. Имам склонност и към келоидни белези. Естетичните процедури според мен не трябва да причиняват страдание. Такива мъки, каквито описва съфорумката не бих си причинила доброволно.

# 385
Това с какъв лазер е? Малко ми изглежда вандалщина на мен. Не трябва да стават възпаления и конюнктивити, а оттоци и рани отшумяват обикновено на третия ден. Внимавайте да не останат белези от изгарянията.

Аз навремето бях решила да махам капиляри с лазер и така ме бяха изгорили, бях подута, изгорена, бих антибиотици и после имах белези даже още ми стои единият, беше преди над 15 години. Отделно и от изгарянето, цялото лице ми стана на капиляри.
За мен не е нормално да има такъв ефект, плюс и чак такава болка.

# 386
Аз бях черна, но нямах рани и кръв изобщо. Но и не ме бяха работили плътно около очите

# 387
Леле, момичета, Ели и без това се притеснява. Да не я натоварваме повече. Тя самата каза, че ако е знаела, може би е нямало да се подложи.
Аз, както казах в предишната страница, направо ви се възхищавам на смелостта за много от процедурите...
Тук постоянно виждам млади и красиви лица, значи всичко си е заслужавало. Simple Smile
Скоро прочетох една мисъл, която много ми харесва - едни изживяват мечтите си, а други - страховете си. Нещо такова беше, но аз явно съм от вторите...

# 388
Аз не бих си го причинила. Като се знам каква паника съм, ще откача тотално, докато се възстанови. Също смятам, че не бива да има такива болки и изгаряния в процесите по разкрасяване като цяло, но който се е подложил на това е много смел човек за мен Simple Smile Бързо възстановяване!

# 389
Аз съм правила всякакви процедури и даже и от Морфеус (която отчитам като най-тежката), нямах такова възстановяване. Не трябва да има такива последствия от естетични процедури, тук направо са я изгорили Ели.
Пиша го, въпреки че е притеснена, за да знае, че това не е нормално и не трябва да е така. Ако трябва, ако до ден-два не се подобри положението, да започне антибиотик и после никога повече да не ходи на това място. Добър ефект от такива процедури има и без да ти свалят лицето и да ти стават инфекции. Конюнктивитът е инфекция. Разбира се, че ще се възстанови напълно, но знам какъв стрес е да си с изгорено лице, колко боли и т.н. Не трябва да е така
 При Морфеус вторият ден винаги съм супер подута, но отворени рани няма и вече на третия ден започват нещата да се оправят. Аз правя и очи - минава ми ги общо три пъти - горен и долен клепач
Алена и други момичета правиха блефаропластика и пак възстановяването беше по-бързо и безболезнено.

Момичета, не си причинявайте такива неща, красотата не трябва да е болезнена и рискова.

Общи условия

Активация на акаунт