Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 630
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Сега на третата Скулптра ми беше неприятно поставянето, то не е точно болка, но усещах ръчкането.
Ще му кажа аз за торбичките да го има предивд другият път, защото е адкси досадно.
Баш като някоя препила съм, а в момента не употребявам грам вино😅

Кой питаше за околочния ми крем , да кажа за хемороиди😅🤣🤣🤣 този е, турски, някой ми е казал и съм го купила ей така да си имам, не че някой има подобен проблем у дома. Но ето сега си мажа торбичките😅😂
Писах на доктора, пратих му снимка, от сутринта, те после се махат и става супер и око и вежда, но сабалям съм малката японка😅

И от ХК за пиене още повече задържам вода и все едно имам филър в лице и уста, а аз ХК в лице никога не съм слагала😅 чак ме питаха във фитнеса как съм се опънала така, викам задържам вода. Бая недоверчиво ме погледна питащата, но кво да и се обяснявам. Нека си мисли каквото иска.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 15:43 от JACKLIN*

# 46
  • Там където
Ох, Жаки така ме разсмиваш.... преди няколко дни се бях напукала по нощите преди лягане със солени слънчогледови семки и мезета. Макар да съм прасе (казала съм на сина да пише на некролога ми "умре от лакомия" и нищо друго Simple Smile) вечер гледам да не ям, но бях пред МЦ и не тренирах този ден. Сутринта се събудих на 20, като изключим, че нямах очи- ни марионетни, ни назо, ни други бръчки Simple Smile Гладка като питка... разбира се всичко се нормализира до 1-2 часа

# 47
Не знам, момичета, но много ме боля. Първо самото боцкане, след това с тази канюла как ми ръчка из цялото подкожие бррр - ужасно изживяване. Ефект имах първите два дни като лека сочност, даже не и сочност, не знам как да го обясня. Щом мъжът ми ме пита за какво съм далата толкова пари и освен зачервяване нямам нищо друго...
Остана ми едно зачервяване около устата отстрани, където са марионетните бръчки. Не знам защо така се получи. Предполагам, че ще мине, но и кожата ми е доста чувствителна.

Много сторита съм гледала на д-р Трендафилова и д-р Хаджийска как преди поставяне на колагенстимулиращи, а и филъри, лицата на пациентките им са намазани с бял обезболяващ крем. Георгиевски явно е над тези неща, но ме загуби.. Всяко едно посещение при него ми носи гадни болки и не виждам защо да си го причинявам. Ще опитам при Трендафилова.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 20:06 от *Hellena*

# 48
Хелена, уникална кожа!
За Георгиевски, като знам че не обезболява или отивам 20 Мин по рано и ще си искам крем да ми сложи някоя сестра или ако пътувам аз ще си се намажа, има си крем с лидокаин.
Той вика аз не си слагам на мен обезболяващ крем, то всякак боли😅😂 Викам аз все пак предпочитам с крем:) Ако е такъв майстор и на други неща като скулптра то ще намеря чалъм с обезболяването. Явно са му много нагъсто часовете и даже да намажат няма да подейства.

# 49
Жаки, благодаря! Не съм се сещала за обезболяващ крем. Хм. Ако мога да си купя от някъде. Този човек ми докарва травми отвсякъде. Laughing Преди него съм слагала ботокс на друго място. Ами стояла съм 20 минути с обезболяващ крем и не съм усещала абсолютно нищо.
Ще опитам аз при д-р Трендафилова, че отдавна й се каня Smile

# 50
  • София
В ДермаАкт винаги асистентките ме мажат с обезболяващ крем преди часа, а не  Трендафилова.
Ботокс слагам без обезболяване , не ми е нищо особено.

# 51
На мен рядко ми слагат обезболяващ.За устни, за назото, последно Радиес не ми сложиха.В брадичката за филър и скулите.Ботокс не.По преценка на лекаря.

# 52
Ще опитам при Трендафилова.
[/quote]
Правила съм Хармоника точно при Трендафилова, без обезболяващ крем. Не ме е боляло, само е гадно усещането. Иначе като ми прави устни, преди това ме намаза едно от момичетата.

# 53
На мен в Дерма акт винаги ми предлагат, като отида още, да ме намажат с обезболяващ. Аз отказвам, обаче, защото по принцип тэрпя, а и наистина, с крем и без крем - все тая

Странно е това, че от Хармониката не се вижда ефект.

# 54
А защо обратен ефект?
Като че ли ми се подчертаха още повече назолабиалните и смъкнатия контур.
ПС: Всъщност тези масажи изобщо не са подходящи за дамите от темата - противопоказни са при филъри, ботокс и т.н интервенции. Аз имах само ботокс, но дамата, няколко пъти ме пита, дали е минал поне месец от поставянето и дебело подчерта, как ще направи всичко възможно да се разгради по-бързо (не че много ми държи или пък съм искала такова нещо).

# 55
Да и моята козметичка е много против всякакви "отрови". Само с масажи било напълно достатъчно да се поддържа човек. Как може доброволно да си вкарвам отрова в организма и т.н. Затова, с тези изказвания, съм доста скептична към тази остеоестетика (защото такива изказвания показват ниска медицинска култура и незапознатост, като цяло, а разчитане малко на "кръчмарски приказки"). Та, май май тотално се разубедих за тези масажи. Може единствено за удоволствие и това е хаха Simple Smile

# 56
Аз напоследък правя почистване с масаж,много е релаксиращо а и полезно за кожата-стимулира кръвообръщението ,лимфния поток .Като си тръгвам усещането е все едно кожата ми се е отлепила от костта .Със сигурност масажа е много полезен ,помня че Юлиана Дончева беше споделила че се поддържа с масажи всеки месец .Но са противопоказни при филъри ,може би  на едно по младо лице може да му е  достстъчен   само масаж,но след като започне да губи обем лицето едва ли.Като се сетя че се бях навила за курс масажи остеоестетика за 600лв и след това разбрах ,че тоя ефект няма как да се задържи повече от месец два дори и с подръжката.

# 57
Здравейте !
Момичета , тук изобщо има ли някой от Пловдив ? Никаква информация не се споделя за дерма клиники , процедури и т.н. в Пловдив ? Супер странно ми е това , да не съм в грешната група ? Търся информация за подходящ дерматолог в Пловдив за поставяне на ботокс и филъри.
Балабанов ми препоръча Вандев. Ама Вандев е стоматолог ...
Много моля момичетата от Пловдив да се включат с информация - къде поставявт ботокс и филър .
Благодаря !

# 58
За Пловдив са писали многократно, явно не четеш редовно.

# 59
Здравейте , предложение за добър естетичен хирург , за нос. Ако може в София.

Общи условия

Активация на акаунт