Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 672
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Отскоро ходя в Пловдив в Аглея дерма при д-р Оксана .Изключително премерена откъм процедури ,нищо излишно няма да сложи или да препоръча ,дори ми е отказвала процедура .

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 12:57 от Shine76

# 61
Има тема за ринопластика, мисля.

# 62
  • при Arctic Monkeys
Май и октомври ходя аз.
Да кажа, че Карма изглежда направо УАУ и ако наистина е към 50 те, искам да съм като нея след 7-8 години! Но то май сега съм по- зле в овала😅
 ДХЗ, ти също имаш младежко излъчване😍
 За Ботокс не бих го сменила вече, ще съм му вярна до браулифта😅😂
Благодаря. Толкова са годинките без няколко месеца.
Ботоксът е чудесно нещо, но при мен държи все по-малко.
Развалят качеството ли, или е вече от възрастта, не знам Laughing

# 63
  • при Arctic Monkeys
Здравейте , предложение за добър естетичен хирург , за нос. Ако може в София.
Никой. Не си  правете експерименти, това е сложна операция. Турция му е майката.

# 64
И безплатно да ме оперират и пари да ми дават даже и отгоре, в Турция не отивам за нищо. А и като гледам родните звезди с операции в Турция още по ме отказва. В България си имаме толкова добри специалисти.

# 65
  • Пловдив
Не се сдържах, но и аз не ги разбирам тия съвети - и това за всичко се дават на едро, и за лечение, и за ин витро, сега и за пластика остана. В България - не, все едно къде и при кого - не, в Турция отивайте, където и да е, ама в Турция да е. "Чужбина е мястото", както бяха написали в една тема. Къде се намира това място чужбина, не ми е ясно. Не че няма много добри специалисти в Турция, със сигурност има, подходът България ангро vs. Турция ангро е антилогичен.

# 66
Повече от половината в тази тема, които пишем сме в чужбината и като гледам нищо по-модерно, по-инвазивно, по-разкрасяващо и по-различно няма от това, което е и в България. В България има доценти, професори и така нататък, по-висши от само доктори, които и си разбират от работата.

За ринопластика изберете ултразвукова такава по-щадяща на увреждане на тъкани и кости, която не раздробява, по-малко грешки става там. А, също така и в България има чужденци от чужбината, които оперират😘😘😘

# 67
Здравейте , предложение за добър естетичен хирург , за нос. Ако може в София.
Никой. Не си  правете експерименти, това е сложна операция. Турция му е майката.
Гледайте последния епизод на Ничия земя.Жената след 3 неуспешни операции на носа тук ,са я оправили в Турция.
https://www.youtube.com/watch?v=ReuGlCx3VQo&ab_channel=%D0%9 … D0%B5%D0%BC%D1%8F

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 16:27 от Maya Zhelyazkova

# 68
Аз не съм видяла добре направен нос в Турция, но може и да има...

# 69
  • при Arctic Monkeys
И безплатно да ме оперират и пари да ми дават даже и отгоре, в Турция не отивам за нищо. А и като гледам родните звезди с операции в Турция още по ме отказва. В България си имаме толкова добри специалисти.
И аз си мислех така, докато не започнах да чета повечко и да гледам снимки и отзиви.
И кой в Бг е добър?
Не виждам някой в Бг да прави хубави носове. Понякога им се получават, например Генов.
Прехваленият Илиев, по който припадат във фейсбук - извинете, но няма един симетричен нос с еднакви ноздри.
В Турция правят това, което пациентите искат. Това е мода, диктувана от инстаграм и лейките я следват.
Нали знаете какъв ужас е една неуспешна операция и колко е близо до мозъка нослето и каква беля може да стане, не говоря за естетика...
От моята операция в България, защото по това нямаше достъп до турски лекари: приличен нос, естествен, даже бих казала доста естествен резултат /върхът ми остана широк/, доживотен синузит и кошмарна интервенция и възстановяване, от което е цяло чудо, че съм оцеляла, но явно съм кораво ко..ле:laughing:
Забравих - почти никаква чувствителност над горната устна, като екстра към всичко казано.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 16:15 от karmacoma

# 70
  • бургас
Здравейте, можете ли да ми предложите дерматолог за Бургас, на който може човек да се довери са процедури на лицето?

# 71
В България като им гледам касапските снимки, с които се хвалят в Инстаграм, не бих отишла и бенка да ми махат. Светлинни години назад сме. В Турция също не смятам, че са кой знае колко по-добре. Добър лифтинг и операции на нос, съм виждала, като резултати от клиники в УК и САЩ

# 72
Аз мисля,че всичко си е до лекаря а не до принадлежност от къде е Виждала съм лоши резултати и от Бг и от Турция  както и лоши резултати  на запад .Всеки ден виждаме разни американски звезди с неуспешни операции .Съжалявам ,че и аз раздух темата въпреки ,че не е за тук😊

# 73
  • София
Момичета, някоя с опит с тези 2 хранителни добавки? Прави ми впечатление краткия период на прием и голямата пауза:

https://medicalproducts.bg/product/mesoestetic-radiance-dna-elix … r-6-bottlesx30ml/
https://medicalproducts.bg/product/mesoestetic-age-element-firming-elixir-6x30ml/

В момента пия тези аминокиселини, препоръчаха ми ги в кабинета на д-р Ванеска:

https://medicalproducts.bg/product/jalupro-drink-%d0%b0%d0%bc%d0 … 0%b5%d1%82%d0%b0/

# 74
Виждате ли някакъв ефект от аминокиселините на   д-р  Ванеска..Отдавна ги заглеждам въпреки ,че са момента съм намерила по бюджетен вариант да си набавям аминокиселини.

Общи условия

Активация на акаунт