Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 819
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
И всичките мъки само за такъв резултат май не си заслужават. Grinning

За сега, абсолютно  не си заслужава!
Все пак ще изчакам да стане месец и ще потвърдя.

# 451
  • Там където
Ох, попаднах на един UK сайт за отзиви само за Морфеус и съвсем се наплаших. Болка добре, възстановяването все ще мине, но повечето споделят, че по-лошо е станало.... Вместо да лифтират и да опънат марионетните и назото, те са увиснали повече. Само това ми липсва. То сега аз знам, че в UK  лекар не ги работи тези неща, ама то и лекарите у нас гледат от своя ъгъл. Освен да се пазаря, на малка дълбочина да ме работят. Не искам още повече увисване, нали уж отивам за лифтиране Simple Smile

# 452
Здравейте ,възможено ли е да спада филър на скулите след една седмица, все едно не е поставян?

# 453
Нямам увисване след Морфеус, лифтиране има, обаче наистина топи мазнини. На мен лицето ми след само една процедура определено изглеждаше по-слабо, даже хората около мен ме питаха дали съм отслабнала, без реално да съм, просто лицето ми се стопи. Но не го отчитам като негативен ефект, сякаш се харесах така. Grinning Като цяло никога не съм била с пълно лице де...

# 454
Визуално е това, и при мен първият път така се случи.Просто спада отокът.
Здравейте ,възможено ли е да спада филър на скулите след една седмица, все едно не е поставян?

# 455
  • Варна
Някой с отзиви за 4D лифтинг Фотона?Предлагат ми, но не ми се ще 500 лв да отидат ей така на вятъра.

# 456
  • София
Че къде струва 500лв за цялото лице?

# 457
  • София
Моля за съвети!
Какво бихте предприели на мое място?
На 53 съм. Само Венус легаси преди 5-6 години, който стопи мазнините - особено в долната половина.
Страхувам се да не влоша положението още повече.

От клиниката на Денчева препоръчват:

Филърът е за долната устна, за да се постигне симетрия.
По време на консултацията споменаха за редуване на мезотерапия с плазмотерапия, но са пропуснали да опишат.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 05:51 от O. Basilicum

# 458
  • Варна
Че къде струва 500лв за цялото лице?
Варна, при доктор Женина Бързакова,от 600 на 500 . Питам за отзиви . Правила ли сте? Като цяло никога поне аз не съм някакъв лазер.

# 459
Филър ще трябва и за горната устна съвсем лекичко, защото е дехидратирана. Мезотерапиите и плазмотерапията са хабене  на средства, заложете на някакви стимуланти като скулптура или радиес, или аналогови апаратни за набавяне на колаген и еластин. IPL терапия е добре, но имате нужда от лазер СО2 или пилинги с киселини за освежаване. Купете си за вкъщи киселини, явно досега нищо не сте ползвали даже и фотозащита. Ботокс задължително.

# 460
  • София
La Gitana, много благодаря! Heart

Фотозащита ползвам максимална от много години, но апаратът показа, че пигментацията не е от слънцето, а се дължи на вътрешен проблем.
Иначе виждам, че тук харесвате скулптура, радиес, хармоника и питах за тях, лекарката ми обясни, че тъй като и те водели до сраствания, не препоръчва, създавали проблем при евентуален оперативен лифтинг.
Тя ме видя, че съм притеснена и предложи това като за начало. Защото наистина по-драстичните процедури биха ме отказали. Трябва да тръгна отнякъде, да видя ефект и постепенно да надграждам.

Ще разгледам аналогови апаратни за набавяне на колаген и еластин. Сърдечно ти благодаря отново!

# 461
... скулптура, радиес, хармоника...лекарката ми обясни, че тъй като и те водели до сраствания, не препоръчва, създавали проблем при евентуален оперативен лифтинг.... Защото наистина по-драстичните процедури биха ме отказали...

Щом е така тогава само апарати , радиочестота, морфеус, фотона , т.н. . Апаратите също моделират колагена и еластина както и скулптра и радиес . Аз не съм ги слагала също заради страх, залагам на лазери, и пилинги и мезотерапия права сама вкъщи много е лесно.

# 462
Момичета, някой има ли мнение за д-р Росица Денчева от клиника Reverse (по-точно за поставяне на хиалурон в устните)?

# 463

Фотозащита ползвам максимална от много години, но апаратът показа, че пигментацията не е от слънцето, а се дължи на вътрешен проблем.
Иначе виждам, че тук харесвате скулптура, радиес, хармоника и питах за тях, лекарката ми обясни, че тъй като и те водели до сраствания, не препоръчва, създавали проблем при евентуален оперативен лифтинг.
Тя ме видя, че съм притеснена и предложи това като за начало. Защото наистина по-драстичните процедури биха ме отказали. Трябва да тръгна отнякъде, да видя ефект и постепенно да надграждам.

Ще разгледам аналогови апаратни за набавяне на колаген и еластин. Сърдечно ти благодаря отново!
какъв е смисъла да правите апаратни процедури щом като от Легаси са ви се стопили подкожните мазнини?
Всички апарати водят до същото в дългосрочен план.
За мен от инжекционните Хармоника е перфектна и най-доброто и трайно,което съм сложила в лицето ,вече мина 1 година.
Бих ви препоръчала да се решите на ДБ,ще имате страхотен и траен ефект.

# 464
  • София
Скрит текст:

какъв е смисъла да правите апаратни процедури щом като от Легаси са ви се стопили подкожните мазнини?
Всички апарати водят до същото в дългосрочен план.
За мен от инжекционните Хармоника е перфектна и най-доброто и трайно,което съм сложила в лицето ,вече мина 1 година.
Бих ви препоръчала да се решите на ДБ,ще имате страхотен и траен ефект.

Възможно ли е IPL да доведе до стопяване на мазнини, защото петната са огромен проблем и има ли по-добра процедура срещу тях?
Какво е ДБ?
Благодаря за мнението, всичко ми е полезно, тъй като не съм запозната!

Общи условия

Активация на акаунт