Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 900
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Относно пигментните петна, от години боря 3, с какво ли не. Ретинол целогодишно, трет зимата, ниацинамид, вит Ц…. Нищо. Обаче, от началото на октомври до сега 2-те ги няма, а третото почти и него. Mela B3 на Ларош серума вечер + турския Експигмент 4% и трет, а сутрин пептиди и крема Mela B3 с 30 фактор /който няма да повторя, защото се лющи/. Този серум на ЛаРош е супер, чак не ми се вярва че ми няма петната 😂.

# 511
Каква надежда ми вдъхнахте. Серумът ще го взема, за експигмент чувам разнопосочни мнения плюс, че може да докара още по-големи петна и ме е страх
Третиноин крем ли имате предвид?
В общи линии комбинацията от продукти варира и си е ваша или е по протокол някакъв?

# 512
Има протокол как се ползват и с какво се съчетават, но иначе е
по избор и нужди, поносимост и тн.

# 513
Серумът на мелаБ3 съм ползвала. Изключително добре ми повлия на кожата. Стана по-озарена и с по-добра структура. За съжаление петната не се повлияха въобще.

# 514
Относно пигментните петна, от години боря 3, с какво ли не. Ретинол целогодишно, трет зимата, ниацинамид, вит Ц…. Нищо. Обаче, от началото на октомври до сега 2-те ги няма, а третото почти и него. Mela B3 на Ларош серума вечер + турския Експигмент 4% и трет, а сутрин пептиди и крема Mela B3 с 30 фактор /който няма да повторя, защото се лющи/. Този серум на ЛаРош е супер, чак не ми се вярва че ми няма петната 😂.
Може ли снимка на този крем на Ларош?

# 515
  • София
Може ли снимка на този крем на Ларош?
[/quote]

В момента е на промоция в Софармаси.
Явно зависи от какво са петната, при мен се дължат на вътрешен проблем и нищо от мазилата не работи, чудя се IPL дали би свършил работа или поне да не навреди /чета, че могат да станат бели петната или много по-тъмни/.
Дали да направя първо на ръцете, за да видя резултата, но ще бъде ли показателно за лицето, взе пак текстурата на кожата по ръцете е друга?

# 516
Босилекче, за съжаление, никой не може да даде 100% гаранция. Колкото типове кожа, продукти и процедури и толкова варианти за рзултати. Затова и се подписва документация за информирано съгласие.

Благодаря, че сподели за промото в Софармаси - ще се възползвам.

# 517
Бързо оздравяване!

За маската - в Тему като напишеш - Led face mask и излизат едни и същи. Всички са между 20-30 лв. Не очаквах нищо за този цена, но с червената светлина особено, лицето направо се плъмпва.

Иначе за процедурите и козметиката на Biologique - много съм доволна аз. В салон е достатъчно само веднъж на месец да се ходи. Серумите им са уникални, както и маските. Заслужава си вложените пари, а и са икономични. Преди да забременея ползвах трет и ретинол. Мисля да не се връщам, а да използвам техните серуми после
Много благодаря и за двете Yellow Heart
Определено се навих да пробвам процедурите и козметиката на Biologique Simple Smile
Ще потърся в Пловдив, къде има оторизирани центрове.

# 518
Жаки, а проблемът с торбичките под очите след ботокс изчезна ли?

Не, още и мн ме дразни, но са по малко и сутрин. Никога в живота си не съм имала торбички.
Докторът мн учуден, но е от ботокса няма от какво друго. След него се появиха. И на двата ретуша се засилват, после намаляват, дано изчезнат!
Някой ми е казал или съм чела за лек за торбички, ще паднете като ви кажа! Крем за хемороиди! Но наистина работи! По свъсем малко върху крема за очи слагам до час няма нищо😅
Намерих нов у дома, турски не знам що съм го взела изобщо, та викам да опитам, то пък подейства. Но не помня кой и къде ми каза този Фокус😅

Може ли името на този крем? Това и аз съм го чувала и съм пробвала, но или не е бил подходящ кремът, или при мен нищо не става.

И аз искам да знам за този крем 😂

# 519
  • София
Ирма комбинацията на продукти е моя, не ми е предписвана.

Серума Мела Б3 в Гален беше 48 лв миналата седмица, поднових го. Но крема, както казах не е моят, лющи се, прави кир ефект, не ми е достатъчна 30 СПФ и го пропускам. Но може да има значение и ползването им заедно, както правих аз 1 месец.

# 520
Момичета, гаджето на дъщерята си търси процедура за премахване на тъмните кръгове под очите получени от постоянни нощни смени. Какво ефективно бихте предложили?

# 521
Привет и от мен,какво бихте препоръчали за бръчки тип баркод?
Прави се линейна мезотерапия напречно на бръчките с ХКиселина/филър без обем. https://vm.tiktok.com/ZGdYmfrG9/
Ако са много дълбоки бръчките и кожата изглежда отпусната там може първо с лазер да се мине. Ако е това -с ботокс.
https://vm.tiktok.com/ZGdYmPE3x/
   https://vm.tiktok.com/ZGdYmrGe3/

Момичета, гаджето на дъщерята си търси процедура за премахване на тъмните кръгове под очите получени от постоянни нощни смени. Какво ефективно бихте предложили?
Има лазери, които премахват проблема , инжектиране на мезо с такива аминокиселини и пептиди, и кремове. 👉
https://vm.tiktok.com/ZGdYm6dCs/ казва се, че първият показан крем и крем за хемороиди без  кортикостероиди , се смесват двата крема и да се апликира за през нощта, казва се, че двата крема ще помогнат за изсветляване на тъмните кръгове. По-нагоре бях показала видео с лазер точно за тъмни кръгове, мисля , че Алена в блога си също е споменала лазер, който помага.

https://vm.tiktok.com/ZGdYa7GRA/   👉за мелазма

# 522
Благодаря. От споделеното за СО2 лазер останах с впечатлението, че лазер няма да подобри много състоянието на кожата, защото операторите работят на по- ниска степен.

# 523
Со2 не е за тъмни петна под очите.

# 524
Намерих за Електра в твой пост, но ми трябва за България.

Общи условия

Активация на акаунт