Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 48 947
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Препоръчайте ми добър дерматолог, който поставя хиалурон в устните и резултата е естествен бвз патешки устни за гр. Пловдив.
Препоръчвам ви д-р Оксана в Аглея дерма,поставя с канюла,няма подуване ,отоци и синини ,без излишни обеми.Максимално естествен резултат.

# 91
Здравейте !
Момичета , тук изобщо има ли някой от Пловдив ? Никаква информация не се споделя за дерма клиники , процедури и т.н. в Пловдив ? Супер странно ми е това , да не съм в грешната група ? Търся информация за подходящ дерматолог в Пловдив за поставяне на ботокс и филъри.
Балабанов ми препоръча Вандев. Ама Вандев е стоматолог ...
Много моля момичетата от Пловдив да се включат с информация - къде поставявт ботокс и филър .
Благодаря !

Правя ботокс от години при д-р Регина Хатър. Отскоро има и клиника - РК Медикъл Естетикс. Досега винаги е била много точна в манипулациите - не се е налагало да ходя на ретуш, или пък да не се е получил даденият ефект. Пластичен хирург е, и малко е трудно с часовете при нея, но не мисля да я сменям.

# 92
Страхотна е Лима! Но тя има лифтинг, виждам и доста работа по jawline. Обаче всичко е направено много добре и естествено. Ако ги нямаше снимките от миналите години, изобщо нямаше и да предположа, че е с лифтинг

# 93
Някой ходил ли е при др. Amir Iraqi в Пловдив?

# 94
За Пловдив са писали многократно, явно не четеш редовно.
да , така е - не чета редовно , но отделих поне 1 час в търсене и не откривам никаква информация ...

# 95
Здравейте !
Момичета , тук изобщо има ли някой от Пловдив ? Никаква информация не се споделя за дерма клиники , процедури и т.н. в Пловдив ? Супер странно ми е това , да не съм в грешната група ? Търся информация за подходящ дерматолог в Пловдив за поставяне на ботокс и филъри.
Много моля момичетата от Пловдив да се включат с информация - къде поставявт ботокс и филър .
Благодаря !
Аз също се оглеждам за специалист в Пловдив. Досега съм чувала за добри отзиви за Елини - Никол Кондакова. Аз правих консултация за ботокс при нея, но още не мога да се реша. Притеснява ме падане на клепча(което аз имам по наследство) и тя не бепе убедена, че няма да се получи този ефект при мен..
Затова се насочвам да се оглеждам към добри специалисти в София.

Благодаря за отговора!
Ама как така в София да тичаме за един ботокс или филър?! Безумие е ! При такъв голям град и толкова специалисти няма как да няма и тук , просто не се споделя информяция според мен .

# 96
  • София
Момичета ПОМОЩ!
Някой разграждал филър под очите (amalian sf16 fine)? На 1 месец вече. Мнения и съвети приемам всякакви. Не мога да се гледам така, по добре с бръчки, отколкото подута, като алкохоличка. Мое мнение Simple Smile
Защо не пробвате да пиете лимфомиозот за отока да водите как ще ви подейства,явно филъра задържа вода..

За отоци силно Ви препоръчвам тази хранителна добавка, има си схема.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010001216
Аз силно задържам вода, особено след прием на въглехидрати вечер.

# 97
Момичета Rima и Shine 76, много ви благодаря!
Взех ги и 2те, почнах да ги пия и дано има резултат, че мн ме е страх от разграждане и то точно под очите.

# 98
Момичета, може би не съм в правилната тема, ама тук сте доста компетентни Simple Smile Имам потъмняване на кожата под очите /ама не е торбичка, а по-скоро пигментация/. С какво мога да я боря, че изглежда ужасно?

# 99
Здравейте !
Благодаря !
Аз също се оглеждам за специалист в Пловдив. Досега съм чувала за добри отзиви за Елини - Никол Кондакова. Аз правих консултация за ботокс при нея, но още не мога да се реша. Притеснява ме падане на клепча(което аз имам по наследство) и тя не бепе убедена, че няма да се получи този ефект при мен..
Затова се насочвам да се оглеждам към добри специалисти в София.

Благодаря за отговора!
Ама как така в София да тичаме за един ботокс или филър?! Безумие е ! При такъв голям град и толкова специалисти няма как да няма и тук , просто не се споделя информяция според мен .
Аз също не бих искала... но не достигам до добри отзиви за специалист тук в Пловдив, а разхождайки се по улицата виждам страхотни грешки на "специалистите".. Та, да страхувам се, че не откривам за мен такива тук и ако ще правя нещо, то по-добре да е в София, където има доказани такива... Не ми се иска да е така и да се включи някоя дама с опит.
Аз се опасявам от свличане на веждите след ботокс, а съм с паднал клепач, което е доста специфично за работа.. Определено не ми се рискува.

# 100
Момичета, някой да има впечатления от поставяне на Радиес в областта на шията и ръцете?

# 101
  • София
Момичета, някой да има впечатления от поставяне на Радиес в областта на шията и ръцете?

Не, там се слага Скулптра. Днес слушах този подкаст и д-р Присадашка го каза:
https://youtu.be/2PC7TtNUCB4?si=PgGLr-X8FKY4yCTj

# 102
И Радиес се слага, на мен са ми слагали на шията.

# 103
Аааа Адриана е супер бе!
За жалост и аз имам петна и абсурд да изляза без кит:(

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 16:59 от JACKLIN*

# 104
Жаклин, страхотна си Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт