Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 359
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Чудна Жаки!
А този грим защо го мацотиш дори когато тренираш - да си задръстваш порите?

# 106
Ами СС, имам петна:( като умита чиния съм без нищо😅

# 107
Жаки, супер свежарка си!

Към момичетата от Пловдив - защо не потърсите гостуващи от София лекари?Тук във Варна също е проблем с лекарите, но пък има доста гостуващи всеки месец, поне на 4-5 се сещам известни имена.

# 108
Здравейте, преди 14 дни слагах хиалурон за първи път. Искам да попитам дали на някой се е случвало такова "топченце" като на моята устна. Сякаш хиалурона е отишъл много близо до повърхността и стои като мехур. Ще се разнесе ли и ако не, как се процедира в такива случаи

# 109
И аз в началото без ФДТ се чувствах като незащитено гола, но се свиква. И лицето в естествения си вид придобива чист, бистър цвят, светва отвътре. С ФДТ съм само вече чат пат.
Аз петна нямам, но имам чувството, че редовното носене на грим ги "боядисва" допълнително...
А в духа на темата, естетичните ти корекции са много добре премерени и балансирани спрямо лицето ти. Супер!

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 17:27 от GeryGG

# 110
Да, на мен, неправилно сложен филър.Изстискваха ми го, след като го спукаха.Дано така се получи.При мен бяха няколко и накрая ми разградиха устните.
Сложи ми го лекар, който явно не занеше много какво прави, после моята си д-р Чили ми ги оправи.

# 111
И аз имам петна, но си ги харесвам вече хаха
Даже, като ходя на дерматолог и започнат - какво ще правим за тази мелазма и аз казвам - нищо, аз си ги харесвам Grin

За устните - неправилно сложен филър е. Трябва топчето да се изстиска

# 112
Жаки , прекрасна си 🥰

# 113
Жаки, супер свежарка си!

Към момичетата от Пловдив - защо не потърсите гостуващи от София лекари?Тук във Варна също е проблем с лекарите, но пък има доста гостуващи всеки месец, поне на 4-5 се сещам известни имена.
Те във Варна идват, ама никой не дава отзиви 🙂

# 114
Ами като знам и аз как без да искам съм подвеждала приятелки с името на лекар и вече и отзиви не търся и не давам.Реших за себе си да проучвам опита на специалиста, да видя резултати на живо и отивам на лична консултация в / последно време без карта:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 115
La Gitana много благодаря, днес ходих за разграждане в Contur clinic, не издържах да се гледам така, а и само това е вариант за не правилно поставен филър под очите. Много съм доволна, въпреки че посинях както винаги, веднага имаше резултат Simple Smile Сбърчкана, но поне не съм подпухнала, като алкохоличка Simple Smile

# 116
Ееее, браво, много се радвам, че съм помогнала пък и толкова бързо. Изглежда чудесно, по-добре от преди.
 За бръчките един хубав, силен лазер СО2 сега му е сезона. Въобще за зряла кожа много е препоръчително всяка дама да си го направи поне един път в годината.

Жаки жестока си, но трябва да смениш кита ,този не ти подхожда, стои ти много тежко, а и съм сигурна, че без  никакви мазила пак си ще си по-добре. Както казва друга дама по-нагоре за какво ти е да си запушваш порите във фитнеса.
Между другото последният лазер СО2, който правих заминаха и петна и бръчки и всичко . Не всички СО2 лазери са еднакви. Само в страницата на Ива Стоилова видях такъв лазер. 👉 https://almalasers.bg/alma-hybrid/

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 19:52 от La Gitana

# 117
  • София
Момичета ПОМОЩ!
Някой разграждал филър под очите (amalian sf16 fine)? На 1 месец вече. Мнения и съвети приемам всякакви. Не мога да се гледам така, по добре с бръчки, отколкото подута, като алкохоличка. Мое мнение Simple Smile
Аз, днес, и тъкмо влизах да пиша, защото съм адски нещастна. Мислех, че филтърът е изчезнал и има остатък под самите ми кръгове на очите, и днес като разградихме, хлътнах цялата. Ще плачкам. Въпреки малко подутото с филъра беше в пъти по- добре.
И тук спешно да питам- какво се прави за сенки силно хлътнали под очите. По-Следващата седмица започвам работа и имам само следващата да запиша бяло процедура, не мога да се гледам така… Sad

# 118
Kanari според мен върви на консултация в Contur clinic. Ако ти хареса и и спечелиш доверието действай. Аз не виждам хлътнало, напротив. Успех 🍀

# 119
  • Sofia
Лекар в Дерма акт за лечение на тийнейджърско акне дали може да препоръчате?
Семейно сме върли фенове на д-р Люси Попова, но с акнето ударихме греда и ми се иска друг подход да пробваме.

Общи условия

Активация на акаунт