Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 379
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
  • Там където
Е как само Стоилова- АЛМА лазери имат доста клиники, но са различни, за различно приложение. Ето тука гледам една клиника за Фотона лазер (доста добри отзиви има и се чудя дали да не направя 3-4 терапии зимата), та и те имат Алма: https://reversesofia.com/doctors/equipment/
Мисля, че и Д-р Етугов има много добър СО2 лазер. Мен обаче ме е страх от него. След 2-3 години като чукна 50 ще го правя. Дори да е късно.. не мога да се беля 10 дни, имам си работа, ходя всеки ден на спорт... не е за мен Sad Още помя как преди 2-3 години една мацка дойде черна като негър след лазер пилинг на тренировка Simple Smile Беше направо за Хелоуин отвсякъде...

# 121
В Дерма акт за кожни проблеми - д-р Хаджийска

# 122
Хаджийска е по майчинство .

# 123
Оо, да, вярно. Аз само при нея съм била за кожни проблеми досега.

# 124
Момичета ПОМОЩ!
Някой разграждал филър под очите (amalian sf16 fine)? На 1 месец вече. Мнения и съвети приемам всякакви. Не мога да се гледам така, по добре с бръчки, отколкото подута, като алкохоличка. Мое мнение Simple Smile
Аз, днес, и тъкмо влизах да пиша, защото съм адски нещастна. Мислех, че филтърът е изчезнал и има остатък под самите ми кръгове на очите, и днес като разградихме, хлътнах цялата. Ще плачкам. Въпреки малко подутото с филъра беше в пъти по- добре.
И тук спешно да питам- какво се прави за сенки силно хлътнали под очите. По-Следващата седмица започвам работа и имам само следващата да запиша бяло процедура, не мога да се гледам така… Sad
Направете процедура с полинуклеотиди ,от това което съм чела дава добри резултати при хлътване и сенки ,може да я редувате с мезотерапия .Като например Plurial silk,jalupro,jjuvelook..

# 125
  • в 1001-та нощ
Момичета, някой да има впечатления от поставяне на Радиес в областта на шията и ръцете?

Аз, много доволна 👌

# 126
За акне да кажа дa посетите и ендокринолог.Големият ми син доста време вече не може да го овладее и се оказа, че има ТСХ хормон много над горна граница(5.67), желязо под нормата, вит Д на долна граница, занижен добър холестерол.Сега е на лечение и се надявам  вече да има резултат с това акне.Досега само външно го третираха, никой не пусна изследвания.Хормоните са ок.

# 127
  • волно калдъръмче
Нова съм в темата и няма как да изчета всико, което сте писали назад. Някой знае ли къде в Пловдив или Стара Загора мога да си направя плазмолифтинг? Ще ми направят ли, ако ползвам ретинол, или е по-добре да го спра докато траят процедурите?

# 128
  • София
За стара Загора приятелка ми е препоръчвала lege artis, но тук като че не съм срещала нищо за тях.

Добре де, продължавам да чета за тъпите кръгове под очите и нали уж не се слагали филтри, а в дерма акт пише, че слагат хиуларонови и резултатите били много добри. Съвсем се обърках…

# 129
Момичета, някой да има впечатления от поставяне на Радиес в областта на шията и ръцете?

Аз, много доволна 👌

Алена, много ти благодаря за отговора!
Имам час за ноември.

# 130
  • Sofia
За акне да кажа дa посетите и ендокринолог.Големият ми син доста време вече не може да го овладее и се оказа, че има ТСХ хормон много над горна граница(5.67), желязо под нормата, вит Д на долна граница, занижен добър холестерол.Сега е на лечение и се надявам  вече да има резултат с това акне.Досега само външно го третираха, никой не пусна изследвания.Хормоните са ок.

Кръвните изследвания са добри, само хранителна нетолерантност има към някои храни и акнето не е тежко, но вечно има разни пъпки по бузите, които чопли и съответно остават петна.

Търсейки в гугъл, попаднах на добри отзиви за д- р Каляшева, бихте ли я препоръчали?

# 131
Qaki, аз като не съм в БГ не търся обстойно, не знам какво къде има.😉😘 Посочената от теб клиника има много добри отзиви. Коментирана е тук много пъти. Аз бих им се доверила. И в супердок имат пълна петица с положителни мнения за всички специалисти там.
https://bg-mam.ma/p/1476027/45304116
https://bg-mam.ma/p/1230805/41296880

# 132
  • Там където
Някой ходил ли е в тази клиника в Мол Парадайз- https://evolution.bg/?
Гледам имат добри намаления за Октомври точно на лазери. Точно срещу офиса ми са и може да ги ползвам. Обаче няма екип - странно, лекарите обичат да се рекламират.

# 133
Лекар в Дерма акт за лечение на тийнейджърско акне дали може да препоръчате?
Семейно сме върли фенове на д-р Люси Попова, но с акнето ударихме греда и ми се иска друг подход да пробваме.
На моята дъщеря за акнето помогна д-р Росица Денчева, но не е в Дермаакт. Преди това я бях водила без резултат при две други лекарки, едната точно Люси Попова.

# 134
Kanari мой съвет... НИКАКВИ ФИЛЪРИ ПОД ОЧИТЕ! Аз сложих преди месец и половина и ходих като недоспала алкохоличка. Разградих преди 2 дни. Мое мнение от опит. Прилагам снимки 😉✌️

Общи условия

Активация на акаунт