Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 390
  • 760
  •   3
Отговори
# 135
Има ли някой след инжекционни процедури под очи положението да се влошава? Говоря за мезотерапия и полинукуиотиди?
Сутрин се събуждам изпита под очите… не знам на какво се дължи. Ще пускам и изследвания.

# 136
Има ли някой след инжекционни процедури под очи положението да се влошава? Говоря за мезотерапия и полинукуиотиди?
Сутрин се събуждам изпита под очите… не знам на какво се дължи. Ще пускам и изследвания.
Аз по-зле не съм, но просто нямам ефект след прехвалените полинуклеотиди.Все така съм си с торбички, сутрин е ужас. Сложих ги преди 1 месец и не виждам ни по-плътна кожа, но по-стегната. Не съм решила още дали да слагам втори път, казаха след месец пак трябвало.

# 137
Аз съм слагала Juvenus, като излезе. Вече май го няма или поне в Дерма акт не работят с него. Има за кратко готин ефект - заглажда и уплътнява кожата, но за около месец. Честно казано, с поддръжка - маски и хубава козметика, постигам същия ефект

# 138
Зависи, на мен 4 години ми стои добре филър под очите при Ванеска. Такова хлътване с нищо друго не се оправя

# 139
Има ли изобщо решение за хлътването под очите ?!?Мезотерапията и бустерите  са с кратък ефект ,филърите не стават .Четох ,че филъра в средната част и скули повлиява тази област ,но дали..?

# 140
Да,точно това казвам, че понякога филър е добро решение, но явно не при всеки

# 141
Със сигурност филър в скули и най-вече средната част на лицето повлияват хлътванията и като цяло зоната под очите. При добър специалист поставен, според мен ще се получи страхотно и естествено.
Аз събирам смелост в момента за такава процедура Simple Smile

Най се притеснявам след време, след няколко години, дори и професионално поставен, дали ще тръгне да мигрира филъра. Примерно да се утежнят бузите и лицето и да се смъкнат надолу...

# 142
  • София
Аз имам филър под очите поставен точно при д-р Ванеска, преди много години и със сигурност мигрира. Освен това ори една бременност, малко покачване на килограми и лицето започва да изглежда някак неестествено, поне при мен е така. И не, не искам да оправям мигрирал филър с поставяне на още филър, мое лично и преживяно мнение. Когато бях 53 кг. филърите изглеждаха прекрасно, но сега когато съм 57 и сутрин като се събудя и си видя подпухналото лице и никак не съм щастлива. Така че, нека всеки е наясно в дългосрочен план какво да очаква.

# 143
  • София
Оказва се, че при мен фолърите са били супер, а това под очите почти не се виждаше, разликата е огромна. И бременност изкарах, но аз ме съм качвала килограми на лицето. Моето е адски слабо и изпито.
Да, Присадашка каза, че се слага и на скули. Но на мен не са ми слагали на друго място. Сега имам час при нея и ще поплача да я питам мога ли веднага да сложа нещо, защото започвам работа в петък и не само няма да имам време, нп и плаша. С 3 коректора и фон дьо тена съм. А допреди това не ползвах нищо Sad и на снимката нямам нищичко, дори пудра, изобщо се бия в главата защо разградих…

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 14:15 от Kanari

# 144
А защо изобщо разградихте

# 145
  • София
Защото под самата”торбичка” на окото понякога се виждаше натрупване на мигриралия филтър. Аз реално не си давах сметка, че имам и още отгоре, който ми държи окото ок… и понеже го имам от 5 г, съм забравила колко зле са ми били торбичките преди това…

# 146
Някой слагал ли е филър в скули с цел да подобри вдлъбнатините под очите? За скули няма ли да трябва огромно количество?

# 147
И аз имам под очите от доста години вече, сигурно . Стои си. Сега с бременността е една идея но носа малко по-подут в една точка, но само аз си го забелязвам. Мислела съм до разграждам, но май ще се въздържа, защото ще вземе да се набръчка и хлътне. Аз преди да сложа филър, бях като онкоболна под очите.

Иначе и при мен няма напълняване в лицето, съвсем лек отток, който придава plump ефект. Надявам се да няма много щети накрая. Колко време, след раждането и спиране на кърменето лицето си придобива стария вид? И изобщо кърменето влияе ли на подпухване в лицето?

# 148
  • София
Сложих аз днес. Много съм доволна. Сложиха ми и в скулите, чак огромно количество не бих казала, че беше. Аз изрично питах дали ще ми се променят, защото си ги харесвам, но ми потвърди, че няма. Просто са като подпора. Чакам да спаднат отоците, синя съм от едната страна, но това хлътване беше просто непоносимо…
Относно бременността и кърменето много зависи. Аз много бързо влизам във форма след раждания. Може би до 5-6 мес в лицето-до 8-9 в тялото. Но то си е до метаболизъм и до нерви. При мен нервите са в повече и тогава не ям и слабея. Та относително си е.

# 149
За Пловдив десетки пъти съм казвала д-р Албена Чолакова, Жаки, ако добре помня е ходила при нея, мъжът и също.

Общи условия

Активация на акаунт