Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 416
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Сложих аз днес. Много съм доволна. Сложиха ми и в скулите, чак огромно количество не бих казала, че беше. Аз изрично питах дали ще ми се променят, защото си ги харесвам, но ми потвърди, че няма. Просто са като подпора. Чакам да спаднат отоците, синя съм от едната страна, но това хлътване беше просто непоносимо…
Относно бременността и кърменето много зависи. Аз много бързо влизам във форма след раждания. Може би до 5-6 мес в лицето-до 8-9 в тялото. Но то си е до метаболизъм и до нерви. При мен нервите са в повече и тогава не ям и слабея. Та относително си е.

В скули колко  мл сложихте и в коя част ?В средната или горе на костта и има ли отражение на хлътналото ?

# 151
За Пловдив десетки пъти съм казвала д-р Албена Чолакова, Жаки, ако добре помня е ходила при нея, мъжът и също.
Бихте ли уточнили за какви процедури препоръчвате д-р Албена Чолакова? Търся си специалист за консултация за Пловдив Simple Smile

# 152
За Пловдив десетки пъти съм казвала д-р Албена Чолакова, Жаки, ако добре помня е ходила при нея, мъжът и също.
Бихте ли уточнили за какви процедури препоръчвате д-р Албена Чолакова? Търся си специалист за консултация за Пловдив Simple Smile
Филър в устни, ботокс, Радиес

# 153
Филър в устни, ботокс, Радиес
Благодаря Simple Smile Доста ми е близо и ще взема да направя една консултация там.

# 154
Индивидуалната анатомия на устните ми е ясна. Искам да попитам конкретни за едни устни дали това според вас е в резултат на контур или друг тип техника.

# 155
Не знам но аз виждам бучки. На мен тези устни не ми харесват. А със наслагването във времето ще стане ужас.

При Чолакова мъжът ми е слагам Радиес беше доволен.

# 156
Съсипали са природно красивите устни на момичето.

# 157
  • София
Изглежда да е правен контур.
Не знам каква точно е техниката, но явно този, който  я е прилагал, не я е овладял.

# 158
Това са недобре направени устни

# 159
  • София

В скули колко  мл сложихте и в коя част ?В средната или горе на костта и има ли отражение на хлътналото ?
По 1 мл. Има малко и в средата и на костта. Изрично питах дали ще се променят, защото по принцип си имам хубави скули и не искам, каза, че не. Като спадне синьото и отокът, ще пусна снимка. На окото, където не съм синя веднага се вижда резултатът на фона на предишното хлътнало.

# 160
Момичета , някоя да е правила лазер C02 под очи?

# 161
  • в 1001-та нощ
Аз

# 162
  • София
Здравейте, красиви момичета.
Моля за съвет относно устните от снимката - доста тънки, особено долната, и с асиметрия. Дали може да се постигне някакво подобрение на вида и обиране на асиметрията, които да стоят естествено? И кой лекар би се справил? Ще бъда много благодарна за препоръки за София. На 53 съм, не съм правила естетични процедури, съвсем невежа съм.

Скрит текст:

# 163
Здравейте, може ли някой да сподели дали си е правил Vaser на корем/ вътрешна част на бедра и BBL? Ако да, може ли повече детайли - къде, кога, очаквания спрямо резултати?
Знам, че в Турция клиниките са на друго ниво, но тъй като могат да настъпят много усложнения, ми се ще лекарят да е в България.

# 164

Алена, моля те, може ли да разкажеш малко за този лазер? Има ли ефект? Боли ли? Как изглеждаш след него веднага и какъв е горе-долу периодът за въстановяване? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт