Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 400
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, правих си скинбустър преди два дни и лицето ми още е на бабунки, където в влизала иглата. Като едри пъпки е, напипва се и се вижда. Кога ще отмине?

# 166
Момичета, правих си скинбустър преди два дни и лицето ми още е на бабунки, където в влизала иглата. Като едри пъпки е, напипва се и се вижда. Кога ще отмине?
Ден-два. В по-топлото време по-бързо се махат, но е и до кожа.

# 167
Момичета , някоя да е правила лазер C02 под очи?
Аз също.

# 168
  • София
Индивидуалната анатомия на устните ми е ясна. Искам да попитам конкретни за едни устни дали това според вас е в резултат на контур или друг тип техника.

Не ми харесват тези устни въобще. Жените с такива ми изглеждат евтини....

# 169
Интересно ми беше контур ли е.
Благодаря.

# 170
Някой правил ли е pbserum за под очите се интересувам? За торбички без излишна кожа става въпрос.

# 171
Индивидуалната анатомия на устните ми е ясна. Искам да попитам конкретни за едни устни дали това според вас е в резултат на контур или друг тип техника.

Не ми харесват тези устни въобще. Жените с такива ми изглеждат евтини....
Какво се има предвид под евтини?
На мен ми харесват устните като за младо момиче и предвид всеобщата тенденция да ги препълват ,тук все още не е успяла. За мен точно контур на тези не е правен и е естествен, няма миграция над него,но топчета има,и аз съм имала и то при различни, опитни дерматолози и с уж мек филър.

# 172
И аз чакам мнение за С02 лазер под очи
😊😊😊✌️

# 173
Там кожата е нежна и тънка. Никой не смее да го направи силен , ако намерите такова място свиркайте . Аз имам 4 лазера и ми минават и под очи , но или е твърде далеч от клепача или е твърде слабо, или точките на изгаряне са прекалено отдалечени и не се вижда някаква промяна. А най ме е яд , че ми минават и ушите, а тях кой гледа. 🤪😄 Доколкото си спомням ДХЗ преди време , миналата зима беше казала, че и тя не вижда промяна.

Търсете нещо такова.   Отивате в салона и казвате искам точно това 👉" Ако не не искам"https://www.instagram.com/reel/C_nye2UxEre/?igsh=MWlpem05ZnVrNXhqaQ==
Вижте как моментално се свива кожата отдолу. https://www.instagram.com/reel/C4X0WrrofoE/?igsh=MWs1ZjJobjBoaXkzOA==  този пък в профила си има чудесни резултати , специализирал се е само в това.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 17:00 от La Gitana

# 174
  • волно калдъръмче
Там кожата е нежна и тънка. Никой не смее да го направи силен , ако намерите такова място свиркайте . Аз имам 4 лазера и ми минават и под очи , но или е твърде далеч от клепача или е твърде слабо, или точките на изгаряне са прекалено отдалечени и не се вижда някаква промяна. А най ме е яд , че ми минават и ушите, а тях кой гледа. 🤪😄 Доколкото си спомням ДХЗ преди време , миналата зима беше казала, че и тя не вижда промяна.

Търсете нещо такова.   Отивате в салона и казвате искам точно това 👉" Ако не не искам"https://www.instagram.com/reel/C_nye2UxEre/?igsh=MWlpem05ZnVrNXhqaQ==
Вижте как моментално се свива кожата отдолу. https://www.instagram.com/reel/C4X0WrrofoE/?igsh=MWs1ZjJobjBoaXkzOA==  този пък в профила си има чудесни резултати , специализирал се е само в това.
Аз правих на стриите на корема с идеята да продължа и за клепачи. Болката е търпима. Въпреки грижите раните зарастват бавно. Никакъв ефект. Според мен за очите е по-добре блефаропластика.

# 175
Според мен устните са си имали естествен контур, а после са съсипани. В момента са меко казано грозни. Препълнени, топчета, вулгарни ( оттук и израза "евтини"). Все едно даже са силиконови, а не с хиал. филър и съвсем ясно се вижда мигрирал мустак. След време ще са още по-зле.  Ако са мои, бих ги разградила на мига.

# 176
Да блефаро ще реши от раз. И все пак зависи и на кого ще попаднеш, но аз съм на мнение , че който си разбира какво прави и как да го направи ще има промяна и само с лазери и апарати, не спирам да търся. Поне виждам отлични резултати в инста. Догодина съм се запътила в Мадрид при един такъв доктор. Ще видим. В Англия също има много професионалисти . Ех, защо не съм там.

# 177
La Gitana, добре помниш.Но моят проблем там е леко отпусната кожа и хоризонтални бръчки под окото, слабо изразени.
За устните- били да хубави, просто да препълнени в средата.Няма миграция.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 20:09 от ДХ3

# 178
Аз съм правила Фотона под очите и според мен си има добро стягане но ми я прави познат и беше на макс настройка и съответно болката беше страхотна въпреки обезболяването.

# 179
  • в 1001-та нощ

Алена, моля те, може ли да разкажеш малко за този лазер? Има ли ефект? Боли ли? Как изглеждаш след него веднага и какъв е горе-долу периодът за въстановяване? Благодаря!

Имам много подробна публикация в блога - със снимки и видеа  веднага след процедурата и всеки ден от възстановителния период. Тук зависи колко интензивно се работи - може да е по-леко, може и да е по-инвазивно, но моята кожа е доста тънка. За болката има обезболяване - с лидокаин крем, но по-скоро не боли. Аз правих лице, шия, деколте, ръце. За околоочния контур не виждам ефект. Ако се направят 3 процедури вероятно ще има повлияване, но за тази зона - неоперативната блефаропластика е без аналог за мен.

При мен, наред с ползите имаше и щети. Получи се нещо, като вдлъбване, хлътване пред марионетните, което ги подчертава. Аз не съм имала никога такива. Това придава по-състарено изражение, при по-възрастните хора са така изразени. Общо взето - гледам всякакви апаратни да избягвам. Не го казвам, като препоръка, при мен с тази тънка кожа и подкожие - малките дефекти са мнооого видими.

Общи условия

Активация на акаунт