Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 405
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, красиви момичета.
Моля за съвет относно устните от снимката - доста тънки, особено долната, и с асиметрия. Дали може да се постигне някакво подобрение на вида и обиране на асиметрията, които да стоят естествено? И кой лекар би се справил? Ще бъда много благодарна за препоръки за София. На 53 съм, не съм правила естетични процедури, съвсем невежа съм.

Скрит текст:

Можете да подобрите и освежите устните, в Дерма акт моя приятелка е доволна от Трендафилова, Колакова и Чилингирова. Аз лично нямам опит с устни, но нейните са нежни и естествени, та явно се справят.
Тези устни с бабуните са ужасни. Криви са, виждат се топчета, ако отвори уста и при движение ще е оле мале. А на още 1-2 слагания…..

# 181
Момичета, някой правил ли си е lip flip, алтернатива на хиалурона било? Нещо се замислям.

# 182
Чак алтернатива не, подобрява положението.Планирам някой ден на опитам, защото с възрастта мускулатурата много дърпа устата навътре.

# 183
И аз съм го загледала, защото ми се виждат и венците при усмивка, а то помага срещу това. Пък и е за няколко месеца, ако не ми хареса, няма да си правя повече. Честно казано, аз хубаво направен филър на тънка горна устна като моята не съм видяла, дори и на рекламни снимки в инстаграм изглежда по-надуто над устната, особено при усмивка и движение.
А преди поставяне на ботокс, мезотерапии и тн правят ли ви тестове за алергии? Аз имам някои алергии и се водя с по-висок риск и на всички други медицински процедури ме карат да минавам през алерголог.

# 184
Не, аз нямам алергии и не ми правят.

# 185
Здравейте момичета. Не съм писала във форума, но отдавна ви чета и черпя опит и идеи от вас. Отворихте ми очите за доста неща без да знаете, за което благодаря. С годините (42) и понатрупаните ковидни килограми долната част на лицето ми започна да увисва като на хамстер преял с моркови и някак ми липсва старото време, когато свежия опънат контур все още беше там. Бих искала да ви попитам, какво мислите за HIFU V-MAX лифтинг, правили ли сте си и дали според вас ще е противопоказен за розацея (кожата ми е драматична като майска роза на юлско слънце). Преди време си правих Exilis на клепачите, торбичките под очите, и гушата директно под челюста, но козметичките ми (точно заради розацеята) отказаха да манипулират бузите и долната част на лицето, където в момента най-много ме дразни ситуацията. Много ще съм ви благодарна за отзиви от тази процедура, ако някой е правил.

# 186
  • София
Я, какво намерих от преди 17 години, правят пълна промяна на Катето Евро тогава на 51 години. В края на представянето има ужасна пареза, не си отваря цялата уста, като човек след инсулт. Явно е отминало с времето.

https://youtu.be/CcH169Udcfg?si=-UKazpkEzS75vhEk

Този доктор работи ли още? Д-р Антон Тонев в Пловдив.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 17:20 от Rima

# 187
Я, какво намерих от преди 17 години, правят пълна промяна на Катето Евро тогава на 51 години. В края на представянето има ужасна пареза, не си отваря цялата уста, като човек след инсулт. Явно е отминало с времето.

https://youtu.be/CcH169Udcfg?si=-UKazpkEzS75vhEk

Този доктор работи ли още? Д-р Антон Тонев в Пловдив.
Да работл,има клиника..

# 188
Здравейте, мили дами! От доста време се каня да си поставя 1 мл хиалурон в устните, но все още се чудя къде да направя процедурата. Колебая се между д-р Ганчеви и Убейд Далмъш. Ако някоя от вас има впечатления – положителни или отрицателни – ще се радвам да споделите!😌

Целта ми е да са максимално натурални.

# 189
Здравейте, мили дами! От доста време се каня да си поставя 1 мл хиалурон в устните, но все още се чудя къде да направя процедурата. Колебая се между д-р Ганчеви и Убейд Далмъш. Ако някоя от вас има впечатления – положителни или отрицателни – ще се радвам да споделите!😌

Мисля ,че и тримата могат да ви ги направят  ,за Ганчеви от личен опит ,за Далмъш от отзиви .По скоро бих ви посъветвала щом искате естествен резултат  и ви е за първи път да си изберете максимално мек филър особено ако имате малки устни.Като напримеррJuvederm ,.Restylane..

# 190

Д-р Марияна Ганчева е човекът, на който аз се доверяват за всякакви манипулации/процедури по лицето.

# 191
  • София
Гледам разни процедури и се чудя отново защо лазерните са толкова скъпи? Не се изискват специални накрайници или и да се, не вярвам да са чак толкова скъпи. По препоръка тук, вместо СО2 се загледах във Fotona лазер, за цяло лице под 700лв няма нищо. Аз ако знам, че със сигурност ще ми премахне бръчките под очите и ще свие торбичките, ще ги дам, ама нещата са на късмет...

# 192
Здравейте, попаднах на филър Neauvia, за мен нов продукт (то за мен много неща са нови в естетическия бранш, та не е странно, ха-ха), но явно не е.

Някой слагал ли е този филър и къде, при кого? Може ли да даде отзиви?

# 193
Здравейте, искам да помоля за съвет. В края на септември сложих 0,5 мл. филър в устните и с малки забележки постигнах резултата, който целях - устните са с лек обем, без да е видно и натрапчиво, в общи линии се харесвам. Когато го постави докторката каза, че задължително след 2-3 месеца трябва да се сложи отново 0,5 мл., тъй като при първо поставяне се разграждало много бързо и при толкова малко количество няма да остане нищо след няколко месеца. Вие спазвате ли този протокол?

# 194
Не, не го спазвам..

Общи условия

Активация на акаунт