Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 424
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Единствения протокол за устните е вашето желание и преценка как да изглеждат .Някои искат по-пухкави и обемни ,други само хидратирани ,едни разграждат бързо ,други не ..Този протокол го казват за да не се изгуби съвсем ефекта от тия първи 0.5мл  а да се натрупа леко и да се запази ефекта .Но всеки сам си преценява .

# 196
Не съм слагала нищо в устните последните две-три години. Преди това поставях точно 0.5мл веднъж годишно. Ефектът е точно хидратация и много лек обем. Ако отида за още толкова месец след поставянето, ще се получи ефект "патешка човка" при мен, което изобщо не харесвам. Изобщо не разбирам защо у нас са толкова популярни напомпаните джуки.

# 197
Аз ако знам, че със сигурност ще ми премахне бръчките под очите и ще свие торбичките, ще ги дам, ама нещата са на късмет...
Ами за съжаление си е късмет. И аз съм убедена някъде като отида, че ще ми реши проблема, защото гледам реални резултати в нета , ама като отида те ми нагласили апарата така, че да ме щадяли по думите от консултацията вчера, която имах. За успех е личният подход да разговаряте на консултацията и да питате за всичко : На каква мощност ще ви работят, а апарата до колко развива, колко процедури ще са нужни и т. н. Казвате : Искам това и това за толкова пари, ако е по-слабо по-евтино ли е? Ако не не искам !А цената- тези апарати струват по 30-40 хиляди евра , как искате да ги плащат те самите?

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 16:59 от La Gitana

# 198
La Gitana, ако не се лъжа, ти беше препоръчала един домашен уред за HiFu, нали? Не съм си запазила линка, дали може да го дадеш пак? Благодаря.

Ако не си ти, извинявай.

# 199
Да, аз бях. Апаратът е много силен внимавайте, почти равен на професоналните такива. Пари в корените на зъбите яко. Ще ви трябва протектор за зъбите и то масивен. 👉
Аз бях купила от този линк в зелен цвят, който е с по-малко на брой импулси , но гледам сега го няма 👉 https://a.aliexpress.com/_Ev8iXIH

# 200
Благодаря! Ще ги разгледам. Какъв е ефектът от тази машинка? Намалява обеми, стяга, какво точно? За апаратните процедури чета много противоречиви мнения.

# 201
Ефектът е като професионалното хайфу, стопява мазнини, намалява обеми, маларните торбички стопява. Лошото е, че не може да се работи в близост до окото, което съм сигурна, че ако можеше щеше да стопи и горни и долни торбички в близост до клепача.

# 202
  • София
Аз ако знам, че със сигурност ще ми премахне бръчките под очите и ще свие торбичките, ще ги дам, ама нещата са на късмет...
Ами за съжаление си е късмет. И аз съм убедена някъде като отида, че ще ми реши проблема, защото гледам реални резултати в нета , ама като отида те ми нагласили апарата така, че да ме щадяли по думите от консултацията вчера, която имах. За успех е личният подход да разговаряте на консултацията и да питате за всичко : На каква мощност ще ви работят, а апарата до колко развива, колко процедури ще са нужни и т. н. Казвате : Искам това и това за толкова пари, ако е по-слабо по-евтино ли е? Ако не не искам !А цената- тези апарати струват по 30-40 хиляди евра , как искате да ги плащат те самите?

Е, ако намалят процедурите наполовина+, ще ходя по-често. И не само аз. Та има как да се избият, със сигурност. Просто тук се печелят бързи пари. Давала съм примери и с филъри - виждала съм колко струват по единично, в по-големи количества ще са даже по-евтини, пък цената в клиниките е х3.

# 203
Лошото е, че в България се плащат повече пари. Ако апаратът струва 30 000 евра, значи в България ще го платят на 60 000 лв , следователно трябва и самата процедура в лева  да е по-висока. На мене това е, че ми излизат евтино, защото при мен една процедура например е 300 евро, а печеля да речем 1000 евро на месец, сега виждате ли разликата? Да не говорим, че и консултациите са ми безплатни не плащам за тях и цент, ако ми хареса предложението се връщам, ако не  чао. Мога да посетя абсолютно всяка клиника да си разговарям там с докторите колкото си искам.  Не че се хваля🤪😄😄😘😘.  Ботокс и устни също ми излизат скъпо и на мен по 350 евро всяко , като се има предвид, че като го купят на едро филъра сигурно го плащат на 60 евро, но се плаща заради риска.  Колкото често и да искате да ходите по-често от 21 дена, тоест един път в месеца не може, защото кожата се възстановява за толкова. И аз искам два пъти в месеца да си правя лазери , ама те не искат.

# 204
Здравейте
След ТСА pill 30% на лице получих петна кафяво/сиви.след пилинга и минаване на "розовото" се случи.
Как мога да ги пренахна и с какво да мажа?

# 205
А бихте ли споделили, колко време е добре да мине след първоначално поставяне на ХА в устни,за да се постави втори път?

# 206
Слага се при нужда, няма нищо задължително.Зависи колко време ще стои филърът, как ни харесва да изглежда устата.
Аз не бих слагала по-често от 3-4м.

# 207
Как мога да ги пренахна и с какво да мажа?
Не става много ясно от поста ви как сте ги получили тези петна, от какво са, кое е розовото, поне аз не разбрах. Подозирам, че сте с тънка кожа и не сте се пазили от слънцето и от това са се получили тези петна, което е много трудно за махане. Трябва да се мажете с разни кремове за петна за избелване,отново ТСА по-силен% (40, 50% ),  такава мезотерапия за избелване, или направо един лазер сега през зимата и много пазене със слънцезащита много.

# 208
Колко време трябва да се изчака след разграждане на филър преди да се инжектира отново в същата област.Намирам различни препоръки - на някои места две седмици, на други 30-40 дни.

# 209
По-дългичко.Да дадем време на кожата да се възстанови, на тъканите.

Общи условия

Активация на акаунт