Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 439
  • 760
  •   3
Отговори
# 210
Здравейте момичета, моля дайте мнение за попълване на хлътнатини в следствие на разграждане на филър! Доктора при който ходя ми препоръчва следните продукти, но не намирам достатъчна информация за тях - Karisma; Gouri; Lenisna, Juvelook. Също не искам никакви обеми след това препълване което се получи с предния филър, а дори след разграждането все още има останал и не знам какво щр се получи ако добавя и някой от предложените биостимулатори! Направо съм отачяна!!

# 211
Няма смисъл от отчайване, дайте си малко време, всичко ще се оправи и изглади 😉

# 212
Няма смисъл от отчайване, дайте си малко време, всичко ще се оправи и изглади 😉
Наистина ли? Без никакви допълнителни интервенции? Дай Боже да е така наистина, защото минаха почти три месеца от разграждането и тези хлътнатини прогресивно се появиха във времето ... 😞

# 213
Здравейте момичета, моля дайте мнение за попълване на хлътнатини в следствие на разграждане на филър! Доктора при който ходя ми препоръчва следните продукти, но не намирам достатъчна информация за тях - Karisma; Gouri; Lenisna, Juvelook. Също не искам никакви обеми след това препълване което се получи с предния филър, а дори след разграждането все още има останал и не знам какво щр се получи ако добавя и някой от предложените биостимулатори! Направо съм отачяна!!
Нито един от тези колагеностимулиращи филъри няма да ви даде обем ,няма проблем на който и да се спрете.

# 214
Нито един от тези колагеностимулиращи филъри няма да ви даде обем ,няма проблем на който и да се спрете.
Благодаря Ви. Имате ли опит с някой от тях?

# 215
Ciara2202, аз имам положителен опит с Каризма. Правила съм досега два пъти. За моето слабо лице, с изразени скули и хлътнали бузи, Каризма е чудесен. Дава свежа плътност, без обем- имам си достатъчни скули, уплътнява бузите, но не закръгля. Не съм слагала филъри, нямам опит с “обем от филъри”, но от Каризма обем няма. Плътен и свеж тургур. Минусът е трайността- периодично, при мен за да не се изгуби напълно ефектът и да трябват повече мл, правя на 6 м. Предстои ми във вторник идната седмица. Леко подуване и оток има непосредствено след процедурата, до ден- два.

# 216
Имам опит с Хармоника  а той е също колагеностимулиращ  като изброените..Виждала съм хора  инжектирани с Каризма и  Ленисна ,обеми няма.Теьи филъри са различни от филърите за обем и попълване.

# 217
Ciara2202, аз имам положителен опит с Каризма. Правила съм досега два пъти. За моето слабо лице, с изразени скули и хлътнали бузи, Каризма е чудесен. Дава свежа плътност, без обем- имам си достатъчни скули, уплътнява бузите, но не закръгля. Не съм слагала филъри, нямам опит с “обем от филъри”, но от Каризма обем няма. Плътен и свеж тургур. Минусът е трайността- периодично, при мен за да не се изгуби напълно ефектът и да трябват повече мл, правя на 6 м. Предстои ми във вторник идната седмица. Леко подуване и оток има непосредствено след процедурата, до ден- два.
Много благодаря! А моментален ефект има ли или постепенното се разгръща? И също така да разбирам, че няма това наслагване като нормалния филър след като толкова бързо минава ефекта?

Shine76, от няколко потребителя тук прочетох коментар за тежест и обем в резултат на Хармониката, затова не я обмислям като вариант.

# 218
Ефектът не е моментален. Разгръща се в рамките на две седмици. Забелязах при мен, че е на макс от третата седмица нататък. Затова сега започвам с процедури, за да може за празниците да съм в топ форма🙂Освен Каризма, ще подновя ботокс, малко мезо с Ялупро, нещо за под очите- нуклеофил или плуриал силк, може и отново терапия с екзозоми, вместо pbs.

# 219
Каква е терапията с екзозоми и Каризма пак ли е тип динамичен филъри?

# 220
Каква е терапията с екзозоми и Каризма пак ли е тип динамичен филъри?
Става въпрос за PURASOMES SGC100+ Complex . Правих м.г.тук https://hillclinic.com/biohaking-li-sa-ekzozomite-za-kozhata/

Каризма е мек биофилър, който биореструктурира колагена в кожата и инхибира ензима хиалуронидаза, запазвайки ендогенната хиалуронова киселина.

# 221
Лекар в Дерма акт за лечение на тийнейджърско акне дали може да препоръчате?
Семейно сме върли фенове на д-р Люси Попова, но с акнето ударихме греда и ми се иска друг подход да пробваме.
Насочете се на друго място.

# 222
Да блефаро ще реши от раз. И все пак зависи и на кого ще попаднеш, но аз съм на мнение , че който си разбира какво прави и как да го направи ще има промяна и само с лазери и апарати, не спирам да търся. Поне виждам отлични резултати в инста. Догодина съм се запътила в Мадрид при един такъв доктор. Ще видим. В Англия също има много професионалисти . Ех, защо не съм там.

На мен ми предстои СО2 края на декември в Стара Загора. Ще направя и очи, шия и деколте. Имам и белези малко от акне, но основно антиейдж ефект търся. Виждала съм много хубави резултати на д-р Неделчева.

# 223
Лекар в Дерма акт за лечение на тийнейджърско акне дали може да препоръчате?
Семейно сме върли фенове на д-р Люси Попова, но с акнето ударихме греда и ми се иска друг подход да пробваме.
Насочете се на друго място.
Препоръчвам доцент Брощилова, чака се с месеци за час обаче. Не знам за вас какво е препоръчала, но на мен Люси Попова ми излекува тежка форма на акне с роакутан терапия след години ходене по други доктори и пробване на терапии.

# 224
Постоянни ми излизат клипове в инстаграм от клиника предполагам, естествено не българска. Гледам и се мая. Езиците не са ми силна страна, но ми се струва, че пише че няма оперативна намеса
https://www.facebook.com/share/r/1D2jWqp3CD/

Общи условия

Активация на акаунт