Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 474
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
На мен Люси Попова ми е помагала за пигментини петна. С крем, който тя ми даде, изчезнаха. Не съм сигурна какво точно съдържаше.

# 226
Постоянни ми излизат клипове в инстаграм от клиника предполагам, естествено не българска. Гледам и се мая. Езиците не са ми силна страна, но ми се струва, че пише че няма оперативна намеса
https://www.facebook.com/share/r/1D2jWqp3CD/
Това е течен лифтинг, уплътняване или попълване на лицето, вкарване на филъри, където е хлътнало, където има празнини, или по преценка и техника на доктора, който поставя.

# 227
Момичета, моля ви, препоръчайте ми нещо ефективно за назолабиалните бръчки. На 38г съм, но това ми е слабото място и от много чести резки сваляния на кг са доста силно-изразени вече.
Филър ли, HIFU ли? И къде да отида?

# 228
  • София
Филър.

# 229
Този течен лифтинг в България прави ли се?  Резултатите изглеждат направо уау

Аз май късно загрях. Тоест просто се нарича така, а не е име на процедура ли?

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 17:48 от Ирма

# 230
Момичета, моля ви, препоръчайте ми нещо ефективно за назолабиалните бръчки. На 38г съм, но това ми е слабото място и от много чести резки сваляния на кг са доста силно-изразени вече.
Филър ли, HIFU ли? И къде да отида?

Помислете хубаво преди да сложите филър и си направете проучване. Казвам го от гледна точка на човек слагал само веднъж и разграждал в последствие!

# 231
  • София
Как са ви слагали филъра на вас?

# 232

Процедурата е full face,пълнят цялото лице с филъри .Основните точки са скули ,брадичка,челюст ,устни .Така се лифтира цялото лице .Ако има нужда се слага и в темпорална област и  назолабиални .Има доста лекари в инстаграм ,които го практикуват и качват снимки ,резултатите наистина са уау,но това което ме притеснява е ,че наведнъж слагат в лицето по 10-20 -30 мл филър

# 233
То наистина е плашещо количеството. Едва ли някой се е осмелил. То сумарно може и някой да има толкова в лицето си, но не наведнъж...

# 234
Как са ви слагали филъра на вас?
Скули и под очи. Получих замъглено зрение и неравномерност под едното око която "уж" щеше да се заглади. В скулите приличах на Круела Девил. Не искам да влизам в подробности какъв ужас преживях.

# 235
  • София
Помислих, че говорите за филър в назолабиалните. Под очи не бих си сложила. Много трябва да се внимава кой го слага и дали подбира правилния. Аз от моите резултати съм много доволна, даже ще повторя.

# 236

Моля, кажете при кого и какъв филър, какво к-во? Съвсем нищичко не ми е ясно и не зная на кого да се доверя...😕

# 237
  • София
Не съм специалист, идете при някой, ако трябва при няколко лекаря за съвет и кажете какви са ви изискванията, какво да се постигне и т. н. При мен едно количество може да е достатъчно, но при друг - не.

# 238
  • Sofia
Благодаря за препоръките, момичета!
Д-р Люси Попова лекува акнето на дъщеря ми с Тр€tиноин, който се приготвя в клиниката ѝ. Имаше подобрение, но не нещо уау… Самото акне не е тежко, кистозно и т.н., но все има по някоя пъпка, която бива разчоплена 🤬 и съответно остават петна.
Записах час при дерматолог, който препоръча дама тук. Първият свободен час беше за края на декември, дано си заслужава чакането.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 14:01 от Shantal

# 239

Процедурата е full face,пълнят цялото лице с филъри .Основните точки са скули ,брадичка,челюст ,устни .Така се лифтира цялото лице .Ако има нужда се слага и в темпорална област и  назолабиални .Има доста лекари в инстаграм ,които го практикуват и качват снимки ,резултатите наистина са уау,но това което ме притеснява е ,че наведнъж слагат в лицето по 10-20 -30 мл филър

На живо хич не е уау ефектът, а е като питка

Общи условия

Активация на акаунт