Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 484
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Миналата седмица ходих при д-р Ганчева за освежаване на лицето и ботокс, както съм писала и преди, от години ходя при нея. Като цяло отивам, казвам какво ме дразни в лицето ми и тя започва да ме разкрасява. Та сега разбирам, че това което правих е течен лифтинг. На мен ми сложи 6 мл хиалуронови филъри за цялата процедура за цялото лице. Тя сама каза : за сега толкова. Като те видя след 3 седмица, ако трябва ще досложа на определени места. Ами - не съм като питка (както прочетох, че стават). Просто ми изчезнаха назобиалните и едно като провисване под очите (аз така си му казвам, незнам как се нарича). Оформи ми се лицето и като цо си харесвам супер много резултата. Ботокс сложих на трите зони и под очите (за пръв път слагам там) - изчезнаха ми линиите под очите, супер доволна съм.

# 241
  • Варна
6 мл, правилно ли прочетох?

# 242
6 мл. филър е убийствено. Не знаете какво правите.

# 243

Моля, кажете при кого и какъв филър, какво к-во? Съвсем нищичко не ми е ясно и не зная на кого да се доверя...😕
И аз съм до задънена улица...имам много силно изразени назолабиални, но не се решавам на филър..Дамите тум ми препоръчаха да опитам със Морфеос или profilio , но се чудя дали ще даде този ефект на опъване и заглажане на гънките, който искам...
Смятам лично за себе си като последна опция да ми бъде филъра.

# 244
Течен лифтинг, фул фейс, холистичен подход - всякак наричат това наливане на лицето с голямо количество филъри. Резултатът наистина е видим веднага.
Рисковете са в това, че при толкова голямо количество, поставено наведнъж, никой не може да предвиди какво ще е поведнието на продукта и на самия организъм. Дали няма да се получи миграция към съседни тъкани в зони, където не е желана, дали няма да започне задържане на повече вода - все пак това е хиалуронова киселина, която е хидрофилна и т.н.

При по-слаби и изпити лица може да стои добре, но при по-тежки, може да доведе до оточност и т.нар. pillow face. Действително е по-добре да се поставя по по-малко количество на по-кратък интервал, ако има много сериозни загуби на обем. Някои лекари обаче предпочитат да работят ударно и наведнъж.

# 245
Преди 3г след рязко отслабване реших да сложа 2 мл в скули,които даже не бяха сложени наведнъж а през няколко месеца ,без да се интересувам за вида на филъра.След втория мл филъра явно започна да задържа вода ,лицето ми бухна ,интересно че като се гледах не го виждах ,но на снимки изглеждах с огромно криво лице .Така ,че филъра който се слага е изключително важен.Преди седмица сложих 1мл в скули и брадичка и заложих на Restylane lift по препоръка ,че не задържа вода .Получи се много естествено  и сегашната ми лекарка каза ,че е против слагането на голямо количество наведнъж .Та идеята на поста ми е да залагате на по -качествени филъри и да се интересувате какво ви слагат ,защото може да се получи обратния ефект на разкрасяване..

# 246
  • Там където
Restylane lift e много хубав филър, но за слабо и изпито лице. Моето е тежко с птоза в долната част. Не ми помогна за лифтинг- имах само освежаване и озаряване. Зависи от лице, кожа и начин на живот. Според мен понякога наистина има нужда от доста пълнеж, особено ако ще се ремоделира. разбира се като за всяко нещо при едни няма последствия, при други има...

# 247
Shantal, не, това не е филър.Гънка си е.
Joana, мисля, че при теб може да се опита с филър в назолабиалните.Също биостимулираши, за да дръпнат малко лицето нагоре.В обратен ред де.
Chiara, помня Ви, не беше драма при Вас положението, явно Вие не се възприемате, но за мен по-лошото е разграждане, отколкото да изчакам филърът да се прибере.Хлътнало няма как да компенсирате, освен с нов пълнеж.Опитайте и Вие с биостимулуращи- Хармоника или Каризма за Вас.

# 248

Моля, кажете при кого и какъв филър, какво к-во? Съвсем нищичко не ми е ясно и не зная на кого да се доверя...😕
И аз съм до задънена улица...имам много силно изразени назолабиални, но не се решавам на филър..Дамите тум ми препоръчаха да опитам със Морфеос или profilio , но се чудя дали ще даде този ефект на опъване и заглажане на гънките, който искам...
Joana85  за силно изразени назолабиални profilo няма да помогне със сигурност .Това е силен скинбустер ,който ще хидратира и освежи ,но не и да лифтира или изпъне кожата.Дори и да го направи ще е с много кратък ефект .Ако искате да избегнете филъра ,ако изобщо е възможно заложете на колагеновтмулиращи ,които да лифтират  горната част  и да опънат назолабиалните.За Морфеус чувам добри отзиви ,но само при лекар ,който доказано може да работи с апарата.

# 249
Shantal, не, това не е филър.Гънка си е.
Joana, мисля, че при теб може да се опита с филър в назолабиалните.Също биостимулираши, за да дръпнат малко лицето нагоре.В обратен ред де.
Chiara, помня Ви, не беше драма при Вас положението, явно Вие не се възприемате, но за мен по-лошото е разграждане, отколкото да изчакам филърът да се прибере.Хлътнало няма как да компенсирате, освен с нов пълнеж.Опитайте и Вие с биостимулуращи- Хармоника или Каризма за Вас.

Да, към Каризма съм се насочила,но означава ли това, че на всеки 6 месеца ще се появява наново хлътнатината след като ефекта й трае толкова и въобще дългосрочно какво е решението според Вас?

# 250
Ами няма решение, ако такава е структурата Ви или сте с поднормено тегло, са кажем.С възрастта още повече се засилва това.Да, единствено някакви процедури трябва да се правят, не виждам обеми как ще се възстановят.
Моя близка е доволна и от Ленисна.

# 251

Joana85  за силно изразени назолабиални profilo няма да помогне със сигурност .Това е силен скинбустер ,който ще хидратира и освежи ,но не и да лифтира или изпъне кожата.Дори и да го направи ще е с много кратък ефект .Ако искате да избегнете филъра ,ако изобщо е възможно заложете на колагеновтмулиращи ,които да лифтират  горната част  и да опънат назолабиалните.За Морфеус чувам добри отзиви ,но само при лекар ,който доказано може да работи с апарата.
Да, това беше препоръката за Морфеус...но тук се чудя дали е подходяща за моето лице, тъй като и сега изглежда изпито в долната част, а Морфеус точно такъв резулат прави..
Скрит текст:
Прилагам снимка от вчера, където ми "вади очите" - назолабиалните, както и челото с гънки.. При мен са от мимика в дясната вежда, която непрекъснато повдигам.
Назото се виждат и без да се усмихвам доста и ми придават тъжно изражение.

# 252
Full Face се казва и за ботокс не само за хиалуронови филъри👉 https://www.instagram.com/reel/DB4XlWhMqw0/?igsh=MWEydzN4bDdsNGc5cg==
Има както много добри резултати така и много лоши.
Добре👉 https://www.instagram.com/reel/DB8wuqBopyC/?igsh=MTZ1ejg2MGQ5cmtkZQ==
Зле👉 https://www.instagram.com/reel/DB468oHvmAh/?igsh=YmE3a2Y3MXJkMzB
Интересно ми е как ли се спи с филъри по лицето. Трябва ли да се спи по гръб за да не се мачка лицето и да се мести филъра, защото аз спя настрани и си пресовам здраво лицето.

Мнението на Войнов по въпроса и добър негов резултат след дълбок оперативен лифтинг. 👉
 https://www.instagram.com/p/DB4As0Iol6g/?igsh=MXd3dnNxbnNzeWU0dg==  то хубаво,ама аз нали такова, трябва да чакам до 54 за да се оперирам ли? Не, че сега не мога, ама на всеки пет години да правя операции?
На Димитров не разбрах обаче кое трябва да му е положителният резултат аз такъв не виждам. 👉 https://www.instagram.com/p/DB8t3tSoSwA/?igsh=MWtzbHlkanRnM3loZg==
Да се посмеем малко. Някой иска ли да изпробва новият масаж, супер ефикасен. 👉
https://www.instagram.com/reel/DBvQC57Og3x/?igsh=eWh0NTlzdGowdzhs

# 253
По повод Ленисна,събирам инфо в момента понеже ми го похвалиха като по-силен от останалите колагеностимулиращи .Дават го като подходящ за по-атрофични и застаряващи кожи .Освен това една доза стига за приложение в лице и шия ,което го прави по-бюджетен.И ме впечатли една снимка в страницата на д-р Ванеска с приложение в бедрата .Някой в групата да има впечатления от този филър?

# 254
По повод Ленисна,събирам инфо в момента понеже ми го похвалиха като по-силен от останалите колагеностимулиращи .Дават го като подходящ за по-атрофични и застаряващи кожи .Освен това една доза стига за приложение в лице и шия ,което го прави по-бюджетен.И ме впечатли една снимка в страницата на д-р Ванеска с приложение в бедрата .Някой в групата да има впечатления от този филър?
Аз слагах миналия месец.Беше ми за първи път и не мога да направя сравнение с други.Освен леко повдигане на контура и хубава кожа друг ефект не видях.На 47 съм и с няколко излишни килограма.Доктора ми го предложи,тъй като не създава обем и е подходящ за моето лице.Утре ще ходя пак при него,да видя какво ще каже.

Общи условия

Активация на акаунт