Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 490
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
А някой с дългосрочен опит с биостимулаторите има ли? Получава ли се наслагване като при нормалните филъри където след години може да се получи въпросния pillow face?

# 256
По повод Ленисна,събирам инфо в момента понеже ми го похвалиха като по-силен от останалите колагеностимулиращи .Дават го като подходящ за по-атрофични и застаряващи кожи .Освен това една доза стига за приложение в лице и шия ,което го прави по-бюджетен.И ме впечатли една снимка в страницата на д-р Ванеска с приложение в бедрата .Някой в групата да има впечатления от този филър?
Аз слагах миналия месец.Беше ми за първи път и не мога да направя сравнение с други.Освен леко повдигане на контура и хубава кожа друг ефект не видях.На 47 съм и с няколко излишни килограма.Доктора ми го предложи,тъй като не създава обем и е подходящ за моето лице.Утре ще ходя пак при него,да видя какво ще каже.
Супер ще чакам да споделите дали се е разгърнал след още време и дали наистина така добре лифтира .

# 257

Моля, кажете при кого и какъв филър, какво к-во? Съвсем нищичко не ми е ясно и не зная на кого да се доверя...😕
И аз съм до задънена улица...имам много силно изразени назолабиални, но не се решавам на филър..Дамите тум ми препоръчаха да опитам със Морфеос или profilio , но се чудя дали ще даде този ефект на опъване и заглажане на гънките, който искам...
Смятам лично за себе си като последна опция да ми бъде филъра.
Joana85  за силно изразени назолабиални profilo няма да помогне със сигурност .Това е силен скинбустер ,който ще хидратира и освежи ,но не и да лифтира или изпъне кожата.Дори и да го направи ще е с много кратък ефект .Ако искате да избегнете филъра ,ако изобщо е възможно заложете на колагеновтмулиращи ,които да лифтират  горната част  и да опънат назолабиалните.За Морфеус чувам добри отзиви ,но само при лекар ,който доказано може да работи с апарата.
Да, това беше препоръката за Морфеус...но тук се чудя дали е подходяща за моето лице, тъй като и сега изглежда изпито в долната част, а Морфеус точно такъв резулат прави..
Скрит текст:
Прилагам снимка от вчера, където ми "вади очите" - назолабиалните, както и челото с гънки.. При мен са от мимика в дясната вежда, която непрекъснато повдигам.
Назото се виждат и без да се усмихвам доста и ми придават тъжно изражение.
[/quote
Joanа85  от това което виждам само конци могат да вдигнат тази кожа и да изгладят назолабиалните .Ако искате бърз ефект и да си спестите пари заложете на филър .

# 258
  • София

Мнението на Войнов по въпроса и добър негов резултат след дълбок оперативен лифтинг. 👉
 https://www.instagram.com/p/DB4As0Iol6g/?igsh=MXd3dnNxbnNzeWU0dg==  то хубаво,ама аз нали такова, трябва да чакам до 54 за да се оперирам ли? Не, че сега не мога, ама на всеки пет години да правя операции?
На Димитров не разбрах обаче кое трябва да му е положителният резултат аз такъв не виждам. 👉 https://www.instagram.com/p/DB8t3tSoSwA/?igsh=MWtzbHlkanRnM3loZg==
Да се посмеем малко. Някой иска ли да изпробва новият масаж, супер ефикасен. 👉
https://www.instagram.com/reel/DBvQC57Og3x/?igsh=eWh0NTlzdGowdzhs
С Войнов специално коментирах конците - каза, че са голяма глупост и да не си давам парите за глупости. Питах го за бишектомията - каза, че самостоятелна след 40 няма смисъл, само хлътване и допълнително провисване.

# 259

Моля, кажете при кого и какъв филър, какво к-во? Съвсем нищичко не ми е ясно и не зная на кого да се доверя...😕
И аз съм до задънена улица...имам много силно изразени назолабиални, но не се решавам на филър..Дамите тум ми препоръчаха да опитам със Морфеос или profilio , но се чудя дали ще даде този ефект на опъване и заглажане на гънките, който искам...
Смятам лично за себе си като последна опция да ми бъде филъра.
Joana85  за силно изразени назолабиални profilo няма да помогне със сигурност .Това е силен скинбустер ,който ще хидратира и освежи ,но не и да лифтира или изпъне кожата.Дори и да го направи ще е с много кратък ефект .Ако искате да избегнете филъра ,ако изобщо е възможно заложете на колагеновтмулиращи ,които да лифтират  горната част  и да опънат назолабиалните.За Морфеус чувам добри отзиви ,но само при лекар ,който доказано може да работи с апарата.
Да, това беше препоръката за Морфеус...но тук се чудя дали е подходяща за моето лице, тъй като и сега изглежда изпито в долната част, а Морфеус точно такъв резулат прави..
Скрит текст:
Прилагам снимка от вчера, където ми "вади очите" - назолабиалните, както и челото с гънки.. При мен са от мимика в дясната вежда, която непрекъснато повдигам.
Назото се виждат и без да се усмихвам доста и ми придават тъжно изражение.
[/quote
Joanа85  от това което виждам само конци могат да вдигнат тази кожа и да изгладят назолабиалните .Ако искате бърз ефект и да си спестите пари заложете на филър .
Конци, ми звучи вече тежката артилерия, мисля си да почакам до 50 г поне....Аз досега не съм прваила нищо на лицето си и от 1 година някъде силно забелязвам тези неприятни назолабиални, иначе съм си ги имала и на 20 г, но много по-меки. Вероятно е загубата на колаген с годинките.
Възстановителния период не е ли много дълъг при тях...
И пак стигам до филър.

# 260
Full Face се казва и за ботокс не само за хиалуронови филъри👉 https://www.instagram.com/reel/DB4XlWhMqw0/?igsh=MWEydzN4bDdsNGc5cg==
Има както много добри резултати така и много лоши.
Добре👉 https://www.instagram.com/reel/DB8wuqBopyC/?igsh=MTZ1ejg2MGQ5cmtkZQ==
Зле👉 https://www.instagram.com/reel/DB468oHvmAh/?igsh=YmE3a2Y3MXJkMzB
Интересно ми е как ли се спи с филъри по лицето. Трябва ли да се спи по гръб за да не се мачка лицето и да се мести филъра, защото аз спя настрани и си пресовам здраво лицето.
Едната жена освен филър на лицето, приема и анаболни препарати, от което се разширява долната челюст. И тази комбинация вече е ужас.

Лично аз никога не съм спала по лице, защото не ми е удобно, но и по гръб не спя. Филър поставям в минимални количества.

Джоана, според мен при теб има  загуба на обем горе на скулата плюс рекомпозиция на мастната тъкан, от което се получават тези назолабиални. Аз не бих поставяла филър в тях. Според мен лекар би предложил филър върху коста на скулата горе високо. Това би лифтирало. За Морфеус съм скептична като търсен резултат точно такова вдигане.

# 261
Joana, не ти е изпито лицето, даже напротив.Има обеми и затова имаш и такива назолабиални вече.При мен е същото.Не знам защо искаш да чакаш до 50г., тогава много неща вече може да са неспасяеми.
Конци аз лично не бих слагала, а на 50 вече ще се оглеждам за лифтинг, не тепърва процедури.Около тази възраст вече има зони, които няма как да ги задържиш в приличен вид при някои хора.
Опитай някой биостимулиращ филър и после попълване на назото-след 4-5м.
За Морфеус…Ако не беше толкова скъпо щях да опитам, но засега съм скептична и не ми се инвестира в нещо с неочакван край.

# 262
Joana, не ти е изпито лицето, даже напротив.Има обеми и затова имаш и такива назолабиални вече.При мен е същото.Не знам защо искаш да чакаш до 50г., тогава много неща вече може да са неспасяеми.
Конци аз лично не бих слагала, а на 50 вече ще се оглеждам за лифтинг, не тепърва процедури.Около тази възраст вече има зони, които няма как да ги задържиш в приличен вид при някои хора.
Опитай някой биостимулиращ филър и после попълване на назото-след 4-5м.
За Морфеус…Ако не беше толкова скъпо щях да опитам, но засега съм скептична и не ми се инвестира в нещо с неочакван край.
Определено преди си имах скули, сега сякаш се загубиха.. В отговор на въпроса си - имах предвид, че до 50 не бих тръгнала да слагам конци, струва ми се сериозна процедура.. Дотогава искам да пробвам други възможности..
В този ред на мисли, каква е разликата в цената на тези биостимулиращи филъри в сравнение с Морфеус.. Така и не можах да стигна до цени.. нито на едното, ното на другото, тъй като не мога да преценя колко ще ми трябва.. А дали изобщо ще мога да си позволя и едното и другото...
Full Face се казва и за ботокс не само за хиалуронови филъри👉 https://www.instagram.com/reel/DB4XlWhMqw0/?igsh=MWEydzN4bDdsNGc5cg==
Има както много добри резултати така и много лоши.
Добре👉 https://www.instagram.com/reel/DB8wuqBopyC/?igsh=MTZ1ejg2MGQ5cmtkZQ==
Зле👉 https://www.instagram.com/reel/DB468oHvmAh/?igsh=YmE3a2Y3MXJkMzB
Интересно ми е как ли се спи с филъри по лицето. Трябва ли да се спи по гръб за да не се мачка лицето и да се мести филъра, защото аз спя настрани и си пресовам здраво лицето.
Едната жена освен филър на лицето, приема и анаболни препарати, от което се разширява долната челюст. И тази комбинация вече е ужас.

Лично аз никога не съм спала по лице, защото не ми е удобно, но и по гръб не спя. Филър поставям в минимални количества.

Джоана, според мен при теб има  загуба на обем горе на скулата плюс рекомпозиция на мастната тъкан, от което се получават тези назолабиални. Аз не бих поставяла филър в тях. Според мен лекар би предложил филър върху коста на скулата горе високо. Това би лифтирало. За Морфеус съм скептична като търсен резултат точно такова вдигане.
Да, напълно се съгласявам с теб... видима разликата в обема преди и сега. Аз не искам пълно закриване на тези гънки, в крайна сметка съм си ги имала винаги, искам просто да ги омекотя и да се запълни обема. Морфеус чета, че се получава обратното - загуба на обем, което не искам със сигурност.

# 263
Джоана, и при Морфеус, и при колагеностимулаторите, целта е чрез микротравми да се стимурила организма да произведе собствен колаген. Около 800 лв вървят и двете - вече зависи клиника, отстъпки, промоции и т.н.

# 264
Джоана, и при Морфеус, и при колагеностимулаторите, целта е чрез микротравми да се стимурила организма да произведе собствен колаген. Около 800 лв вървят и двете - вече зависи клиника, отстъпки, промоции и т.н.
Благодаря Yellow Heart

# 265
Конците не са кой знае колко инвазивни, но за мен са травмиращи и с не чак дълго действие/

# 266
При Морфеус на лице са работи на дълбочина без стопяване на мазнини, освен ако не се цели именно това. Моето лице е тънко и фино и нямах стопяване на мазнини, само хубав лифтинг. Обаче не мога да търпя вече болката.

Затова щях да питам за Potenza - дали някой я правил и има ли такъв осезаем лифтинг ефект, като от Морфеус ш най-вече:как е болката?

# 267
При Морфеус на лице са работи на дълбочина без стопяване на мазнини, освен ако не се цели именно това. Моето лице е тънко и фино и нямах стопяване на мазнини, само хубав лифтинг. Обаче не мога да търпя вече болката.

Затова щях да питам за Potenza - дали някой я правил и има ли такъв осезаем лифтинг ефект, като от Морфеус ш най-вече:как е болката?
Правила съм процедури със  sylfirm x. Беше ми препоръчан като алтернатива на Морфеус с разликата, че болката е много по-поносима и в действителност сравнително добре го издържах.

# 268
А като ефект как е?

# 269
Привет, момичета, цопвам в темата, за да се информирам и да се грижа по-добре за себе си в дерматологично отношение Blush
През декември ставам на 52 и до вчера бях посещавала клиника само за ботокс (няколко пъти в периода 47-51 г., много съм доволна), разни хидратиращи процедури и опит за изсветляване на пигментация с лазер - без особен успех.

Преди почти година за РД колегите ми подариха ваучер за Дерма акт. Срокът за ползването му почти изтече, досрамя ме и реших, че е крайно време да си избера процедура. Ииии.... като е гарга, нека да е много рошава Grinning Избрах си две процедури, които по описание са много подходящи за мен - хибриден фракционен HALO лазер и биостимулатор HarmonyCa.
Този лазер е нещо специално, май само в Дерма акт го има засега. Цената му е сравнително висока - 1800 лв. за цяло лице, но през септември имаше промоция 50% и в последния ден успях да го купя на тази цена. Подаръчният ваучер с известно доплащане ползвах за Хармониката.

Очарована съм от Дерма акт и лекаря, който ми направи процедурите. Имаше дискомфорт, на моменти и болка, но съвсем в моя диапазон на търпимост. Надявам се сега на бързо и скоростно разкрасяване Grinning

Някой има ли опит с HALO лазера? Колко време продължи възстановителният период?

Общи условия

Активация на акаунт