Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 500
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
Sylfirm e като Морфеус, на същия принцип е.

# 271
За дълбоки белези от акне и бръчки около очите две процедури много помогнаха, но за друго не съм сигурна защото бяха правени след разграждане, което очевидно не ми се отрази добре. Може би помогна за да се възстанови малко по-бързо кожата.

# 272
Ветрена, д-р Трендафилов ли ти я прави? Лазерът е нов и мисля, че в темата никой не го е пробвал.Ще чакам да споделиш впечатления от процедурите.Добре дошла!

# 273
Благодаря за милото посрещане, ДХ3 Blush
Д-р Малев ми прави лазера. Когато се обадих да си запиша час, ми казаха, че само при него може. Останах с впечатление, че може би не всички са минали обучението.
На сайта на клиниката има видео за HALO лазера, представен именно от този доктор.
Ще споделя за ефекта, разбира се. Надявам се да е положителен Blush

# 274
Здравейте, скоро попитах дали някой е използвал филър Neuavia, но тъй като няма отговор, реших да попитам пак. Четох, че това са едни от най-безопасните филъри, когато става въпрос например за автоимунни заболявания и т.н. Но ги намирам само в една неизвестна за мен клиника и лекар - д-р Данчева, но с много оскъдна информация. Намирам ги като мезотерапия в Скин лайн, но не и като филър там.

И още един въпрос - някой посещава ли клиниката на д-р Егуров? Май не съм виждала коментари тук или съм пропуснала. В момента имат някои примамливи промоции, не при него, при екипа му, та се чудех има ли мнения за тази клиника и екипа?

# 275
Здравейте момичета!
 Много съм ви благодарна за цялата информация и резултатът ми след разграждане на филър под очите в контур клиник. Прилагам снимка и моля за мнение дали има още за доразграждане или да изчакам още малко. Минаха 10 дни от тогава Simple Smile Имам още леки синки останали Sad

# 276
  • София
При Морфеус на лице са работи на дълбочина без стопяване на мазнини, освен ако не се цели именно това. Моето лице е тънко и фино и нямах стопяване на мазнини, само хубав лифтинг. Обаче не мога да търпя вече болката.

Затова щях да питам за Potenza - дали някой я правил и има ли такъв осезаем лифтинг ефект, като от Морфеус ш най-вече:как е болката?

Правих Потенца миналата година при покойната вече д-р Лекова. 3 процедури през 45 дена. Имаше освежаваме, промяна в контура нямам.

На д-р Егуров съм гледала разни клипове, не е моя тип лекар, леко неприятен ми е и като изказ и като самочувствие.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 14:08 от Rima

# 277
Да, аз не при д-р Егуров, за екипа му питам някой има ли преки наблюдения и за клиниката въобще.

# 278
Здравейте. Препоръчайте ми процедури за гневни бръчки, неинвазивни. Лазер,лифтинг, hifu, някой пробвал ли е и има ли ефект?
Също така нещо за топене на мазнини на корема. Имам 12 процедури lpg, като цяло съм много доволна,но на корема няма никакъв ефект. Чудя се на тези електро мускулни стимулации, където уж са равни на 20 хил.коремни преди... Моля, споделете мнение или опит и за такива процедури. Благодаря!

# 279
За гневна бръчка-ботокс

# 280
Нещо без игли..

# 281
Най-лесно се опрася гневна бръчка с Ботокс , ако се хване момента може да се реши проблемът на 100%. На трите зони процедурата е 5 мин , гневната  няколко боцвания , не е приятно , но на 6 месеца веднъж е абсолютно поносимо .

# 282
7-8 убождания с игли е по-добре от болки при разни апаратни.

# 283
Разглеждам опции за гр. Пловдив, във връзка с моята болна тема -назолабиални. Гледам днес резултат на клиника, с много добри отзиви.. и ви питам- това на снимката добър резултат ли е?
Защото на мен изобщо не ми допада този ефект. На снимката преди момичето има съвсем нормални и леки гънки на назолабиални, а след процедурата изглежда зле, за мен. Това после ще се нормализира ли, може би е отток? За мен това не е желан резултат.
Виждам че са нанесени директно в назото, което не се препоръчва по принцип.. Та, какво е вашето мнение.? Колко мл са поставени , за да се получи това?
Скрит текст:

# 284
Здравейте. Препоръчайте ми процедури за гневни бръчки, неинвазивни. Лазер,лифтинг, hifu, някой пробвал ли е и има ли ефект?
Също така нещо за топене на мазнини на корема. Имам 12 процедури lpg, като цяло съм много доволна,но на корема няма никакъв ефект. Чудя се на тези електро мускулни стимулации, където уж са равни на 20 хил.коремни преди... Моля, споделете мнение или опит и за такива процедури. Благодаря!
За гневна бръчка вече са казали преди мен - не вярвам на апаратни процедури за вече налични бръчки. За мен е загуба на пари и време със съмнителен резултат или сравнително минимален такъв.

Относно корема - виждала съм добри резултати от криолиполиза, но са ми казвали и за неприятни странични ефекти - болка, загуба на чувствителност и т.н. Мускулна стимулация ще направи точно това - ще тонизира коремната стена, но това не топи мазнини. Последните трябва да се изразходят - по същество са запас от енергия. Така че най-ефективните варианти са или липосукция, или добрия стар спорт и хранителен режим.

Общи условия

Активация на акаунт