Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 558
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
На мен този резултат от филър в назолабиалните не ми харесва.Момичето има хубав, стегнат овал на лицето и бузки и даже за мен назолабиалните в този случай стоят момичешки свежо.А сега с този пълнеж ще е питка и хубавите й бузки ще изглеждат излишно големи

# 286
Преди да стана на 30 г. имах такива назолабиални, просто лицето ми е такова. Не мисля, че това е признак на старост и трябва да се пълни по този начин.

# 287
Преди да стана на 30 г. имах такива назолабиални, просто лицето ми е такова. Не мисля, че това е признак на старост и трябва да се пълни по този начин.
Това е и моето мнение... Странното е, че това е качено като реклама на клиниката...
И на мен изобщо не ми харесва този ефект....

# 288
Ама това е снимка под ъгъл и някаква светлина, запълнени са и е добре, лицето трябва да се види в нормални условия.За показване на резултат са такива снимките. И моите са такива, но реално ме изглеждам така.Има оток, има първоначално положение, после филърът се намества, отокът спада.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 13:15 от ДХ3

# 289
Мене много ме дразнят и назолабиалните, и тези, които тръгват от устата. Имам 0.5 филър, директно в тях, но не се повлияха особено. Какво да ги правя?

# 290
Ама това е снимка под ъгъл и някаква светлина, запълнени са и е добре, лицето трябва да се види в нормални условия.За показване на резултат са такива снимките. И моите са такива, но реално ме изглеждам така.Има оток, има първоначално положение, после филърът се намества, отокът спада.Ще водя намират ли ми се снимки.

И моя си снимка, с грим, на хубава светлина, без филтри:

[/quote]
При теб е красиво Yellow Heart
Мисля си, че при показаното момиче, не е имало нужда от подобна порцедура, затова и резулатата ми изглежда препълнен. Иска ми се при мен да си останат тези черти, защото е част от лицето ми, просто да са омекотени.
Моя снимка преди 10 години, отново ги има, но са незабележими:
Скрит текст:
Искам този ефект да получа

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 08:39 от Joana85

# 291
Joana, майни, моля, снимките мимот твоя цитата, после ще ги махне.
При теб няма да се изглади гънката, при мен също не се, заради спецификата на лицето.
Пътят е- биостимулиращи филъри, които да дръпнат нагоре колкото може, после добавяне на филър в назото, като може да се сложи 0,5 на страна и да се добави при нужда.

# 292
Joana, майни, моля, снимките мимот твоя цитата, после ще ги махне.
При теб няма да се изглади гънката, при мен също не се, заради спецификата на лицето.
Пътят е- биостимулиращи филъри, които да дръпнат нагоре колкото може, после добавяне на филър в назото, като може да се сложи 0,5 на страна и да се добави при нужда.
Махнах ги Simple Smile
Да,  нещо такова ще се насоча, другите процедури ми се струват агресивни за човек, който нищо не си е правил на лицето.

# 293
То все някога правиш нещо, ако имаш нужда и желание.Не зависи какво си правил преди, а кое е подходящо за момента и докъде човек е готов да стигне .Цялата е работа е да промениш нещо, което не харесваш и/или да спреш времето.Първата ми процедура беше мезоконци, на 37бях:

# 294
Здравейте,
 Имам записан час за процедура, поставяне на филър при доктор Михайлов в Скинлайн, София след 10 дни. Като навърших 40 лицето ми рязко загуби обем, винаги съм била слаба, но сега ми излезнаха едни неприятни линии по брадичката. Дали филърът ще помогне? Преди 2 години ми сложиха 1мл в Дермаакт, но на неправилно място и нямаше ефект. Този проблем имам от 4-5 години, спя настрана поради болки в гърба и се чувствам зле от това как изглеждам, макар че познати казват че не е нещо чак толкова забелязващо се. Има ли някой опит със Скинлайн?

# 295
Привет момичета,

Току що излизам от СО2 на цялото лице, правено в доста реномирана очна клиника.

Мога да ви кажа че процедурата е изключително болезнена въпреки всички обезболителни, които ми дадоха и сложиха. А аз понасям много на болка.
Също е вярно че ми го сложила много силно, за да има все пак някакъв резултат.

Сега лицето ми е много подуто и пари като изгорено, но това го очаквах. И пак е много болезнено.

Не знам дали бих събрала смелост да го повторя, ако се наложи.
Ще направя снимки и след 10тина дена ще ви покажа как върви, въпреки че крайния резултат трябва да се види след месец.

# 296
Уау, искам и аз толкова силен со2. Би ли споделила къде е, може и на лични. На следващия двн няма нищо да чувстваш, слагай лед. Като видиш резултата съм сигурна, че ще искаш да го повториш и потретиш. Когато е много добре обезболено лицето нищо не се усеща колкото и да е силен.

# 297
  • София
Искам да питам дамата, която е правила Fotona 4D - на много места показват, че има 4 стъпки, някъде мисля, че може стъпките да се правят отделно? Как точно протича пълната процедура? Забеляза ли промени след нея? Може и на лични.

Не се предлага на много места, кое от следните бихте избрали: Vderm, Pro Art Clinic, Crystal Skin, Aestheline, д-р Данчева? Чрез търсачката намирам и в Skin Line, само че нещо не мога да го открия в ценовата им листа.

# 298
Уау, искам и аз толкова силен со2. Би ли споделила къде е, може и на лични. На следващия двн няма нищо да чувстваш, слагай лед. Като видиш резултата съм сигурна, че ще искаш да го повториш и потретиш. Когато е много добре обезболено лицето нищо не се усеща колкото и да е силен.

Сложиха ми обезболителен крем на лицето на три пъти. Доста дебел слой.
После в очите още едни капки и един гъст крем, за да сложат защитните сондички.

Около очите което беше с най силен интензитет, беше равностойно да ме режат без упойка.
Може би бих го сложила на нивото с контракциите преди раждане.

Док каха че около очите е пуснал на 1000kw и ща останалото трябваше да го намали, защото щях да припадна направо...
За мен това горене е за пълна упойка.

За "след" вече болката поотмина. Не ме притеснява.

ЕДИТ: А как да слагам лед върху раните? Те са си точно като отворени рани на места кървят... отгоре да сложа лед?
На мен ми дадоха една купчина рецепти за кремчета, но за лед нищо не казаха

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 12:48 от Eli..........

# 299
Иееееееее, искам искам. Ели ти беше в Испания , дай адрес.

Общи условия

Активация на акаунт