Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 759
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, ок съм Simple Smile ще мине. Да, доста е впечалтляващо на вид, но не е драма.

Раните около очите са стандарт за по-силно изгаряне. И други съфорумки са ги имали. Просто аз неочаквах и май мрънкам в повече 🙃

Конюктивита е нещо, за което явно съм предразположена. Преди няколко години дъщеря ми ми одра окото с нокът. Пак хванах конюктивит и то много сериозен 3 месеца.. дано този път мине бързо. 

Просто двете болежки заедно са много неприятни.

Останалата част от лицето ми вече е напълно ок, малко грапава.

# 391
Навила съм се на Морфеус за корем, толкова ли много боли де...

# 392
За корем знам, че боли, но има и упойки с анестезиолог. Аз просто не искам да слагам

# 393
За корем знам, че боли, но има и упойки с анестезиолог. Аз просто не искам да слагам
Чак упойка с анестезиолог... Ама това нормално ли е... Леле..

# 394
Аз изобщо не виждам нищо драматично при Ели, и съм сигурна че ще има чудесен резултат. Определено бих си я направила, ако имам възможност да си остана поне седмица плътно у дома.

# 395
Момичета, някой има ли отзив за Морфеус на вътрешната част на краката? Целта ми е стягане на кожата. Приемам съвети и за други процедури, ако има ефект.

# 396
Чак упойка с анестезиолог... Ама това нормално ли е... Леле..
Много хора ползват. Дават нещо като райски газ, мисля.

# 397
Здравейте, някой правил ли е консултация скоро с д-р Живко Кънев относно отопластика

# 398
Здравейте, някой правил ли е консултация скоро с д-р Живко Кънев относно отопластика
Ние (отопластиката ще се прави на детето, то иска, тийнка е Simple Smile ) се насочихме към д-р Лафчис Токуда. Точно вчера запазих час за консултация.
Беше ми препоръчан един лекар от Пловдив, но като звънях по телефона, ми се стори много сложна там процедурата. Отделно, ако се наложи преглед или нещо за консултация... не, че е много далече от София, но все пак.
За д-р Кънев четох все хубави резултати, но ми се стори доста дълга 4 часова операция... Детето се отказа, тя и без това е страхлива.
Ще отидем при Лафчис, пък ще го "усетим" на място.

Пиши, ако имаш отзиви и препоръки. Или ако се консултираш с някого. Искам да направя най-добрия избор за детето.

# 399
Ние (отопластиката ще се прави на детето, то иска, тийнка е Simple Smile ) се насочихме към д-р Лафчис Токуда. Точно вчера запазих час за консултация.
Беше ми препоръчан един лекар от Пловдив, но като звънях по телефона, ми се стори много сложна там процедурата. Отделно, ако се наложи преглед или нещо за консултация... не, че е много далече от София, но все пак.
За д-р Кънев четох все хубави резултати, но ми се стори доста дълга 4 часова операция... Детето се отказа, тя и без това е страхлива.
Ще отидем при Лафчис, пък ще го "усетим" на място.

Пиши, ако имаш отзиви и препоръки. Или ако се консултираш с някого. Искам да направя най-добрия избор за детето.

Аз също все още събирам мнения и затова попитах и тук

# 400
  • София

Пролетта като бях при него за консултация за блефарото ми каза, че ще се пенсионира есента и ще намали темпото. Не знам как му е графика сега и работи ли ...

# 401
Моя приятелка след СО2 също имаше рани и кървеше, а въобще не беше дълбоко направен.

# 402
Аз си мислех, че почти всеки знае какво е СО2, ама май не е така. Аз и при лека форма също имам рани и кървя, но всичко минава и заминава за пет дена. В края на месеца мисля да правя лазер Електра.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 17:38 от La Gitana

# 403
Някой правил ли е лип лифт и какви са впечатленията ви ?

# 404
Някой правил ли е лип лифт и какви са впечатленията ви ?
Аз. Добре се получи, естествено леко се уплътняват устните и леко се повдигат.

Общи условия

Активация на акаунт