Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 52 916
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Лайк, да ми се явиш на лични❤
Рестилайн и на мен ми е любимят бустер, много ми светва лицето от мен.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 13:37 от JACKLIN*

# 481
Лайки, и аз на лично искам

# 482
Здравейте, момичета!
Чета ви с интерес от известно време. На 50съм и съм правила само ботокс до сега. Имам отпускане на овала и марионетни бръчки вече.Мисля да направя няколко процедури с Морфеус или Виваче и после някакъв колагеностимулиращ филър.Каква е разликата като и двете са радиочестотна терапия? Бих се радвала и на препоръка за клиника за тези процедури, за София става въпрос.
[/quote
Виваче е радиочестотен микронидлинг ,наранява се кожата за да се стимулира колагена плюс радиочестота .При Морфеуса се работи на по-голяма дълбочина  и съответно е с по-голям  лифтинг ефект.

# 483
Благодаря за отговора Shine 76
Някой ползвал ли е услугите на естетичен център Св. Пантелеймон?
Цените са им доста приемливи, но как са от към качество ?

# 484
Кажете моля малко повече какво по точно процедури правихте? Колко пъти и на каква цена бяха? За ингивинална усмивка.

При усмивка ми се виждаше повече венец отколкото трябва, приятелка ми препоръча др Ситновска и отидох на консултация. Тя ми направи някоолко снимки с фотоапарата и после ме пусна на някаъв скенер който сканира зъбите и венците и ми обясни че за да се получи добре, трябва да се направи лазерно изрязване на венците на горните зъби.
Първоначално се стреснах и ми звучеше страшно признавам си, гледах няколко клипчета на инстаграм страницата й и се престраших.
Самата процедура мина толкова бързо че докато се усетя вече бях готова (5-6 минути буквално)
Напръска ме със спрей да не усещам нищо и от там нататък минаваше с лазер, аз нищо не усещах.
Аз правих 10 горни зъба и беше по 100 лв на зъб мисля.
Няма период на възстановяване, просто внимавах с четката при венеца няколко дни и напълно се оправи.
После отидох да си направя и избелване, че нали ми се разкриха хубавите зъби и исках да си ги избеля. Simple Smile
Това е всичко

# 485
Запознати ли сте с ботокс в стъпалата? За снемане на оточност, за лекота и като трети ефект, хм.. стесняване на влагалище.
Всъщност ми е важно първите два ефекти, а последният е по скоро любопитен?

# 486
  • София
Последният път при Здравкова много ми падна клепачът.Не упоменах изрично за проблема, ама не ме боде за 1 път, а е и очеизвадно как са ми.Освен това ми държи по 1м.
Моя близка наскоро се поду много под очите след ботокс, премина, но беше странно.
Един единствен път съм ходила при др.Зравкова.Много мила и приятна дама,Но след поставяне на ботокс в челото едното ми око беше притворено 2 месеца...
Устните ми направи ужасни и са за разграждане.

# 487
  • София
При мен ли чно след 2те дози бустер нямаше абсолютно никакъв ефект. Дали защото по принцип лицето ми е ок, като изкл. бръчките, не знам. Но си бяха пари на вятъра. При това слагах RRS.
Аз още си нося синьо окото след филъра. 3та седмица...

# 488
Със цинк ми минават по-бързо синките.

# 489
За пиене или мазане?
Да знам, че аз съм от много посиняващите...

# 490
Аз правих juvelook под очите , толкова ме боля , че не знма дали бих повторила .

# 491
От бустерите ефектът е върху качеството на кожата (и то не винаги), друго не трябва да се очаква, особено пък лифтинг или запълване на бръчки. Аз си правя бустер понякога, когато нещо ми е много дехидратирана кожата и с маски за лице и козметика не става да си възстановя бариерата. Но, като цяло - бустери, PRP и мезотерапия са си пари на вятъра. Ефектът върху кожата е макс месец. По-добре инвестирайте в хубава козметика и някакви апарати за домашна употреба

Аз сега съм на Biologique, правя и процедури в Дерма акт по една на месец. Взех си вкъщи от Тему от тези маските с лед светлини, две от най-популярните маски на Biologique и честно казано кожата ми е по-добре, отколкото като съм правила бустери и напр.съм била на корейска козметика.

Слаб лифтинг с хибридните и Скулптра, Морфеус и вече от там филъри.

# 492
КРР, може ли линк към маската? Да знам с какви параметри да търся.

# 493
За пиене или мазане?
Да знам, че аз съм от много посиняващите...
За пиене. Имах на ръката 2 синки, които не минаваха от друго, стояха с месеци, като започнах цинка заминаха за няколко дни, и аз не очаквах.

PRP наистина супер скъпа, прехвалена процедура, пари на вятъра буквално. Ако друг път попадна в клиники, които да ме  притискат да я правя, въобще и нищо друго няма да искам оттам.
Скрит текст:
 по-специално беше този, не знам други форми дали ще има същия ефект.  

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 13:53 от La Gitana

# 494
Момичета, заминавам за чужбина за няколо месеца, днес оправям шкафовете и гледам че за операцията на ММ и за моите съм се презапасила с крем за белези. Имам Контратубекс 120 г. И Мадекасол,  и Азелаинова киселина 20%  ( акне и белези от него) нови не отваряни са, от Турция.
Ако някой има нужда да ми пише.
Дано не ни се налагат скоро хирургични намеси пу пу.
До моят лифтинг има 6-7 г, тези ще им мине годността🤣

И да се оплача от гадните петна! Аман вече, ни лазери, ни мазила ми помагат, всичко е с временен ефект.
Обаче сега забелязвам нещо- преди 2-3 г мазах пак с турски крем Експигмент 4% ,  по- силният, имах голямо петно по средата на челото, сега ми излизат около тази зона, но не и това петно. Значи действа  крема, поне при мен. Но много ми беше червено докато го мажех и някак ме е страх да го мажа на цялото лице.
Сега отивам на слънце и не ми се мисли на каква хиена  ще стана пак. Ако и да мажа скъпи и прехвалени слънжезащити, файда няма.

Общи условия

Активация на акаунт