Естетични процедури за лице и тяло – 58 тема

• 49 023
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Утре имам час за бустер рестилайн аз .Никакви мезотерапии нямат ефект вече.Време е за по- тежката артилерия,даже много се мотах ..

# 556
Понеже сравнявате бустера с тежката артилерия - от него очаквайте не по-голям резултат. Леко се освежава кожата само и това е, нищо повече. Предупреждавам, за да не останете разочарована.

# 557
Здравейте, при мен марионетките бръчки започнаха много да ме дразнят. Някой да сподели процедури за тях

# 558
Привет.Голям лаик съм в сверата на козметичните процедури за лице и реших да се допитам до вас.Спряла съм се на мезотерапия като първа процедура в Дерма Акт обаче се оказа, че там са разделени на зона лице и зона околоочен контур като две отделни процедури.Та въпроса ми е има ли такова животно😃 като една процедура, включваща двете зони, че иначе никак не ми е бюджетно.И ако да, къде бихте ме насочили за София.
От една единствена мезотерапия няма файда.Продуктите за лице и очи са различни много често.Така че помислете.
Ако искате да се поглезите ок, направете си, но ако искате резултат някакъв, трябват 3 мезотерапии през интервал.Това е процедура за поддръжка на кожата и се прави периодично, иначе ефект няма.
Абсолютно ми е ясно това, че трябват повече процедури и не очаквам уау ефект от една.Разбирам и, че това е един вид подхранване на кожата, което се прави периодично.Това, което искам е да се случи наведнъж, с една процедура,  а не отделно на лице и отделно околоочен контур, и не разбрах дали се прави изобщо така.Понеже звънях само в Дерма Акт и там рецепционистката не беше хич наясно, даже ходи да попита и каза, пе са си две процедури отделно.

# 559
То не е проблем да се направи с едно посещение, но ще са две процедури с две цени и вероятно различни продукти.

# 560
Различни продукти са , на едно посещение може , но са две отделни процедури

# 561
За Дерма акт кого препоръчвате за лазерна епилация, че дъщеря ми иска да ходи?

# 562
Здравейте, дами, и аз да попитам за Дерма акт - имате ли отзиви за хиалурон в устните ? А също и от безиглената мезотерапия ?

# 563
Здравейте,може ли да споделите мнение за процедурите 1 .Антиоксидантна терапия  GeneO+

Бих се възползвала от предлаганата промоция, но ми се иска да споделите мнение.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 14:34 от Aadii

# 564
И аз съм за втория вариант предложен от д-р Ванеска. До Коледа имате време за 1-2 пилинга или 1 по-дълбок лазер и после за инжекционните процедури. Ще сте прекрасна за празниците.

Карбоновия пилинг с лазер ,добър вариант ли е? СО2  лазер ,ме притеснява възстановителният период .

# 565
Боцнах си бустера .По принцип отидох за рестилайн ,но лекарката прецени ,че е по-подходящ друг за мен и аз не настоявах ...
 Назолабиалните изчезнаха веднагически ,още със ставането ми от стола ,за другото ще преценя като се улегне всичко по -натам...
Този ми сложи.Каза ми ,че два пъти в годината е добре да го слагам.

Другия път ще сложа и ботокс в челото ,че имам една гневна много дълбока ,тя ми е почти от дете .

# 566
Може би си въобразявам, но имам чувството, че ми се влошава зрението след ботокс  Дали е възможно?

# 567
  • София
Боцнах си бустера .По принцип отидох за рестилайн ,но лекарката прецени ,че е по-подходящ друг за мен и аз не настоявах ...
 Назолабиалните изчезнаха веднагически ,още със ставането ми от стола ,за другото ще преценя като се улегне всичко по -натам...
Този ми сложи.Каза ми ,че два пъти в годината е добре да го слагам.

Другия път ще сложа и ботокс в челото ,че имам една гневна много дълбока ,тя ми е почти от дете .
И мен там с този ме набодоха, макар да отидох за друг. Този се води смесен- между бустер и Филър. Направих и двете процедури- абсолютно нулев ефект при мен. Но аз съм си над 40 и си имам по- изразени бръчки, а кожата ми ми е хубава като изключим тях.

# 568
Е ...то и аз съм на 45 почти...На теб два пъти ли ти го слагаха ? На мен ми каза два пъти годишно.

# 569
  • София
Може би си въобразявам, но имам чувството, че ми се влошава зрението след ботокс  Дали е възможно?
Трайно или просто ти се замазва за определен период?
На мен втората седмица ми оттичат клепачите понякога, което води до усещане за умора в очите, но е краткотрайно.

Общи условия

Активация на акаунт