BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 477
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 15
За сега сезона е много скучен и безинтересни персони. (не гарсони Joy)

# 16
  • София
Най-противна ми е Косара. Надявам се тази седмица да си ходи, но едва ли. Ще я оставят, защото няма друга такава истеричка, която да прави скандали. Ще изгонят някой скучен и незабележим, предполагам Пламен.

# 17
Аз пък от тоя Радо нищо не видях досега. Статист с връзки.

# 18
  • гр.Пловдив
Другия проблемен Лъв след Кристо-то е Косара -и тя си знае нейното,не е отборен играч,трудни са разговорите и комуникацията като цяло-на принципа -или си с мен или си против мен ...No Mouth

# 19
Косата ми е по-неприятна от Кристи

# 20
  • Буркина Фасо
цигарената фабрика

https://www.facebook.com/watch?v=457451256786155&locale=bg_BG

# 21
  • Варна
Кристи е отгледана в семейство с добър материален статус. Нищо не й е липсвало. Не й се е налагало да се бори за нищо в живота си. Типична глезла, насърчавана от родителите си, че е родена за принцеса. Момичето не е глупаво, но е презадоволено и постоянно неудовлетворено. Просто е зле възпитано. Смята, че всичко й се полага по право и очаква желанията й да бъдат приоритизирани. Според мен вота беше лекинко манипулиран, за да излезе точно тя, защото абстинентните й прояви нямаше как да бъдат оправдани и прикривани. Липсата на установена структура на поведение, нереалната й самооценка и светоусещане няма да й донесат нищо добро в бъдеще.
В преданата тема беше качена статия, как майката на Кристи си стяга сака и отива да вее байряка с друг мъж и оставя Кристи да я отглеждат баща й и предполагам бабите и дядовци.
Ако това е вярно, а съм склонна да мисля, че е вярно е ясно защо е свикнала да бъде задоволяван всеки нейн каприз в опит да се компенсира напусналата майка и защо "така съм свикнала, така съм отгледана".

# 22
  • Сф
Не мисля, че е от презадоволеност или липса на възпитание. Може да има някакви психични проблеми, защото не и е много нормално цялостното държание и мисъл. Сега върнах- ами на 25години. Много е нестабилна, дори инфантилна  за тая възраст. И то , именно при положение, че доста е видяла и получила при родители с възможности. Понякога отстрани нещата изглеждат като невъзпитание и лигавщини,  но се касае за по- дълбоки проблеми.

# 23
Кристи и Косара са антиподи. Едната е глезена принцеса, на която е повтаряно, че е най-най. Другата пък изглежда не е получавала признание в живота си. Видя се колко отчаяно ламти за одобрение по време на мисията, в която трябваше да викат срещу камерата. Странно как две коренно различни ситуации са довели до един и същи резултат. Тотални истерии, когато нещо не им е по вкуса.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 11:43 от Lilly_85

# 24
  • Някъде в Матрицата
Благодарско за темата! Flowers Hibiscus

В подкаста Кристи спомена, че им казали при влизането си да реагират на декорацията и като цяло на къщата, което обяснява реакцията на Ивонне 😀😀😀

Тя не само Ивонне реагира. Почти всички ах-каха и ох-каха при срещата си с къщата. Още тогава ми се стори, че е "по сценарий". Ами не ми се е сторило. JoyJoyJoy

# 25
  • Варна
Аз бях най-впечатлена от реакцията на Ивоне. Бръмчала по цял свят, то Монако, то..какво беше, партита организира, а все едно за първи път вижда такъв интериор Sweat Smile Преигра го.

# 26
  • Варна
Много малко са гласовете, не ми стигнаха.

Благодаря за темата.

# 27
  • София
Благодаря за новата тема! Време е Косара или Георги да си ходят.

# 28
На мен този Пламен ми е някакъв анти и ограничен. От него нищо не сме видели или не ни показват.

# 29
Пламен ми се вижда доста елементарен. Ще се изненадам, ако има какво да покаже. Освен това може ли да вземе думата от всичките скандалджии?

Общи условия

Активация на акаунт