BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 450
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 45
Според мен тези "лайфове" ги записват в неделя  Grinning

# 46
  • София
Косара се прави на луда обаче "кога съм говорила такива неща"? Петър явно му е неудобно да я заяде сега Grinning

# 47
Предаванията са 40-50мин без рекламите, като 2 дни-неделя и понеделник изобщо няма такива. Какво правят през тези дни, нищо ли не се случва, скучаят ли, имат ли мисии, защото ако имат трябва да ги предават, стоят ли в къщата изобщо? Във вторник трябва да включат материал от 3 дни назад, събота,,неделя и понеделник, защото в събота освен "лайфа" излъчваха  случки от петък...  Не ми е много достоверно, преди години епизодите бяха по-дълги и можеше да съберат повече информация от предишните дни, а сега за 40мин, материал от 3 дена...
Все пак преди предаването беше в прайм тайма, рекламодателите дават луди пари за този слот. Сега по това време е ИВ. Ако направят по-дълги епизодите на ББ, няма да се получи много добре. Кой ще гледа го гледа до 12 - 1 часа през нощта? И кой ще го спонсорира по това време? Особено пък след като забраниха рекламите за хазарт.

# 48
  • София
10 хиляди лева им е неустойката. Косара каза, че си ги е събрала и намекна, че иска да си ходи. Петър все още не е успял да се скара с Косара. Тя казва, че продукцията се опитва да я изкара извън нерви понеже вече не им се връзва. Косара е заплашвала и Марио снощи. В момента спори с Биг Брадър дали като е казала на Марио "ако бяхме навън, баща ми ще ти счупи зъбите" или нещо такова. Не било заплаха според Косара това.

# 49
  • Sunshine state
Тая Косара на мен ми е мега противна с биткаджийското си поведение и изказ като на тираджия. Харесвам хора с характер, но тя е груба,мъжкарана и абсолютна простакеса. Да си ходи викам аз. Гласът й е като нокти на дъска.

# 50
  • София
Цялата къща й обяснява, че е просто трябва да престане с тези изказвания. Тя казва "ми аз тогава да мълча и да се свия в ъгъла", тоест или ще заплашва или ще мълчи само Grinning

# 51
  • Sunshine state
Явно няма друго какво да каже. Като някой ултрас е. Олицетворение на хейтър. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Направо съм шокорана, че никой не я номинира.

# 52
  • София
Явно няма друго какво да каже. Като някой ултрас е. Олицетворение на хейтър. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Направо съм шокорана, че никой не я номинира.

Не я номинираха, защото имаше имунитет. Тя даже каза "Вчера бях гръб на Ванеса" точно ултрас е Grinning

# 53
Марио ли са обръснали? Има някакъв юноша бледен, който не разпознавам на лайфа. Гледам без зук и не разбрах той ли е.

# 54
  • София
Марио ли са обръснали? Има някакъв юноша бледен, който не разпознавам на лайфа. Гледам без зук и не разбрах той ли е.

Той е. Като близнак е на едно момче, което познавам. Шашнах се в първия момент, да няма нов съквартирант.

П. П. Редактирам понеже моят отговор е последен - Косара сега говори за Веси и помежду другото спомена, че живее с петима зрели човека. Веси не очаквала никой да отиде да спи при нея и Света Кошмара от добро сърце е отишла да спи при нея Grinning

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 16:45 от Rhae Rhae

# 55
  • София

Все пак преди предаването беше в прайм тайма, рекламодателите дават луди пари за този слот. Сега по това време е ИВ. Ако направят по-дълги епизодите на ББ, няма да се получи много добре. Кой ще гледа го гледа до 12 - 1 часа през нощта? И кой ще го спонсорира по това време? Особено пък след като забраниха рекламите за хазарт.
Сакън 🤣 изобщо не държа да бъде 2-3 часа тая пародия, просто се чудех какво правят 3 дни, а ни излъчват 40мин...
Косатката когато и да я изхвърлят, все ще е късно..

# 56

Той е. Като близнак е на едно момче, което познавам. Шашнах се в първия момент, да няма нов съквартирант.

Аз се досетих по метода на изключването, само Марио ми липсваше в картинката. Laughing

# 57
Това нещо Косара не може да млъкне. Всички ѝ казаха многократно, че няма нужда вече да се коментира, тя продължава да си меля едно и също. Не знам как постига това да е едновременно вбесяваща и адски скучна.

# 58
  • София
Кошмара казва, че техните натоварвали кантарите Grinning  Сега разказва за някакъв мъж много стар**, който я свалял някъде по Драгалевци, богаташ бил.

# 59
Благодаря за новата тема, разписвам се и аз.. Все се надявах да има попълнение в зодиите на Хитър Петър, Бай Георги Ланеца, Мистър "Спал съм с 500 жени" и Милионерчето, ама тц, няма актуализация 😕 Ще свърши сезонът докато ги разконсперираме тия скрити лимонки.. Тази седмица дано Кошмара е вън, да си починат и хората вътре и ние всички пред екрана. Отвратителна!

Общи условия

Активация на акаунт