BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 457
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 30
Много ми е противна Кристи.

# 31
Засега нямам фаворит и най- антипатичен.

# 32
Има нова анкета в приложението - “С кого да се скара агент Енигма”. Гласувах за Виктор. Да видим дали пак ще полудее, както когато крещяха пред камерата. 😁

# 33
  • София
Аз гласувах да се скара с Косара. Да започне да крещи там и да я номинират тази седмица и да се маха 😃

# 34
И аз гласувах за Косара. Въпреки, че там не ти трябва мисия сякаш, за да се скараш с нея. Я си погледнал в нейната посока и скандала е готов. Не искам да съм от хората, които много дават мнения на база зодии, ама не знам как това момиче е лъв. Не познавам такива избухливи и негативни лъвове. Те обикновено са толкова спокойни, чак дразнещо спокойни. 😃

# 35
  • София
И аз гласувах за Косара. Въпреки, че там не ти трябва мисия сякаш, за да се скараш с нея. Я си погледнал в нейната посока и скандала е готов. Не искам да съм от хората, които много дават мнения на база зодии, ама не знам как това момиче е лъв. Не познавам такива избухливи и негативни лъвове. Те обикновено са толкова спокойни, чак дразнещо спокойни. 😃

Тя е от незадоволените лъвчета, затова 🤣

# 36
Тя имам чувството, че е толкова тревожна, че може и насън да се скара с някого. Или сама със себе си.

# 37
Тя е от незадоволените лъвчета, затова 🤣
Да, то ѝ личи доста…

# 38
Според мен Косара и без да се кара с Петър пак ще бъде номинирана тази седмица. Със сигурност ще се скара с някой ,плюс това съквартирантите не я харесват. По- интересното е ако Петър се скара с някой ,който стои страна от кавгите,например ивоне или Гого или Веселка.
Макар,че и аз гласувах за Косара

# 39
Записвам се в новата тема 🤗
Гласувах за Петър, много ми е странен и досаден

# 40
Според мен Косара и без да се кара с Петър пак ще бъде номинирана тази седмица. Със сигурност ще се скара с някой ,плюс това съквартирантите не я харесват. По- интересното е ако Петър се скара с някой ,който стои страна от кавгите,например ивоне или Гого или Веселка.
Макар,че и аз гласувах за Косара
С Ивонне наистина би било интересно, макар че имам чувството, че ще е много трудно някой да я изкара извън релси. А Гого и Петър нали уж са приятелчета… Веднага ще се усети, че е мисия.

# 41
В новата анкета в нова плей и аз гласувах за Виктор, като се чудех дали да е той или Радо. Искаше ми се да е някой, с който са в добри отношения, а не с някой скандалджия като Косара, Георги или вечно абонирания за караници Марио.
В предната анкета гласувах за това, Петър да напълнее.

# 42
  • София
Липсва ми Баш Бай Брадър. Има доста материал, и идеални образи за него.

# 43
  • София
Предаванията са 40-50мин без рекламите, като 2 дни-неделя и понеделник изобщо няма такива. Какво правят през тези дни, нищо ли не се случва, скучаят ли, имат ли мисии, защото ако имат трябва да ги предават, стоят ли в къщата изобщо? Във вторник трябва да включат материал от 3 дни назад, събота,,неделя и понеделник, защото в събота освен "лайфа" излъчваха  случки от петък...  Не ми е много достоверно, преди години епизодите бяха по-дълги и можеше да съберат повече информация от предишните дни, а сега за 40мин, материал от 3 дена...

Оо, да, определено липсва..

# 44
  • София
Предаванията са 40-50мин без рекламите, като 2 дни-неделя и понеделник изобщо няма такива. Какво правят през тези дни, нищо ли не се случва, скучаят ли, имат ли мисии, защото ако имат трябва да ги предават, стоят ли в къщата изобщо? Във вторник трябва да включат материал от 3 дни назад, събота,,неделя и понеделник, защото в събота освен "лайфа" излъчваха  случки от петък...  Не ми е много достоверно, преди години епизодите бяха по-дълги и можеше да съберат повече информация от предишните дни, а сега за 40мин, материал от 3 дена...

Оо, да, определено липсва..

В понеделник има час-два лайф от 16:00. Аз го гледам в Nova Play приложението. В момента върви, с Косара ще се кара Петър Grinning

Общи условия

Активация на акаунт