BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 596
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 150
Ядосаха се, че задава провокативни въпроси. Ванеса - защото не се влачила след никой и пита Марио защо говори така и че хората, които я обичат и гледат ще останат с грешно впечатление. После го обвини, че той постоянно прави такива неща, а после се извинява. А момчетата то нападнаха, защото им вика “глутница”, въпреки че винаги го канили да седне с тях, той сам не искал да се интегрира.

# 151
  • София
В момента явно само Теодора и Пацо явно не мразят Марио или поне не му трият сол на главата.

# 152
Нямам думи за това "ухажване". Виктор на 14 ли е? Как не може да усети, че Теодора не го харесва?

# 153
  • София
Мен ми става все повече жал за нея, наистина 🤣

# 154
  • София
3 дни пост на вода явно включва и биричка..

Теодора по-отегчена от разговора с Виктор не знам дали може да бъде.

# 155
  • София /Абсурдистан
Е нали уж бил неин тип. Аз не разбрах защо не го харесва.

# 156
Виктор да не е зодия овен..Типично поведение има. Теодора и тя му дава смесени сигнали. Уж иска да са приятели пък и му дава някакви надежди за нещо повече и той още повече налапва..чак ми е жал.

# 157
  • София /Абсурдистан
Виктор да не е зодия овен..
Да, Овен е Simple Smile

# 158
Според мен Теодора харесва Виктор, обаче не знае как да постъпи. Вероятно гаджето отвън е и спонсор. Непрекъснато повтаря как й идва много, било като в турски сериал, но не се отказва от Виктор, отговаря му уклончиво...

# 159
Само аз ли не разбирам какво става между Теодора и Виктор? Тя има гадже ли? Много и дошло турския сериал, после отива да се целуват, точно такива мъже харесвала като него, обаче не го искала LaughingLaughing

# 160
Харесва го и тя. Пази си човека отвън. И правилно.
//
Пуснах и аз жалба.

# 161
Е нали уж бил неин тип. Аз не разбрах защо не го харесва.
Щото няма кинти. Не е бизнесмен на кебабчета или вафли. Капиш? Тия джуки искат поддръжка. Не е шега работа.

# 162
  • Някъде в Матрицата
Има един виц, за това какво си мислела кокошката докато петела я гонел. "Дали не бягам много бързо." Е точно така виждам отношенията между Виктор и Беба.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 08:34 от Ph0enix

# 163
  • София
Аз продължавам да твърдя, че според мен гадже няма 😃 Измислила си го е, за да се поукроти Виктор, ама той просто реве и се бута пак.

# 164
Подвежда го зверски. Иска да са само приятели, ама бил неин тип, ама ти да не ми се сърдиш, цун мун, гуш муш.

Още не мога да разбера дали това е някаква предварително измислена стратегия - тип Миро и Елена. Или просто и двамата са си такива… Тотал щета.

Общи условия

Активация на акаунт