BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 613
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 165
Във визитката каза че е необвързана LaughingLaughing

# 166
  • София
Гаджето е въображаем приятел, казвам ви 🤣

А Атижа и Петър не очаквах, Ивонне наистина е сватовница голяма 😃

# 167
  • София /Абсурдистан
Е нали уж бил неин тип. Аз не разбрах защо не го харесва.
Щото няма кинти. Не е бизнесмен на кебабчета или вафли. Капиш? Тия джуки искат поддръжка. Не е шега работа.
Кой каквото и да казва, винаги става въпрос за пари Simple Smile

# 168
Хатиджето,  да не си мисли, че Пепито е милиардер. Чак такова внимание да му обръща Joy

# 169
Защо решихме, че Виктор няма кинти? Нали има собствен салон? От такъв бизнес могат да се изкарат добри пари… Ако е на хубаво място и има качествено обслужване.

# 170
  • София
Защо решихме, че Виктор няма кинти? Нали има собствен салон? От такъв бизнес могат да се изкарат добри пари… Ако е на хубаво място и има качествено обслужване.

Е, то и Теодора си има салон, работила си е и преди това. Ама единия явно няма пари, другата ги търси, според хората.

# 171
Петър е като тетка - вечно нещо недоволен и мрънка. После се е обяснява колко е загрижен за всички. Ма в същото време и яко набива канчета.

# 172
Става ми жал за Марио вече.

# 173
  • София
Жал ми е за Марио, то всъщност и другите знаеха, че тези думи не са му дошли свише, а ги е чул от някого. И всички явно знаят от кого, но пак му сипваха на Марио.

# 174
  • София
Марио им дръпна една проповед, 5 молитви изрече, икона си е позиционирал, Пацо се кръсти... Дано хване дикиш и да не е всяко чудо за 3 дни. Емоционално е нестабилен, психически е ок..

# 175
  • София
Ето пак, Косара е в ядрото на скандала 😃

# 176
Тук съм съгласна с Беба. И според мен Марио манипулира. Отделно, че е объркан със себе си, но за мен повечето е преиграване и умишлено провокиране.

# 177
Оф Косара защо толкова ми прилича на пинчер :Д

# 178
Ох Марио, само едно "направи това" и си готов на всичко...

# 179
  • София
Виктор и той фризьор се оказа 😃

Общи условия

Активация на акаунт