BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 633
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 180
Марио изтрещя. А са минали само две седмици. Представям си, ако стигне до финала…

# 181
И аз пуснах жалба 👌 Атиджето, Кошмара и Иван да спрат да интригантстват и да сипват от простотията си на Марио. Не го съжалявам щом подгъзува на тези коври.. Слаб характер, все някой трябва да слуша

# 182
Ужас, Виктор направи на Марио прическа тип българска батка - коса първи номер и паница, че най-лесно. Само диагоналката му липсва.

Тая Косара няма ли някой да й запуши устата?

# 183
  • София
Ето, думи на Косара са били това.

# 184
Не разбрах защо Косара ходи и чисти след мъжете? Някаква поза ми е това, голямата чистница. Винаги има по една такава, ама тази е и бонус истеричка.

# 185
  • София
Не разбрах защо Косара ходи и чисти след мъжете? Някаква поза ми е това, голямата чистница. Винаги има по една такава, ама тази е и бонус истеричка.

Намерихме кой се върти около глутницата и търси мъжкото внимание 😃

# 186
Оле, Косара говори на Марио, че нямало да може да може си намери жена с това поведение. Присмял се хърбел на щърбел. 😁

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 00:48 от Lilly_85

# 187
Много е странно това навлизане в часовия пояс на другото предаване.
Нали е на запис?
Те го дават с нормално времетраене, но рекламните блокове са по 12 мин. всеки. И това много удължава общото време.
Не гледаш ли по БТВ "Островът на стоте гривни"? Веднъж не са свършили в 22 ч, вечно в 22.15, 22.20.. "Коя е тази песен" и "Колко ми даваш" започват с огромно закъснение всеки път, в 22.35 например. А тричасовите епизоди не са до 23.00, ами обикновено се точат до 23.15

# 188
Дайте успокоителни на Кошмараа

# 189
Аз не разбрах Косара са я били с дъска с пирони или тя е била някой ?

# 190
Ето,де-тая Косара е от биткаджийско семейство.Баща и ходел да избива зъби на незнам си кой. . Те явно така си говорят у тях.
Жал ми е за Марио.Красиво и добро момче с труден живот и много объркан.

# 191
  • София
Тая чува ли се какво говори по национална телевизия? Заплаши Кристи, да я направи инвалид. Сега заплашва Марио и то неведнъж. Не знам защо не е изгонена вече.

# 192
  • София
Трябва да я затворят някъде тази Косара.

# 193
Значи тази реплика коментираха вчера на лайфа, когато Косара се оправдаваше, че не била заплашвала. Ако това не е заплаха, не знам кое е. Пълно психо.

# 194
  • София
Аз не разбрах Косара са я били с дъска с пирони или тя е била някой ?

Нейното семейство е пребило някакво момче по този начин. Тази не е добре наистина.

Общи условия

Активация на акаунт