BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 724
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 330

Пешо Енигмата, чудех се на кого ми прилича 👹
Ама май бяха двама-Блекота и Мекота ли...този кой е? Joy

# 331
На мен Пешо ми прилича на

По-скоро на Кошмара 😁

# 332
Кошмара по-скоро на баба Яга в лицето😅 голям киселяк е. Но пък фигурата ѝ е топ.

# 333
Кошмара по-скоро на баба Яга в лицето😅 голям киселяк е. Но пък фигурата ѝ е топ.
Тъкмо като "свали" някого с талпа с пирони ще й се наслаждава отгоре надолу на фигурата 👌😏

# 334
Тъкмо като "свали" някого с талпа с пирони ще й се наслаждава отгоре надолу на фигурата 👌😏

Майтапа настрана, ама на визитката като дадоха възрастта ѝ малко се шокирах - изглежда на поне +10 отгоре.

# 335
  • Sunshine state
Косара се е съсухрила от злоба и жлъч. Прилича на бабичка в сравнение с Ивонне например. Нищо общо няма с годините си.

# 336
Майтапа настрана, ама на визитката като дадоха възрастта ѝ малко се шокирах - изглежда на поне +10 отгоре.
Лелеее, как можа да го кажеш това. Груба обида. Техните ще те бият не с една дъска с пирони, ами с три едновременно. Сменяй името, адреса, работата. И по възможност не излизай по тъмно. 😁

# 337
  • Sunshine state
Хахаха, направо да влиза в програмата за защитени свидетели на ФБР. 👀🤣

# 338

Пешо Енигмата, чудех се на кого ми прилича 👹
Ама май бяха двама-Блекота и Мекота ли...този кой е? Joy
Най- главният много ясно, Блекота 😀

# 339
Хахаха, направо да влиза в програмата за защитени свидетели на ФБР. 👀🤣
Ние се смеем тук, ама чакай да видиш какъв гневен рап ще напише, като разбере колко я хейтим. Това е положението. Едно време имаше Мишо Шамара, сега имаме Коцка Пирона. 😁

# 340
Едва ли мутренското семейство на Косара, искат така да ги излага.

# 341
Вие пък. Как да се излага. Тя е бунтар, рапърка, будител.
Нищо не разбираме ние от прогресивен рап и устояване на евроатлантически ценности.
//
Тази вечер брадъра пак ли ще е от 11 без 10?
Барем да посвърша нещо.

# 342
Едва ли мутренското семейство на Косара, искат така да ги излага.
Тая е от мутренски семейства от селски тип. Личи ѝ по манталитета, че произлиза от бедно семейство. Разгледах инстаграма и, има хубава коса и хубава фигура, но и евтино излъчване, не като Ивонне примерно, която от снимките ухае на скъп парфюм и мъже с възможности. Косара ми мирише на проблеми и безпаричие...

# 343
Ивоне не е родена и расла в България.
Това,колкото и да е горчиво за преглъщане,има гомямо значение.

# 344
  • Варна
Сега изгледах вчерашния епизод.
Онзи смешник Петър се опиянява от собствената си личност, сам се възхищава на себе си и си се радва.
Сигурна съм, че вечер като си легне в леглото и затвори очи, превърта лентата назад и се гледа себе си от страни, през очите на камерите/ББ/зрителите и продължава да си се възвеличава и възхвалява сам. И е сигурен, че навън много е харесван.

Пък взаимното им привличане с Атижа е всъщност взаимна стратегия да станат интересни на зрителите и задържат интереса им. Тука истинско харесване няма, има истинска взаимна изгода и покрай нея Петър отново си мисли "егати колко съм готин".

Общи условия

Активация на акаунт