BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 730
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 345
Петър и Атижа са като деца от детската градина  - ''Айде да сме гаджета.''
Сигурно е стратегия от страна на Петър, но пък и го блазни възможността да е с нещо младо, тунинговано, актуално. Прилича на човек, който търси келепир навсякъде и във всичко.

# 346
Сериозен въпрос - имало ли е някога в историята на ББ толкова мразен участник, колкото Косара? Не видях нито един човек да я подкрепя… Питам, защото не съм гледала повечето сезони - но от тези, които съм, не е имало чак такъв негативен образ.

# 347
Сериозен въпрос - имало ли е някога в историята на ББ толкова мразен участник, колкото Косара? Не видях нито един човек да я подкрепя… Питам, защото не съм гледала повечето сезони - но от тези, които съм, не е имало чак такъв негативен образ.

Ако говорим само за ББ, а не за ВП, Силвия от сезон 2015 беше доста мразена

# 348

Мисля, че Мариан от ББ-2, когато чоплеше жената на Миро (без да знае, че са женени, но навън го хейтеха отвсякъде)

# 349
  • София
21:57, нека видим дали ще започне на време днес.

# 350
Поне още едни реклами, тоест минимум 22:15

Не се нуждаех от допълнителни причини да ненавиждам самодоволните превземки от ИИ, но НОВА ТВ са настоятелни...

# 351
  • София
Чели са снощи как сме ги клели 😃

# 352
Само 10 минути закъснение този път. Имаме напредък.

# 353
  • USA
Уж Теди не заблуждава момчето, но всяка жена знае, че не би се хвърлила на врата на мъж, с който не иска да има нещо общо. Нито пък ще ходя да го питам дали ми се сърди и да го гушкам.

# 354
  • София
Уж Теди не заблуждава момчето, но всяка жена знае, че не би се хвърлила на врата на мъж, с който не иска да има нещо общо. Нито пък ще ходя да го питам дали ми се сърди и да го гушкам.

Е, то като ги слушам как коментират с Ванеса всички, по-скоро симпатията е обща. Обаче тя явно не иска да се сгаджосва пред камерите.

# 355
Оф помислих, че е истински 🤣🤣🤣

# 356
Е, може и да се преструва, че ѝ пука, за да не му губи подкрепата в самото шоу. Все пак, с него си е най-близка там.

# 357
  • София
Ох този Георги с папагала, как го целува 🤣

# 358
Тоя па Георги , толкова се засегна от това че някой го мисли за лигав. Такава огромна обида Joy

# 359
  • София /Абсурдистан
Хайде сега и папагал.

Общи условия

Активация на акаунт