BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 574
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 690
Имам позната с много груби черти досущ като Ивоне. Ми абсолютна жена си е. Успокойте се.

# 691
Не знам дали всичко това на Ивон е поза, но пък ако успее в течение на цялото предаване да поддържа това си поведение, то тогава заслужава адмирации. Аз не го виждам като негатив, че може би я дразнят някои от съквартирантите, но тя си мълчи. Даже бих казала точно обратното - евала за самообладанието да си избираш битките правилно, а не да се въвличаш в скандали. Проблемът на това е само да не изчезнеш прекалено много на заден план, та може би и за това компенсира липсата на скандали, с други опити да спечели внимание и да бъде забелязана.
Много съм съгласна. Не знам защо в последно време се приема за негатив да си добре възпитан и да не правиш от мухата слон. Приема се за лицемерие. Явно хората трябва да се карат за било и не било. Но тогава пък ги наричат скандалджии. Изобщо, нямаме угодия. 😁

# 692
Имам позната с много груби черти досущ като Ивоне. Ми абсолютна жена си е. Успокойте се.

Кефи ме и е пич, но ето тук си прилича на Елза Парини брат му Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=iX_F8oCF79w

# 693
Юхууу, почти навреме сме.
Бг мама  е сила!

# 694
  • Sofia
Петър спасен ли е?
Нали ББ му каза,че ако напълнее ще има имунитет?

# 695
Не му е обещавал имунитет. Просто трябваше да изпълни желанието на зрителите.

Ивонне му го каза в прав текст. Ето че тактично могат да стават нещата.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 22:23 от Lilly_85

# 696
Юхууу, почти навреме сме.
Бг мама  е сила!
Да, сигурно това е причината 😀😀😀

# 697
Косара какво налива масло в огъня ?

# 698
  • на пистата
Вашата позната същия з@дник ли има:) За мен тою е най-показателен,че е биля мъж.

# 699
Тъкмо гледам снимки на Григор Димитров между сестри Уилямс и се чудя, абе….Гришо да не е жена? Joy

# 700
  • Sofia
Браво на Гош 😳
Да накарат и другите да рецитират 😀

# 701
Възможно ли е Георги да я знае тая поема?
Много нагласено ми идва нещо

# 702
Много женствен тоа Георги . Или е би или скрит г€й

# 703
УАУ! Е, скри ни шапката Георги. Чак ме изкефи. А другите седят в съседното помещение и чули-недочули какво се говори,  го нареждат колко е нагъл, та чак  мутерса Теодора щяла да се заеме с него.

# 704
Петър може ли да каже едно изречение без да използва “бате”, бе бате?

Общи условия

Активация на акаунт