BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 577
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 675
На Прокуратурата не и дреме за мутренските изпълнения на някой си.То за доказани престъпления не и дреме,та к'во остава.Просто списващите импотенти само препосват и повтарят като папагали какво са прочели в мрежата
И на мен ми е жал за Марио и му се ядосвам,че не може да се защити от мишките в стадото Виктор е куха лейка,точно са си с Теодора ли беше онази  и без друго си каза жената,че иска някой да я бие,щото и е скучно,иначе.

# 676

Поне си признават, че ще започнат след 22 ч Wink

# 677
  • somewhere over the rainbow
Е, те и на рекламите на предаването си го казват. След 22 ч.

# 678
Ивонето е обиграна в светските среди да лицемерничи, прегръща, целува, да раздава комплименти, затова не й е трудно й в Къщата да прави същото. Според мен тя или той, или в каквото се е превърнал/а, има стратегия да съчувства и да бъде добра с всички. Рамо, на което всеки може да поплаче. Странна птица, с доста поизмислена автобиография.

# 679
  • Варна
Разбрах защо ИвоНе стои нон стоп със слънчеви очила.
Без тях е много видно, че е родена мъж.

# 680
В колко часа се качва новия епизод на Биг Брадър в Нова плей? След като се излъчи или със започването?

След излъчването по ТВ

# 681
Разбрах защо ИвоНе стои нон стоп със слънчеви очила.
Без тях е много видно, че е родена мъж.
Не само. Светлината в къщата е много силна заради камерите. В предишни сезони се е коментирало и винаги има по един-двама с по-чувствителни очи, които ходят постоянно с очила.

# 682
Абе вчера я дадоха без грим, когато се прегръщаха за килограмите,ми жив мъж си е. С остри черти.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 21:31 от Тумбел Нехранимайски

# 683
Е, никой ли не знае Ивоне къв пол е наистина? Пускат се само някакви статии дето много писане, ама нищо не се казва конкретно и нашите предположения.

# 684
  • USA
Е, никой ли не знае Ивоне къв пол е наистина? Пускат се само някакви статии дето много писане, ама нищо не се казва конкретно и нашите предположения.
С тази костна структура, какъв пол може да е? Аз жена с такова тяло не съм срещала, не знам за теб.

# 685
Какво значение има какъв пол е.
Засега се държи политкоректно и овладяно. Леко преиграва с тези мамита/папита, но го отдавам на мераците просто да стане симпатична през повелителка на родителския модел.
//
Щото отявлените мъже като бате Радко (дето се наплющя и си мълча като дупата на Атиджето) или Вики каубоя само на мускули го докарват на мъже. Поведението им на моменти е далече от мъжко.

# 686
Ивото все по-често я/го виждам като овладян и умел манипулатор, който е там, за да се забавлява.

# 687
е на мен Ивонне и във фейса ми е мъжка.. мисля, че няма спор, че е била мъж... ама пък засега е пич, така че кво ни пука Grinning

# 688
  • Варна
Не ни пука, ама тука си е клюкарник.
Всъщност тя е единствената, която ми харесва като участник.
Вярвам, че тепърва ще се разкрива като характер, стратегия.

# 689
Не знам дали всичко това на Ивон е поза, но пък ако успее в течение на цялото предаване да поддържа това си поведение, то тогава заслужава адмирации. Аз не го виждам като негатив, че може би я дразнят някои от съквартирантите, но тя си мълчи. Даже бих казала точно обратното - евала за самообладанието да си избираш битките правилно, а не да се въвличаш в скандали. Проблемът на това е само да не изчезнеш прекалено много на заден план, та може би и за това компенсира липсата на скандали, с други опити да спечели внимание и да бъде забелязана.

Което е повече отколкото може да се каже за онзи дето го избра публиката да влезе, Радостин/Радослав и Диджей Пацо. Тия тримата са като забравен паяк в някой ъгъл, но имам предчувствието, че първият ще проспи пътя си към победата. Очевидно има гръб, който ще гласува за него, след като е получил повече вот за влизане в къщата от къде по-интересни персонажи, а българската публика като цяло обича безлични победители, защото на бяла дъска е много лесно да й припишеш позитивни качества.

Общи условия

Активация на акаунт