BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 625
  • 1 124
  •   2
Отговори
# 660
А каза ли защо се наложи да излезе в крайна сметка?

# 661
Каза, че е имала странно посиняване по тялото, което е стигнало дори и до лицето. Тя всъщност е искала да остане, но от продукцията са смятали, че не могат да позволят тя да излиза почти всеки ден за тестове, които са се налагали. До половината съм още, но казаха, че ще разяснят още повече защо не са я оставили да продължи. Иначе самата Анджела каза, че съжалява, че не е останала. Смята, че е имала шанс да спечели, или поне да стигне до финал. Не скри, че е влязла със стратегия.

Сега говори и за Виктор и Теодора. Каза, че Теодора е много умна и се е закачила за Виктор за стратегия, иначе не го харесва особено. Доста е смешно колко директно нарича и двете любовни истории пълен фарс 😁

Споделя лични неща, които са интересни, но са специфични за нея и живота й, та ще ви ги спестя, защото не са в контекста на предаването.

# 662
  • София
Бях се отказала да го гледам този ББ, но ми остана малко свободно време и що ли ми трябваше да си пусна последните два епизода - в пълен потрес съм от Косара. Тази е психопатка от мутренско семейство, което е много, ама страшно лоша комбинация. С каква гордост само разказваше как роднините й пребили някакво момче с дъска с пирони. Close Смятам, че правоприлагащите органи би трябвало да се самосезират след подобно признание.
Това същество е абсолютно невменяемо и пропито със злоба, направо страх да го хване човек.

Виктор пък толкова да се влюби за две седмици. Хубаво, увлечен е, няма лошо, но чак да планира да си продаде апартамента и да се мести в София... Че и колко деца ще имат вече е наредил, въпреки че тя го поорязва оттук-оттам. Държи се като 13-годишен, не като сериозен възрастен човек.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 18:23 от Reinа

# 663
Скрит текст:
Гледам подкаст с Анджела и искате, не искате, ще ви обобщя казаното 😁

Само 1/3 в интервюто съм но към момента казва, че всички в къщата са добри хора, но не си спести критиките към няколко участника. Каза, че Ланеца много често като забележи, че камерата е върху него започва да прекъсва хората, които в момента говорят, да се прави на интересен, само и само камерата да се задържи върху него. Също така избухва супер лесно, но тя смята, че е именно от желание да е център на внимание.

За Марио каза, че са имали много неизлъчвани разговори, в които са си споделяли доста лични неща на четири очи, но определи Марио за мега дразнител. Ходил да обижда от скука и да стартира конфликти, а като нещата ескалират ходи да се извинява и да се жалва, че не искал конфликти. Анджела смята, че е класическа тактика на жертвата в риалити формат, защото знае, че това се харесва.

За Кристи също се изказа неласкаво. Общо взето я нарече лигла 😂 а за Петър и Атижа беше скандализирана.
Всъщност за Петър се изказа най-негативно. Директно го нарече отвратителен човек. Каза, че с Атижа са били най-близки и ако тя е останала вътре, Атижа никога няма да погледне Петър, защото го прави само от скука,или за сторилайн.
Hands Clap

Петър е парцал, решил да става известен.

# 664
Каза, че е имала странно посиняване по тялото, което е стигнало дори и до лицето. Тя всъщност е искала да остане, но от продукцията са смятали, че не могат да позволят тя да излиза почти всеки ден за тестове, които са се налагали. До половината съм още, но казаха, че ще разяснят още повече защо не са я оставили да продължи. Иначе самата Анджела каза, че съжалява, че не е останала. Смята, че е имала шанс да спечели, или поне да стигне до финал. Не скри, че е влязла със стратегия.

Сега говори и за Виктор и Теодора. Каза, че Теодора е много умна и се е закачила за Виктор за стратегия, иначе не го харесва особено. Доста е смешно колко директно нарича и двете любовни истории пълен фарс 😁

Споделя лични неща, които са интересни, но са специфични за нея и живота й, та ще ви ги спестя, защото не са в контекста на предаването.

Изгледах подкаста… нищо друго не казаха за напускането ѝ…
————————————————————————————
За мен лично подкаста беше хубав, Анджела вътрешно наистина е едно добро момиче

# 665
Добре де, аз нещо изпускам ли? Тази Косара известна ли е с нещо преди ББ? Семейството ѝ?

# 666
Добре де, аз нещо изпускам ли? Тази Косара известна ли е с нещо преди ББ? Семейството ѝ?

Рапърка е, но е безизвестна рапърка…
https://youtu.be/Gto-IEXUt6E?si=GcVzAtvLMif1UeeC

# 667
Да, и аз тамън приключих. Не казаха нищо повече за излизането й. Ако приемам казаното от Анджела за чиста монета, наистина е озадачаващо, че не само не са опитали да я задържат, а активно продукцията й е казала, че трябва да излезе. Изобщо не мисля, че им е пукало дали ще опорочат идеята на предаването с излизанията на Анджела по докторски визити, та се чудя каква е истинската причина да я шутират по този начин.

Хрумват ми няколко - че Анджела директно си каза как някои неща не биха се случили, ако тя е била вътре все още, тоест тя най-вероятно доста рязко щеше да резне крилата на влюбените двойки. Също явно тя предимно е свивала на сармите на Ланеца и той е млъквал около нея. Може би са сметнали, че тя е нет негатив за предаването и ще застане на пътя на някои сюжети.

# 668

Ами зависи... До колко се интересуваш от най-ниските достижения на откровено откачени хора в това необятно поприще наречено български рап? Grinning

Марио я знаеше от преди, ма може и да вземат от един дилър.

# 669

Рапърка е, но е безизвестна рапърка…
https://youtu.be/Gto-IEXUt6E?si=GcVzAtvLMif1UeeC
Ще стане известна. Само изчакайте новия албум с хитовете “Дъска с пирони”, “Убит глиган”, “Мърлата Ванеса” и “Европа Suxx”.

# 670
  • Sunshine state
Коколеа.. 🤣🤣 Да се смееш ли, да ревеш ли. На "Коколеа" гласът е като на 85 годишна бабичка закоравяла пушачка. И изобщо мие ли си косата тая жена?? Вечно мазна ми изглежда. За кожата й важи същото. После другите били мърляви, айде моля ти се. Чак от екрана ми лъха на некъпано. 🤣🤢

# 671

Ами зависи... До колко се интересуваш от най-ниските достижения на откровено откачени хора в това необятно поприще наречено български рап? Grinning

Марио я знаеше от преди, ма може и да вземат от един дилър.
Хахах, ок, ок, ясно защо не ми е понятна. Не е крайно невежство, успокоих се Grinning

# 672
Кухолея да си намери мъж да ѝ отземе малко от бесовете. Че както е тръгнала, ще приключи някого. Или да се хване да работи физическа работа нещо та да изразходва злобата.
Тя затова е невротичка на тема чистене, луд умора няма.
//
Тази Ванеса много избирателно я дават, не мога още от тези монтажи да я преценя. Много извън контекст я пускат често.

# 673
Кой пък ще вземе баш нея? Тя ще му изпили нервичките. Вечно недоволна и намилаща.

# 674
В колко часа се качва новия епизод на Биг Брадър в Нова плей? След като се излъчи или със започването?

Общи условия

Активация на акаунт