BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 634
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 645
Интересно, че този сезон не мога за абсолютно никой да кажа “Искам той / тя да победи”. Може би само Ивонне държи положение, но трябва да я видим в някоя неудобна ситуация.

Между другото днес май има елиминации в ИВ, очаквайте ББ да почне късно…

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 15:51 от Lilly_85

# 646
Косара със сигурност ще има гласуване в своя полза, ще се активизира родата, както и на Георги. Петър ББ го защитава или има нещо предварително организирано, иначе е необясним вота за него. И, ако зрителите не го подкрепим, ще хвърчи Марио. Той е свикнал, ще го преживее като всичко друго до сега, но аз не искам точно от Косара и Петър да отпада. Ма-ри-о! Ма-ри-о!

# 647
И аз това си мислих за скачането върху един. Аз нямам особени симпатии към Марио и тотално разбирам защо е дразнещ, но няма значение колко дразнещ е, никога не изглежда добре, когато група от хора скачат на един. Сега на Марио се вижда как му се приписват качества тип благороден, чиста душа и други неща, които той според мен изобщо не е, но това няма значение, защото другите съквартиранти му създадоха ореол.

И това е почти всеки сезон. Един срещу глутницата, а публиката почти изцяло на страната на вълка единак. И пак, и пак, влизащите не се научават, че така не трябва да се нахвърлят срещу един човек, колкото и дразнещ да е , защото само му правят услуга.

# 648
  • USA
Ивонне със сигурност е скрита лимонка. Те хората са казали - който е приятел на всички, не е приятел на никого.

Иначе за образованието на Беба и психологията - то психология се учи и в 9ти клас. Още като го каза си помислих точно това. Smile А не разбирам грозните коментари по повод това, че Ванеса е решила да учи на 30г. Не й симпатизирам, но не мисля, че в това има нещо лошо. Значи който не е завършил до 22г трябва да работи сервитьор цял живот? На всеки живота се стича различно, за мен е похвално, че на тази възраст е решила да учи.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 15:13 от Дъми

# 649
И аз това си мислих за скачането върху един. Аз нямам особени симпатии към Марио и тотално разбирам защо е дразнещ, но няма значение колко дразнещ е, никога не изглежда добре, когато група от хора скачат на един. Сега на Марио се вижда как му се приписват качества тип благороден, чиста душа и други неща, които той според мен изобщо не е, но това няма значение, защото другите съквартиранти му създадоха ореол.
Нещата изглеждат различни вътре и вън от къщата. Като сме навън е лесно да заключим, че хората трябва да са по-толератни. Но ако сме на тяхно място и няма къде да избягме от дразнителя, нещата биха изглеждали различно.

# 650
  • София
Подозирам, че Клошара ще изхвърчи при следващите елиминации...мислех, че ще я позадържат, ноо.. С прекалено голям негативен процент е, а и щом прокуратура се е задействала, то значи изходът я зове. Продукцията няма да е доволна, можеше още да я изцедят, но при тоя натиск, ще я сиктердосат...Те да се молят, да не им дръпнат шалтера и да приключи набързо сезона..
От друга страна се чудя, защо са допуснали тези нейни думи за дъската, да влязат в епизода?? И без да го бяха монтирали това, пак се вижда какво представлява хахавелата и колко й е акъла..

# 651
Не мисля, че прокуратурата наистина се е задействала. Заглавията в жълтурките бяха доста подвеждащи. Но се надявам потърпевшият да си потърси правата, сега вече буквално има признание. Ако си е извадил медицинско, може и да успее да осъди брат ѝ.

# 652
  • Sunshine state
Виктор, Косара и Петър са ми топ 3 неприятници към момента. Ванеса и Теодора ги следват плътно в класацията.
Пацо е толкова силно НЕизявен, че буквално се очудих като го видях в изповедалнята да номинира, направо бях изключила, че и той е в къщата. Радо взе да ми се срива и той със скатаването си. Май Георги и Атижа, за които имах най-малко надежда да са ми симпатични, ще се окажат такива. То няма за кого да викаш, егати..

# 653
Прокуратурата погва Косара.Може да е коментирано 😊хем да се запиша.
https://24chasa-bg.com/2024/10/23/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83 … %B8%D0%B3-%D0%B1/

Хич не се учудвам, Косара има излъчване на зъл човек. Тя е от типа хора, които като видят просяк на улицата, последната им мисъл ще е да му дадат някой лев. Първо ще го напсува наум или на глас, защо се излежава по улиците да се възползва от човешката добрина, а на всичкото отгоре и смущава околните с клошарският си вид. Тя е от типа хора които във всяка една ситуация търсят причина да се нахвърлят и наранят някого словесно или физически, чрез нейният роднински и приятелски кръг.  От всички в къщата, нейното излъчване е най зло. А лошотията се предава по генетичен път, и като модел на поведение в семейството, та не се учудвам, че роднините и, такива неща правят.

Виктор който като се изнерви налита и скача като мутра и скандалджията Петър, който обижда под път и над път в споровете, са психически незрели, при нея има чисто зло в душата, не става дума за незрялост и липса на самоконтрол. Единственият участник който нито за секунда, не може да ми хареса. При всички останали, наред с недостатъците им, има нещо добро. При нея не.

Хубаво е че Брадъра се завърна, защото това е единственото риалити което ми е интересно, да го гледам, заради психологията която се развива в отношенията между участниците, за разлика от игри на волята, сървайвъри, и всякакви спортни риалитита, които са ми голяма тъпня.

# 654
На мен генерално са ми много смешни, но само Косара и Ланеца ме дразнят така, че да не ми се гледа. От последните епизоди и Виктор е в това число.
Много е нелепо как Косара отрича неща, казани от ББ, при положение, че те са доказуеми със записи от камерите. Не може да е толкова тъпа и да се оправдава.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 16:10 от Sugarchen

# 655
  • USA
На мен ми е адски неприятен Пламен/Пацо. Има нещо много байганьовско в него и ми напомня на типичен кисел български чичак. Не съм го видяла да каже една хубава дума или да се забавлява, само нещо ломоти и дава акъли.

# 656
Ивонне със сигурност е скрита лимонка. Те хората са казали - който е приятел на всички, не е приятел на никого.

Иначе за образованието на Беба и психологията - то психология се учи и в 9ти клас. Още като го каза си помислих точно това. Smile А не разбирам грозните коментари по повод това, че Ванеса е решила да учи на 30г. Не й симпатизирам, но не мисля, че в това има нещо лошо. Значи който не е завършил до 22г трябва да работи сервитьор цял живот? На всеки живота се стича различно, за мен е похвално, че на тази възраст е решила да учи.
Ванеса не е решила да учи на 30 г. (, а и така да е - браво!), а е завършила семестриално право и сега има за взимане последен държавен изпит, поне така разбрах. Имайте предвид, че правото се учи редовно - 5 години, а задочно - 6 години, после половин година за държавни изпити (в най-добрия случай), после стажове и следващата година - изпит за правоспособност. Ако искаш да си адвокат, съдия или прокурор, то се явяваш пак следващите години на изпити/конкурси. И така, има няма 6-7 години заминават в учене и явяване на изпити. Много ви е лесно да я заклеймите като не сте наясно, пък, лоши  биг брадърки такива.Laughing

# 657
  • Sunshine state
На мен ми е адски неприятен Пламен/Пацо. Има нещо много байганьовско в него и ми напомня на типичен кисел български чичак. Не съм го видяла да каже една хубава дума или да се забавлява, само нещо ломоти и дава акъли.
Баш на сърдит чичка навява. Ди Джей бил .. 🤣🤣

# 658
Според мен Косара хвърчи тази събота… освен ако продукцията не са решили друго!
Като гледам промото за днес, пак се кани на някого заедно с Ланеца
——————————————————————————
Подкаста с Анджела…
https://youtu.be/CyqP8jIHVMo?si=iYpYTgy4LHUQaT6i

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 17:29 от Emo._

# 659
Гледам подкаст с Анджела и искате, не искате, ще ви обобщя казаното 😁

Само 1/3 в интервюто съм но към момента казва, че всички в къщата са добри хора, но не си спести критиките към няколко участника. Каза, че Ланеца много често като забележи, че камерата е върху него започва да прекъсва хората, които в момента говорят, да се прави на интересен, само и само камерата да се задържи върху него. Също така избухва супер лесно, но тя смята, че е именно от желание да е център на внимание.

За Марио каза, че са имали много неизлъчвани разговори, в които са си споделяли доста лични неща на четири очи, но определи Марио за мега дразнител. Ходил да обижда от скука и да стартира конфликти, а като нещата ескалират ходи да се извинява и да се жалва, че не искал конфликти. Анджела смята, че е класическа тактика на жертвата в риалити формат, защото знае, че това се харесва.

За Кристи също се изказа неласкаво. Общо взето я нарече лигла 😂 а за Петър и Атижа беше скандализирана. Всъщност за Петър се изказа най-негативно. Директно го нарече отвратителен човек. Каза, че с Атижа са били най-близки и ако тя е останала вътре, Атижа никога няма да погледне Петър, защото го прави само от скука,или за сторилайн.

Общи условия

Активация на акаунт