BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 547
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 720
Поне се излага автентично Гошо.
Тези с претенциите за принципи и морал се дънят очевидно.

# 721
Триото ми бяха много забавни. Една биткаджийка, една женска клюкарка от мъжки пол и една мяу мяу. 😁Не ме дразнят.
Браво на Гош за рецитацията.И смятам, че си надуши етноса. Няма лошо да е и тя, отричането не е ок.
А Блекота с вечните дълги обяснения и с пуловерчетата без ръкав на дядо му още повече лети в небесата с тази измислена ревност към него.

# 722
Естествено, че не е циганка Теодора, въпреки че добре се е докарала.
Те си имат типичните антропологични  особености във физиономиите. И изобщо не става дума за венците, както се изказват много разбирачи.

# 723
Косарооо ставай, стига лежа Smile

# 724
Биг Брадър харесва стихотворения на Ботев и наш Гошо се изправя и веднага започва да рецитира ''Хаджи Димитър''...Добре, че Брадъра не каза, че харесва Байрон.

# 725
Ееее, не така сега! Така ми се припи кафе.

# 726
Да,веднага приобщи Теодора към тяхната каста.
Обаче почна много да ме забавлява...отличи се с рецитацията, събра аплаузите и сетне типично по цигански обърна внимание на веригата и топуза - ааа, нераждавейка, ще си я взема. Joy
Благодаря за коментара, паднах под масата от смях !!!
Гошко ми е симпатичен - да, събрал е фукливото циганско самочувствие и перчене, щипка комплекс за малоценност заради расата си, но хич не ми се струва лош човек.
Жал ми стана за него, Ванеса все повече ми падна в очите със злобата си.
Язък й за правото ( и аз съм юрист, но тя е срам за професията!).
Що за етика, що за отношение, има ли човещина в нея?
Веднага да реже най- милото за един циганин - цигарите. Неговата раса буквално живеят на кафе и цигари, пък и много грубо и неделикатно тя отреагира.

# 727
Марио ,да се бе изхрачил в кафето и тогава да й го върне на Косара

# 728
  • София
Марио пак е в грешка 😆 Клошара преиграва, той се извини, тая пак откачи... Много е зле тая ..

# 729
  • на пистата
За Теодора не знам,но Атижа прилича да е от боята на Гошко.А за сега най-противни са ми Косара,Петър, Радо и батката.В този ред.

# 730
Косара пак за рани, пак за драми, сънувАла братчето/сигурно е 2годишно милинкото мутренце/...
Много агресия, много жлъч бълбука в рапърката.

# 731
Косара, за 'бабаитка' и корава мадама и мъжкарана е прекалено лабилна и едно кафенце веднага дава син екран, уиндоус ъпдейтинг, ду нот шът даун.

И тя не знае каква е, но дано не разбира какво е корава мацка някой ден, че ще се депресира колко е далеч от това определение.

# 732
Теодора не е задължително да е 100% ва циганка и да е неука.Има доста цигани 50/50,които са се интегрирали.И вярвам,че един циганин може да си надуши боята.Щом Георги казва,че е циганка,значи е такава

# 733
Явно Блекота ще го гледаме до финал, защото ББ прави всичко възможно да го задържи докрай 😏

# 734
  • София
Оо, айде почна сеира с викторината...

Общи условия

Активация на акаунт