BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 45 826
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Това за тризначките не важеше ли само за двете от тях?
Третата беше омъжена, с дете?

Да, Любов е омъжена за англичанин мисля. Има си и детенце. Изглежда добре живеят. Само Вяра и Надежда просят.

# 871
  • София /Абсурдистан
И я мразят, все се изказват много зле за нея. Казват, че от много време са скарани с нея и не и говорят. Колко е вярно, не знам.

# 872
Не е англичанин, българин е. Бях гледала двете при Карбовски и се оплакваха от него… Такъв бил, онакъв бил, харчел им парите… В същото време казаха, че ги изгонил, защото с нищо не допринасяли финансово към общото им жилище? Изобщо, в типичен техен стил се оплетоха в лъжите си. Тогава Карбовски ги беше “спасил” от Англия, уж нямали пари да се приберат даже. Овършаха дискотеките месец-два и пак заминаха в Англия да просят. Дано ги приберат в някоя институция преди някой да ги убие по улиците. Има опасни хора, а и те самите са опасни за себе си. Както и да е, отклонихме се.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 23:33 от Lilly_85

# 873
Моля ви, не ми ги припомняйте тези. Ето това е цигански живот и поведение. А не Гошко рецитатора. 😁 Мен ме забавлява. От него и Пешо предпочитам него.

# 874
Голямата сестра изглежда Bowtie
Аа, днес като изключим прическата, бива. По-добре е от екипчето на служител в морга, дето беше забърсала първия път и бодряшката червена блузка от втория. Все така си рецитира записаните въпросчета и нито йота извън тях да разчопли ситуацията. И Кристи, и Анджи си говориха каквото им се говори, та и по повече пъти едно и също, все едно са сами в месарското студио. Спирам.

# 875
Някой знае ли кои са тези същества ? И те ли ще влизат?🫣

# 876
  • Варна
Абе, Гош рева и се извинява на жена си, че Иво?Не! го бацна по устните.
Няма ли да реве и да се извинява, защото Кошмара му седнА в скута 🤣

# 877
Прилича на колаж и то кофти направен. Със сигурност е пародия.

# 878
Радвам се ! Леко се шокирах като ги видях!😂

# 879
  • София
Пак ли Ангелова ще коментира, на щат ли я назначиха, няма ли кой да я смени, едни и същи ли ще ни натрапват.??

Това вдясно е траверса Рашия, преди време пишеше, че ще влиза, нищо чудно да го интегрират тия дни... Другите не ги знам.

# 880
Пак ли Ангелова ще коментира, на щат ли я назначиха, няма ли кой да я смени, едни и същи ще ни натрапват.??

Това вдясно е траверса Рашия, преди време пишеше, че ще влиза, нищо чудно да го интегрират тия дни... Другите не ги знам.

Другите са Ваня Великова от онова предаване Мис Плюс Сайз… и Маг Папазов, мисля, че беше, “голяма” сензация в Тик Ток… говореше се, че ще влизат, но на този етап на играта вече 15 ден не мисля, че ще влязат

# 881
Погледнах от кумова срама снимките на участниците
А прима виста такава ми беше асоциацията с ланеца

# 882
Ох, защо вкарват обвързани участници, много по-яко щеше е ако никой не ги чака отвън.

# 883
Мутробатка wannabe срещу мутробатка wannabe JoyJoyJoyJoy
"Кажи ми като мъж на мъъъъж"

# 884
  • До сърцето...
Каква изсмукана от пръстите среща на "батки", хиля се с глас ...

Общи условия

Активация на акаунт