BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 45 855
  • 1 124
  •   2
Отговори
# 855
  • София

Все пак продължавам да не му вярвам 😃

# 856
Повече вярвам на него, отколкото на Novini.bg и подобни. 😁 За годеницата конкретно. Но от самото начало си мисля, че според мен тази история с влюбването е стратегия и че с Теодора умишлено ни заблуждават. Ролята на влюбения мъж сме я виждали вече - печаливша е.

# 857
  • Варна
Да не се окаже, че и двете "влюбени" гълъбчета, също като Анжела, са изгледали всички ББ, изчели са всичко и са влезли с идеята за такава стратегия. Една от стратегиите.

Дори си мисля, че може и да се познават 🤣🤣🤣

# 858
Помня, че в едно друго предаване, 2-3 от новите участници бяха писали на една от предния сезон - за съвети и т.н. Съответно момичето от стария сезон ги свърза. Така че няколко души се бяха запознали предварително. Може и в ББ да се е случило нещо подобно.

# 859
Аз гледам и ще продължавам сигурно, но не мога да се отърва от усещането, че гледам ББ от Алиекспрес. Бледо подобие е на предходните, но още не ми се е изяснила причината. От участниците ли, от игрите ли, от изкуствено създадените интриги ли... не знам. Но участниците не се различават много от първите сезони на ББ. Разнородна група са, но нищо им няма, хора като хора.

# 860
Според мен е от мисиите. С изключение на 1-2, останалите са много глупави. Тази на Атижа да даде бележката на Петър изби рибата.

- На̀ ти т’ва, ама не казвай на никой.
- Ок.
Мисията успешна.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 13:12 от Lilly_85

# 861
  • Sunshine state
Съгласна съм - липсва някак си ДНК-то на ББ, претупано е някак си и няма развитие на стори лайна. Мисиите са абсолютно глупави и нямат дълбочина - отиди и направи еди си какво и това е. Доста по-безинтересно е от предишните сезони, няма какво да се лъжем. Има бая хляб в участниците, ама претупват нещата и някак си няма интрига. Като си спомня как разпалено се обсъждаха МЪро, Елена, Пацо, тризначките.. Да не говорим за Бб фемили.. Беше супер интересно и нямаш търпение за следващия епизод, докато тук не е така. Позагуби се интригата на предаването, съгласна съм.

# 862
Предвид масовото затъпяване - нормално е това да се отрази и на предаването (как е било и преди нямам идея, но очевидно е било по-добре, предвид мненията), Но нищо, де, ако не друго, гледам, че добре се забавляваме за тяхна сметка Joy

# 863
Съгласна съм - липсва някак си ДНК-то на ББ, претупано е някак си и няма развитие на стори лайна. Мисиите са абсолютно глупави и нямат дълбочина - отиди и направи еди си какво и това е. Доста по-безинтересно е от предишните сезони, няма какво да се лъжем. Има бая хляб в участниците, ама претупват нещата и някак си няма интрига. Като си спомня как разпалено се обсъждаха МЪро, Елена, Пацо, тризначките.. Да не говорим за Бб фемили.. Беше супер интересно и нямаш търпение за следващия епизод, докато тук не е така. Позагуби се интригата на предаването, съгласна съм.
Моля те, само не тризначките. 😂 Те ме отказаха от ББ за няколко сезона. Наскоро мернах едната във Фейса… Все още живеят от просия, обиждат всичко живо, май искали да я освидетелстват… Беше писала, че съдът иска да я изкара луда. Тотал щета.

Кастът този сезон хич не е лош. Да, голяма част са от утайката на обществото, но това е ББ все пак. Ако занапред има по-интересни мисии, ще се получи почти както преди.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 18:18 от Lilly_85

# 864
Аз чакам да вкарат нови участници барем да стане по интересно. Може Бо да го пуснат да покаже класа Joy

Според мен циганина си ги е научил стихотворенията у дома, защото е бил с ясната представа, че ще предизвика интерес. Едва ли ги помни от училище. Личи си, че ги е и рецитирал многократно. Лошо няма. Браво на него.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 23:13 от Реа

# 865
  • Sunshine state
Оох, не можех да ги търпя тия трите, направо главоболие получавах като започнеха да говорят една през друга. 🤢 Още недоумявам как можаха те баш да спечелят. И аз разбрах, че да го докарали до просия.

# 866
# 867
Оох, не можех да ги търпя тия трите, направо главоболие получавах като започнеха да говорят една през друга. 🤢 Още недоумявам как можаха те баш да спечелят. И аз разбрах, че да го докарали до просия.
Не е като да са го докарали до просия от липса на възможности, избор е… Българи в Англия разправят, че са им предлагали работа, но не искат. Нямало да работят за минимален надник като мишки, да плащат луди пари за наем… В същото време реват, че спят в кашони или на пода в някаква църква. Там положението наистина е за освидетелстване.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 23:33 от Lilly_85

# 868
  • София /Абсурдистан
Явно са преценили, че с просия се печели повече, отколкото с работа. То и това е работа де.

# 869
  • Варна
Това за тризначките не важеше ли само за двете от тях?
Третата беше омъжена, с дете?

Общи условия

Активация на акаунт