BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 45 882
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 840
Ох, не мога да го понасям този Петър!
С тази физиономия на хищен Сатир и гласът на Влади Въргала (не може само аз всеки път щом заговори, да си мисля, че чувам Влади Въргала!? Същият глас!) като започне да се обяснява и искам да превъртя напред.
Не знам защо баш него са избрали за "тайната" им мисия, да не говорим как всеки път като кажат "АГЕНТ ЕНИГМА" и леко ми се повръща...но много ми се иска да се разкара.
И Косара ме дразни, но предпочитам той да се махне преди нея.

Батката и Теодора са нелепи - тя е хубаво момиче, което се е окипазило с тези огромни джуки, иначе си личи, че има акъл, разсъждава трезво. Той е типичен Овен, но е и инфантилен и с емоционалната интелигентност на зелена еуглена, та по-скоро го виждам да се бие в "алфа-мачо" гърдите и да метне Беба на гръб, за да я завлече в някоя пещера.

И аз смятам, че е повече от очевидно, че Ивон (не знам защо произнася това НЕ накрая, то не се чете в Yvonne) е транс след операция, но пък засега по характер не ме дразни, иска ми се даже да я видя в някоя по-интересна мисия лична.

Дразни ме как постоянно поставят Веселка в ситуации, в които да сбъдва клишетата за плюс сайз жените - преследването на мъжете и натрапването там, където очевидно симпатията не е реципрочна, е толкова унизително... А после за капак направиха и седмична мисия, включваща теглене на живо със съобщаване на килограми.. Доста садистично.
Иначе самата тя не мога да преценя що за човек е още - малко ми е дразнеща по характер.

Георги т.нар. "милионерче" ми прилича на абсолютен twink, който знае, знае. Супер дразнещ ми е с това нежно гласче и превземки, не знам защо го вкараха изобщо - като мебел е.
Ванеса също - в началото ми харесваше, че е единствената естествено хубава там, както и Веселка в лице, но след снощи и тя ме дразни. Много мразя такива мрънкащи жени, дето хем не искат да станат неудобни, ходят и успокояват наред, а след това точно те ти забиват нож.

Радо ми харесва външно и има много хубав глас, но наистина не разбирам защо му приписват образа на едва ли не бащицата на къщата - най-разумния "алфа"... Той е доста умерен, да не кажа без особена позиция през повечето време, но определено е за предпочитане пред романтичната батка.

Марио - жал ми е там. Най-често несправедливо се завъртат нещата срещу него, като например ситуацията в кухнята след нощта на ядене, когато съвсем нормално и добронамерено спомена, че други са пили боза, но така се извъртяха, че едва ли не щяха да го набият. Много му личи, че има отчаяна нужда да бъде приет, и за съжаление всички инстинктивно го надушват и го третират като парцал.

Пацо е отвратителен, изобщо не ми е интересно неговото фъфлене в ефир.

# 841
Според мен си знаят много добре ситуацията и се съмнявам Ивон дори да го крие, вероятно е и да са имали разговори по тази тема, но разкритието да се държи като кокал пред публиката в течение на сезона. После ще спретнат някоя сцена в която уж, всички са шокирани и животът ще продължи.

Аз изобщо не разбирам тия неща и защо някой би си го причинил, но не ме и дразни, а и честно казано не е нужно да го разбирам. Цялата тема с децата настрана, но като става въпрос за възрастни не го намирам за уместно да се гневя на изборите на някой, който е достатъчно голям, за да взима собствените решения. Имала парите - направила го. За мен минава достатъчно за женствена, за да не се чувствам странно като й говоря в женски род, така че не са били пари хвърлени на вятъра, бая са я издокарали. Ако не се загледаш супер много, просто прилича на по-екстравагантна и чудата жена. Изобщо не може да ме убедите, че толкова лесно бихте разпознали на улицата, че това е биологичен мъж 😁

# 842
Адамовата ябълка се изстъргва, около зоната на ушите също се пипа, скулите,челото и около очите.Обясняваха ми всичко подробно, но съм забравила. Почти цял ден продължават операциите, преди това продължително време се пият хормони. Имам познат,който тегли огромен кредит и премина през това. Сега е страхотна мацка.
От чисто любопитство питам къде му направиха операциите?
В Англия,40 000 паунда.

# 843
Между другото говорейки за Георги псевдо милионера и изнежената му същност - като четох в началото това за Ивоне, имаше и коментар от някой в гей средите, че са се изненадали като чули Георги да твърди, че е във връзка с жена, защото е в Grindr, което е приложение за гей мъже с цел секс и срещи.

Според мен първо е човек на някой от продукцията - хич, ама хич не вярвам, че автентично е бил избран с по-голям вот от другите кандидати. Второ - дадена му е конкретна стратегия за победата и тя е предимно да се покрива, мълчи, което създава усещане за възпитание, обраност и ум, въпреки че в малкото ситуации в които е говорил не се е показал като особено умен. И трето - за да проработи тази стратегия, това ще мине през внимателно скриване, че е гей, защото колкото и да не ми приятно да го кажа, това ще го изключи като евентуален победител в очите на много зрители. От друга страна масово българските риалитита се печелят от (хетеро) мъже във възрастовия диапазон 25-45,  които стига тотално да не се изложат и да си мълчат предимно, обикновено най-радушно се приемат от публиката.

# 844
Не е гей, има много снимки с приятелката си в СМ. За всеки по-нежен мъж се пише, че е хомосексуален.

Не го виждам като победител. Ще мине между капките и ще стигне много напред, но чак победител - не.

# 845
Малко съботен смях:

# 846
  • Варна
Токова се чудех Петър на какво ми прилича...
На Сатир, разбира се!

# 847
Беба, когато довечера види настоящето и бъдещето си гадже заедно

# 848
  • Sunshine state
И аз смятам от самото начало, че Георги е на другия бряг. Има нещо там.
Много ме е яд, че дадоха на Пешо шанс да се спаси и то толкова лесно и само на него. Ами не е честно! Това, ако е само заради любовната нишка с Атиджа... Толкова са предвидими, че няма накъде!!
На Косара хич нямаше да й се извинявам за кафето, ами щях да й го изсипя в храстите и другото, та съвсем да даде на късо. 😂

# 849
  • София
Според мен Теодора и ББ явно са имали някаква уговорка. Щом ББ чак е успял да изнамери момчето и да го докара в ефир явно са знаели за него. Пък и Теодора не е крила вътре, цялата къща знае, че си има приятел. Аз в началото си мислех, че си го е измислила понеже Виктор е много нахален.

А Виктор с тази годеница, която му намериха още повече ми падна в очите. Копае дъното.

# 850
Изнамериха ли годеницата? Аз видях 1-2 статии в жълтурките, но нито снимка, нито нищо. Прилича ми на поредното свободно съченение.

# 851
  • София
Изнамериха ли годеницата? Аз видях 1-2 статии в жълтурките, но нито снимка, нито нищо. Прилича ми на поредното свободно съченение.

Накъде видях, че се казва Деси. Май ще се разровя из профила на Виктор да разбера 🤣

# 852
Ще ги призная , ако вкарат и тази Деси. И тя вземе, че се загаджи с на Беба младежа Joy
Тъкмо Виктор и Теодора ще са свободни да се натискат без вина Joy

# 853
Из официалния подкаст на предаването:

# 854
Голямата сестра изглежда Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт