BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 45 877
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 825
  • SF
Преди вчерашната излагация с въпросите, мислех, че има акъл в главата си и с Атижа нямат много допирни точки, но сега смятам, че ще се разберат в леглото и ще си изкарат добре на някоя вечеря. За повече от това се съмнявам.

# 826
Ако е започнала хормонална терапия след преминаване на мъжки пубертет, доста по-трудно ще се коригират мъжките черти. Не ме дразни възможността да е транс, щом така се чувства добре.

Малко в повече ми идва физическата близост с всеки, но пък сякаш на съквартирантите не им пречи или поне не го показват.

# 827
  • SF
И мене не ме дразни. Нека си е това, което е пожелала да бъде.
НО НЕ МОЖЕ другите в Къщата да не са я обсъждали!!!!!!!!!
Ама пък си я цункат и гушкат такава, каквато си се е направила.
Мами...

# 828
Гаджето на Беба ще го вкарат в къщата за малко, според мен. На монитора се видя, че той седи на един от шарените дивани, които са част от интериора на Къщата, сигурно е някакво помещение зад изповедалнята. Ще го вкарат за малко, да има цуни-гуни ... тоест да стане кринджавата ситуация. Виновна си е Беба, че не заяви в прав текст на Виктор "Имам връзка отвън, не се надявай".
възможно ли е съквартирантите да НЕ се съмняват, че Ивоне е мъж?
Според мен, оставили са го за по-късен етап от екипа... да пуснат бомбата Grinning
В”90 дни до сватбата”по ТЛС имаше един транс/Ники от САЩ/,който се разкри пред гаджето си/Игор от Украйна/след като са имали дълга интимна връзка и мъжът изобщо не е разбрал за промяната.
Даа, помня ги. Този молдовецът хем правил джиджи-биджи с нея/него и пак разбрал след дъжд качулка. Супер странно ми е това. А адамовата ябълка, а мъжкото поведение?

# 829
  • Варна
За мен Гош е от хората, които имат невероятната способност да помнят наизуст стихотворения, песни.

Никой не му е диктувал в ухото, нито се е крил в къщата тайно да го научи.

ББ знае за тази му "дарба" и го спаси чрез нея.

# 830
А 100% са си шушукали нещо, но към продукцията е по-насочена към пишман любовта на Виктор и Теодора, към рециталите на Гош ланеца, кукувицата Косара и скандалите с Марио. Може да го подхванат като тема, когато някое от изброените лица си тръгне.

# 831
Това със стихотворението  със сигурност е нагласено.
Не е вярно това, няколко пъти писахме вече. Гледайте от Нова плей лайв излъчването от понеделник, този човек си каза поне 4-5 стихотворения ОТ/ДО... От "Родна реч омайна, сладка", през "Питат ли ме дей зората", и "Майце си" та до "Жив е той, жив е". Правиха обиколки на коридора и той си ги каза всичките, те му се учудиха, поздравиха го, той каза, че бил отличникът на класа и ги знае всичките.

# 832
  • София
Снощи нали се поинтересувах по транс темата и в сайта на д-р Е, видях че правят сполучлива операция на адамовата ябълка...просто изчезва.
 Долу също е много сполучливо положението, но вече с каква чувствителност не е ясно..

# 833
Адамовата ябълка се изстъргва, около зоната на ушите също се пипа, скулите,челото и около очите.Обясняваха ми всичко подробно, но съм забравила. Почти цял ден продължават операциите, преди това продължително време се пият хормони. Имам познат,който тегли огромен кредит и премина през това. Сега е страхотна мацка.

# 834
На Ивонне поведението ѝ е доста гей/драг куин, да, но на външен вид е трудно да се каже със сигурност (освен ръста), защото в днешно време с козметичните операции и филъри, които си правят жените, повечето приличат на транс жени... На мен и Анджела ми приличаше на транс в началото.

А операциите са окей, голяма част имат усложнения, докарват нещо наподобяващо, но това, което съм виждала (на снимки) - ами разлики има доста. И при транс мъжете, и при транс жените. Но за мъж, който не е особено запознат с женската анатомия, и след 10г интимен живот няма да види разликата вероятно и може да е изненадан накрая😂

Операциите за феминизиране на лицето - виждала съм страхотни резултати, да. Но пак зависи от изходното положение, по-фем мъжете имат голям шанс да изглеждат добре след транзишън, но някой мъжага с голямо лице, челюст и скули трудно ще го докара до женственост, каквато и операция да му направят. И всичко това с условието, че е започнал хормони след изкаран мъжки пубертет. Ако е започнал преди това - няма шанс да познае човек, че това някога е било момче. Приличат си на жени на външен вид отвсякъде. Нито операции на лицето им трябват, нито импланти в гърдите, само на долния етаж, но там пък е проблем, защото заради липсата на мъжки хормони нямат достатъчно материал да се създадат пълноценни женски части...

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 12:48 от ts_mira

# 835
  • SF
На Ивонне поведението ѝ е доста гей/драг куин, да, но на външен вид е трудно да се каже със сигурност (освен ръста), защото в днешно време с козметичните операции и филъри, които си правят жените, повечето приличат на транс жени... На мен и Анджела ми приличаше на транс в началото.

Да, и на мен. Също и Теодора може да мине за прекроен мъж. Но в Ивоне виждам мъжките черти - челюстта, ръцете с пръстите, абе... всичко! И особено поведението на Драг Куин.
В устите си Теодора, Атижа и Ивоне си приличат много заради корекциите. Чат-пат и в скулите, формата на лицето си приличат, но челюстта си остава мъжка само при Ивоне.

# 836
https://www.google.com/search?q=%D1%81%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0+% … :3OEtRAHkBnM,st:0

Аз мислех, че това е нашата Ивонче, някой го беше споделил по-напред. Но тази е доста по-млада.

# 837
  • SF
Не, не ми прилича. Но това е снимано преди няма и 10 години. Сега Ивончето е на 50. Освен това Р-то не е същото.

# 838
  • Варна
Адамовата ябълка се изстъргва, около зоната на ушите също се пипа, скулите,челото и около очите.Обясняваха ми всичко подробно, но съм забравила. Почти цял ден продължават операциите, преди това продължително време се пият хормони. Имам познат,който тегли огромен кредит и премина през това. Сега е страхотна мацка.
От чисто любопитство питам къде му направиха операциите?

# 839
Ивото няма нищо от женската чувствителност, променливост, донякъде несигурност, секспапил да не говорим.

Това не е човек, развивал се в женско тяло с типичните женски флуктуации на хормони, настроения, енергия.

Общи условия

Активация на акаунт