BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 47 746
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 960
  • До сърцето...
Миглена: "Не остана нито един слабак, който да не го накълве (за Марио), не остана такъв идиот!"

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 22:30 от Радика

# 961
  • София
Емануела знае ли, че има страшни очи....ама наистина страшни..брррр, като стъклени са..

Теодора се задява с човек в предаването, като в същото време има връзка отвън. Въпросът е тия двамата имат ли акъл за пет стотинки, за да се бият заради тая... Единият вижда по тв какво се случва, как тя се мята на врата и целува другия, а пък втория друг не знае за съществуването на първия. Пост фактум разбира, но продължава да напира и щял да се бори за нея.... Еее, извинявам се, но тая желирана манджа, започваща с П,  ще я заобикалям отдалече и изобщо не искам да я познавам, камо ли деца да ми ражда... Я си представете,  как се държи във външния свят...и с тоя и с оня и с третия и с петия...

# 962
Миглена е един път! Надявам се във всички лайфове да я канят 🩷

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 22:35 от Emo._

# 963
Теодора наистина насърчава Виктор, нищо категорично не му е казала до момента и той си има надежда. Какво значи “тук не е мястото”? Навън ще излиза с него ли? Толкова ли не може да си заяви мнението.

# 964
Супер е Миглена.

# 965
На ланеца му потъна бакъра Joy

# 966
Харесва ми, че Марио е уверен в себе си!

# 967
На Косара ѝ се стъжни. Хич не го очакваше.

# 968
Браво за Марио.

# 969
Жорката май ш'си ходи.. след като си тръгнаха Анжела и Кристина, едва ли ще изгонят и Косара..

# 970
Не, че не може да си заяви мнението, а направо нарочно не го заявява. Започвам да си мисля, че явно е разколебана по отношение на двамата. Нищо чудно в реалния живот да хване Виктор, нали някой беше написал, че за по-младия се била изказала, че има страхове да не я остави за по-млада булка.

# 971
Пираня ще е аут.
Тази злобария, както и да я гледаш – отвън, отвътре, си е мега непоносима.

# 972
Теодора още в началото му обясняваше на Виктор, че трудно и бавно се влюбва, и че е много непостоянна. Той да е слушал тогава, защото сега си проличава, че тя го харесва г-д, колкото харесва и останалите в къщата. Когато трябваше да го спасява с мисия се отказа супер лесно, сега му вика "спри се, защото ще си изляза, навън ми е по-важен живота" и "няма да те занимавам, ако искаш да говорим ме потърси". Личи си, че не ѝ е особено важен. Не знам той защо още се заблуждава.

# 973
Жорката май ш'си ходи.. след като си тръгнаха Анжела и Кристина, едва ли ще изгонят и Косара..

Според мен е Косара… не мисля, че ланеца е получил само 7%

# 974
  • До сърцето...
Жорката май ш'си ходи..  
А, братята няма да разрешат, Ланеца е с 40-те процента, почти сигурна съм.

Общи условия

Активация на акаунт