BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 45 886
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 945
Емануела хубаво каза за Петърчо, че е шушумига. И според мен само използва линията с Атижа за стратегия, а и за да бъде забелязан.

# 946
Доста ми е чудно защо Теодора каза, че няма приятел във визитката.
По отношение на номинациите, подкрепям Марио

# 947
И аз гласувах за МАрио.
//
Теодора не е объркана жена. Тя знае какво иска.
И двамата.

# 948
  • Буркина Фасо
на Емануела трябва да и присадят допълнително кожа за да може да обвие балоните Smiley
всичко е пред пръсване

Бре, Бонго, ний за батките се вълнуваме, за таз любовна драма, къде отиде ти! 😂
трябва да се вълнувате и от любениците.Smiley

# 949
Едва ли ги иска.Харесва и два инфантила да се бият за нея.
Възможно е визитката да е правена 2 месеца по-рано.Или просто Тедито да не приема сериозно онзи навън.Тя си каза-бил много малък и не се знаело кога ще я отсвири

# 950
Може да са инфантилни, може да мучат, но на мен двете лапета ми станаха симпатични и ми върнаха вярата, че в тоя комерсиален свят някой е намерил сили да воюва за любов. Може да е по начин, по който самият той го разбира, но въпреки това са ми  симпатични двубоите на самците в природата.
Романтичка 😜

# 951
И аз гласувах за МАрио.
//
Теодора не е объркана жена. Тя знае какво иска.
И двамата.
Подкрепям. Тя се разкъсва кого да предпочете. Познатите ѝ достойнства на Велин или лошото момче Виктор, който още повече почва да дивее.
Нали и любимата ѝ дума е бесен.

# 952
Велика е Миглена! Само тя да коментира, стига ми. С две думи за заешкото движение на шушумигата го обрисува и каза всичко за него.
Днес ме кефят коментаторите и са много точни в анализите. Отдъхнах си, че никой не е заблуден от манипулативната Теда, от хлъзгавият Пешо и тн.
Аз смятам, че Теда харесва истински само себе си и всичко са кифленски постановки.

# 953
Целия разговор между Виктор и Беба може да се обобщи до "Разби'аш ли, чуек?"
Не знам, но ако някой тук продава апартамент в Левски Г - Виктор дава мило и драго. Добра цена ще му вземете. 😁

# 954
Не харесвам джуки и изкуствени каки, но Теодора ми харесва като поведение. Не е манипулативна, адаптивна е и сензитивна към ситуациите. ПО-умна е, отколкото предполага видът ѝ.
//
Коментаторите са топ.

# 955
Теодора не желая да отрежат Виктор. Непрекъснато повтаря, че "не е тук мястото", т.е камерите я възпрепятстват. Мисля, че като излязат,  ще му се получат нещата.

# 956
  • Варна
Има ли някаква награда в този сезон или само плакет победител в ББ?

# 957
Тц-тц. Аз се чудя защо тази есен няма “ЕргенЯ”, пък то всъщност имало “Момата” със специалното участие на Теодора. 😁

# 958
Отело и Дездемона, първо действие, първа сцена

- Дездемоно, апропо Тодоро, мноо та харесвам, разбииаш и бе, чуек?! Ша са бора за тебе, ша умръ, аку тряаа!
- Аз имам вече един беее, разбииаш и бе, чуек?
- Ни мъ интересува! Ша си продам фсичко и ша дода в Левски Г, да знаиш!
- Ма не може бе, чуек! Къде ше спиш?
- До тебе, къде?! Аз та харесвам бе, ни моа без тебе!
- А Велин бе, чуек?! Неудобно ми е. Аз ше ти отвора вратата, ама наште го познават...
- До спалнята ви, аку тряя ша легна! Ни моа се откажа, ша са боря! Две деца ша имаме бе, чуек!
- Велин мноо се ядоса! Няма да мое си земе матурата бе, чуек!
- Тоа не мое ми зъбрани да тъ сънувам. Аз за тебе живея бе, чуек!
- Като излезем навънка ше се разберем, чу ли?

Край на първа сцена. Завеса.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 22:23 от Карла_Карла

# 959
Тия сичките дават акъл за чистене,, но никой не чисти. Той им чисти. Като ги подбера с парцаляяяя. Joy
//
Той може и да е пси, но тия и те не са по-малко пси.

Общи условия

Активация на акаунт