BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 658
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 195
  • София /Абсурдистан
Оф Косара защо толкова ми прилича на пинчер :Д
Как пинчер бре, истински доберман е Simple Smile)

# 196
Косара е 🤬🤬🤬🤬, в какво профанизирано семейство е отраснала, че е с такива насадени комплекси.

# 197
  • София
Косара е 🤬🤬🤬🤬, в какво профанизирано семейство е отраснала, че е с такива насадени комплекси.

Семейство против евроатлантическите ценности, потресът е абсолютен.

# 198
Косара е пираня.
Лудият вика дръжте лудия.

# 199
Оле, Косара говори на Марио, че нямало да може да може си намери жена с това поведение. Присмял се хърбел на шърбел. 😁
Аз се смях, че от нея Марио научавал интелЕлентни думи и после ги повтарял на другите.
Голяма смешница е тази с тежък мутренски синдром.

# 200
Косара е абсолютно отвратителна.

Казва, че Марио не е мъж – в същото време няма нищо женско в държанието ѝ.
Кълне и заплашва Марио – след това казва, че той кълне и се страхувала от него.

Това е дефиницията на проектиране на свои качества върху други хора. Изключително душевно болен човек е Косара.

# 201
Дано някой посъветва Марио да си извади ограничителна заповед срещу тази или нещо...да си осигури някаква защита, защото положението не е добре. Тая е луда.

# 202
Хм. Тя затова не може си намери муж, че татко й май е пребивал кандидатите. Тоз който издържи кютека, печели истеричката? 🤔

# 203
Тая въшла Кошмара поне даде обяснение на уродливия си мутренски характер.

Напомня на онази от брадъра през 2015 г където 'само се подписвах на бензиностанциите ясно ли ти ье' Joy или другото 'тя умира гори в ада'

Дано има кой да разследва такива олигофрени и добре, че сами се издават

# 204
Аз не разбрах Косара са я били с дъска с пирони или тя е била някой ?

Нейното семейство е пребило някакво момче по този начин. Тази не е добре наистина.
Сега е момента съответните органи да се самосезират и да разследват този случай на насилие

# 205
Аз като писах в началото, че на тази само Боян Расате ѝ пасва на психопрофила, май не хвана много дикиш, но отдалече си подаваше ултраски заявки.

# 206
  • София /Абсурдистан
Някаква мутра ли е баща и, че плаши хората с него?

# 207
  • София
Марио защо все ходи да й се извинява на тая психопатка...съска като говори, чиста патка си е.

# 208
  • София
Някаква мутра ли е баща и, че плаши хората с него?

Борса за плодове и зеленчуци май имат. Беше казала, че натежавали кантарите, да лъжели хората.

# 209
Семейство против евроатлантическите ценности, потресът е абсолютен.
Нали тамън днес се чудихме какво ли има против евроатлантическите ценности. Ето, разбрахме. Иска да пердаши хората с дъски с пирони без последствия.

Общи условия

Активация на акаунт