BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 674
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 210
Марио с  тази прическа и очилата заприлича на Малума.Пешо постоянно го нарича с грозни епитети, което говори за Пешо, не за Марио.
Косатка е за освиделстване. Тембър, речник, характер... ужасТ!А творчеството пълна скръб да вземе да се скрие някъде.

# 211
Това сериозно ли го изпляска в ефир, баси кухата лейка 😂
Бая материал ще има тука, да се сезират всички компетентни органи😂😂😂. Ще им замине бизнеса.

# 212
В предишната тема писах, че нямам най- противен участник.
Е вече имам. Косара- пираня

# 213
  • София
Обаче не показаха Теодора и Георги Милионера колко тежат 😃

# 214
То никой няма да номинира Беба.  Излишен и е имунитетът сега Joy

# 215
  • София
То никой няма да номинира Беба.  Излишен и е имунитетът сега Joy

Предният път само Кошмара и Георги циганина я номинираха. Сега наистина е излишно.

# 216
Това сериозно ли го изпляска в ефир, баси кухата лейка 😂
Бая материал ще има тука, да се сезират всички компетентни органи😂😂😂. Ще им замине бизнеса.
Ами толкова им е акъла на тези идиоти... От широка трибуна се похвали истеричката за подвизите за дъската с пирони. Сега всички научиха, че Косара и фемили от Биримирци/днешен Бенковски/ са мутри и за тях времето е спряло в края на 90-те.

# 217
Най-накрая интересни тайна мисии. Да видим дали и двамата ще успеят.

# 218
Честно, жал ми стана за съгражданите на селото/града на Психото. За съседите им още повече. Не е лесно да живееш около такива хора.

# 219
  • Сф
Косара лесбийка ли е? Много е сбъркана и проста. Много хубав събирателен образ на "селска пръчка." И на говор го докарва.
Много се гаврят с Марио мъжете, а уж баш Петър човек морален стожер го даваше при " гаврата" с Веси. Страшен лицемер тоя.И защо и той говори такъв накъсан, нечленоразделен, трудно разбираем български? Какъв му е проблема?

# 220
  • In The Middle Of Nowhere
Леле тръпки ме побиха, когато тая Косара разказа как нейните са пребили човек с голяма дъска с пирони и после как главата му е била огромна и раздута(даже май с ръце показа) от боя. Ужас и безумие е да разказваш такива неща в ефир. Но може пък и да е добре, че поне хората да разберат каква е. То и цялото й поведение е едно конфликтно, врещящо и арогантно. Не знам как се живее покрай нея.

# 221
Тамън си мислиш, че тази не може да стане по-абсурдна… И се изцепи с този побой. Ако беше излязла миналата седмица като ревеше да напуска по собствено желание, можеше и да се реабилитира. Но вече е късно за damage control. Мъчеше се да отвори врати за посредствения си рап, вместо това ги затръшна и заключи.

# 222
  • София
А тя Косара намекна, че като казала това за глутницата и за мъжете, не говорела за Ванеса. А за Теодора. Пък Теодора нали е похвалила Радо, че човекът две седмици готвел. Виктор изревнува и Косара, чийто тип е точно Радо, е започнала да бълва срещу Беба. Съвпадение? Не мисля 😃

# 223
И после седнала да се чуди какво толкова била казала, нямала спомен някого да била заплашвала.
То даже като измислица звучи зловещо, а тя се вдъхновяваше при спомена на злодеянието им.
Няма да я пусне скоро брадъра, ще цедят от нея още лудости.

# 224

Общи условия

Активация на акаунт