BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 704
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 285
Хора, как така ще бият с дъска с пирони?!
Ами ето затова трябва да се подаде жалба не само в СЕМ, а и в съответните органи, защото има признание за извършено престъпление с телесна повреда. И продукцията трябва да се самосезира. А не жалби, че закъсняло предаването с 45 мин. Телевизията може да си подрежда програмата както си иска и да се отклонява от предварително посочена програма, СЕМ не може да им каже нищо за часа, но може заради излъчено съдържание.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 14:31 от diziler

# 286
СЕМ не може да им каже нищо за часа, но зрителите могат да откажат да гледат нещо, което не се знае кога ще започне както е в случая. По едно време ми хрумна, че така вдигат изкуствено рейтинга на Игри на волята. И понеже не съм гледала предаването в частта с разказа на Косара за дъската с пирони, съквартирантите как реагираха на това или всеки гледаше в тавана и се правеше, че не чува.

# 287
  • USA
За мен Ивонне е хитър лисик и много добре си мери приказките. Гледа да се нагажда добре и да не досажда, а и показва много търпение и психическа стабилност. Явно зрелостта и годините й я изкарват едни гърди напред. Въпреки това, мама Ивонне си е един образ, който дори и да го играе в реалния живот, съм сигурна, че е добре премислен и изкуствен. Това по себе си не я прави дразнител, Биг Брадър е игра, аз ако бях там нямаше да издържа на истериите на Кошмара толкова благородно.
СЕМ не може да им каже нищо за часа, но зрителите могат да откажат да гледат нещо, което не се знае кога ще започне както е в случая. По едно време ми хрумна, че така вдигат изкуствено рейтинга на Игри на волята. И понеже не съм гледала предаването в частта с разказа на Косара за дъската с пирони, съквартирантите как реагираха на това или всеки гледаше в тавана и се правеше, че не чува.
Никой нищо не й каза, даже Брадъра се правеше на ударен.

# 288
Ами да. Вместо да я изведат с полиция от къщата, за направени признания за извършено престъпление.. и да ходи да дава показания. Ама толкова сме свикнали с насилието, че го приемаме вече за нещо нормално.
Отделно, тя заплаши и Марио, че баща й ще му разбие зъбите, след като излезе. И той в изповедалнята каза, че това са методи от 90-те години.

# 289
  • Stockholm
Свестен е Ивонче. Даже подозирам, че ще спечели и то напълно заслужено.

# 290
  • София
Ами да. Вместо да я изведат с полиция от къщата, за направени признания за извършено престъпление.. и да ходи да дава показания. Ама толкова сме свикнали с насилието, че го приемаме вече за нещо нормално.
Отделно, тя заплаши и Марио, че баща й ще му разбие зъбите, след като излезе. И той в изповедалнята каза, че това са методи от 90-те години.

Косара заплаши и Кристи. Каза ѝ, че ще я подстриже, ще ѝ избие зъбите. Аз не знам защо тогава Биг Брадър не се намеси. Защо ѝ позволяват да се държи така. Иначе всички сме против насилието.

# 291
Тази Косара е като вечно озъбен пинчер. Все се мята да хапе някого.

# 292
Е, след като чухме баща ѝ и брат ѝ как бият хора в реалния живот, по нейните думи, изобщо нищо чудно, че е станала същата като тях. Крушата не пада по-далеч от дървото, все пак….

# 293
А Марио как повече ви харесва - с брада и по-дълга коса или така, както се направи сега?

Петър, злобарчето, не пропусна да го изкоментира грозно. Не стига, че до преди му сипва с моралния черпак, ами и за външния му вид го захапа, защото той самият нали еталон за ум и красота.

# 294
В първоначалния си вид Марио ми хареса много повече, не биваше да се подстригва или там каквото е направил.

# 295
Е, след като чухме баща ѝ и брат ѝ как бият хора в реалния живот, по нейните думи, изобщо нищо чудно, че е станала същата като тях. Крушата не пада по-далеч от дървото, все пак….
Да си призная, израстнала съм в подобно семейство. Като навърших 18 си бих шута с мръсна газ. Така че, крушата може да падне далеч от дървото. Всичко е въпрос на избор.

# 296
Според мен косата е окей (макар че рисунката отстрани е малко странна), но брадата не трябваше да я маха. И аз се вбесих на Петър, много му беше приятно да рита човек на земята, разбиха го Марио вчера.

Аз съм от тези, които гледат ББ защото почва след ИВ, та нямам проблем, че закъснява😅

# 297
След като сума време му се караха, че бил манипулируем и се водел по хорския акъл, го изманипулираха да го подстрижат.
Реално само Петър е в някаква степен последователен за конкретния случай, като не одобри фризурата.

# 298
  • Враца
Не знам дали чухте снощи Теодора. Тя не харесвала скучни мъже. Трябвало мъжът да е луд, да пребие някой, ей така. Иначе скука. Направо не знам какво да кажа.

Косара да я запознае с брат си.

# 299
И затова извисения св. Петър трябваше да нарече Марио олигофрен.

Общи условия

Активация на акаунт