BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 48 030
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 450
Теодора от самото начало е олекотена с външния си вид.
Кой нормален човек ходи с набъбнали като бахур устни и самурайски вежди с краища литнали към небесата!?
Това са изкривените ѝ представи за красота, такива са и тези за избор на партньор и пълноценна връзка.
Просто с всеки следващ епизод разгъва цялостно същността си.

# 451
Разгледах профила на Гош.
Ясно, че ланците са линия на брадъра, за да го вкарат като типичен събирателен образ на етноса. В профила му присъстват само на едно място, и то само където пробутва сценична визия с пеене. Явно си има точната публика, за която цената се покачва с наличните ланци.
Това ми хрумна още преди няколко епизода, като някой изкоментира, че пръстите му са в рани от златните пръстени. Ако ги носеше постоянно, както и ланците, кожата му вече щеше да е загрубяла и да не се разранява.

# 452
Виктор вчера я попита кога за последно си е слагала ампули в устните 😀😀. За мен мъж, който наистина държи на една жена, не би я нарекъл мръсница пред цяла България. Мъжът би следвало да пази и закриля достойнството ти каквато и мръсница да си в леглото.

# 453
Ма как, това е титла в техните среди.😁

# 454
Значи ако аз съм майка на Виктор и разбера, че си продава апартамента в Бургас, напуска си бизнеса и отива в София в Левски Г под наем, за да живее с Бебка, сериозно ще се притесня. То бива нереална оценка на ситуацията, ама това ми идва ту мъч. Младежът познава Теодора от десетина дни и вече ще си променя целия живот. И аз мисля, че тя ще го използва и ще го захвърли при първа по-изгодна възможност, щото то такива батки като него под път и над път.

# 455
  • Viena
Беба да го беше питала къде си прави веждите,че са им еднакви 😅😅😅

# 456
Анджела е на живо в тикток. Днес ще записват подкаста с "хубавата Елена".

# 457
Аз само да кажа за мисията с километрите правих малко сметки.
Наистина беше брутална, особено накрая Атижа и Виктор едвам ходеха. А по телата на всички които омотаха с целофан се виждат рани от протриване и лепенки. Това не е игри на волята в крайна сметка, колкото и да взимат ефирното време на ББ. Не е ок да ги докарват до толкова тежко физическо състояние.
За самите 100км - повече ходеха отколкото да тичат. Човек ходи средно с 5км час( между 4км и 6км час спрямо индивидуални фактори).
Значи 100км с 5км час ходене са 20 човеко-часа ходене. Тичането гледам в нета мн зависи, от 8-10 кмч до 18-20 кмч за професионалисти,т.е.  5-10 човеко-часа тичане. Но имам повече шанс да ходиш дълго отколкото да тичаш дълго.
Да дадеш такава мисия особено на хората дето уж не са в добра форма си е мъчение. Само не разбрах колко време им дадоха. Ако са 24 е брутално , ако са повече можеше да си измислят график за ходене и спане.
Де казеам че тея хора си пропуснаха и съня и сега са скапани, а през деня нямат право са спят. Направо нз какво ще правят до вечерта.

Иначе според мен идеята им на цялата седмица с килата, диетите и упражненията е да таргетират Веси, но нещо не се получава до тук. За една бройка да иде на пътеката и да си извади душата. Но спряхме да я говорим.

# 458
Целта на ББ според мен беше Веселка да се озове на пътеката, но за нейн късмет Атиджето се прецака и спря прекалено рано в състезанието с фолиото.

# 459
  • София
Аз не разбрах, кой реши Виктор и Атижа да бягат 100 км? Биг Брадър ли?

# 460
Аз не разбрах, кой реши Виктор и Атижа да бягат 100 км? Биг Брадър ли?
Загубилите в състезанието с фолиото трябваше да извървят стоте километра.

# 461
За Виктор съм убедена, че сам се е предложил, за да убеди Беба, че е яка батка.
А Атижчето ми е най-флегматична и крехка, как се озова на пътечката ми е мистика.

# 462
  • София /Абсурдистан
И   Бебата и ухажорът и нямат грам мозък и двамата, тамън са си един за друг.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 13:45 от The Iron Lady

# 463
Ще има сделка накрая. Ще се вземат.

А промото за довечера много децибелно. Ще има някой натупан.

# 464
Вежди,джуки пасват си

Общи условия

Активация на акаунт