BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 45 848
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 930
Беба се опитва да ни обясни колко е свястна, ама реално не е, а тия двамата са пълни балъци.

# 931
Виктор не е добре, как е възможно да реве така за човек, който познава от три седмици и при това се запознават в такава изкуствена среда.

# 932
Тя,за тва Ангелова каза дано не станат 4ка или 5ца 🤣 / или Емилия беше,не знам/

# 933
Теодора се държи непочтено и с единия и с другия ергенин. Влезе със заявка, че е необвързана, седеше по диванчетата и откровеничеше с Виктор за много лични неща, после се сети, че видиш ли, имала връзка от два месеца. Това голобрадо момченце Велин сигурно много сe надува пред другите гимназисти, че си е хванал яка кака.

# 934
  • Варна
Колко годишни са участниците в триъгълника?
Няма ли ограничения за деца в ББ?

# 935
Знае ли човек, може да сме се объркали и да гледаме Big Brother Family барабар с тийновете.

# 936
Наистина ли още се смята, че Виктор си имал годеница, или дори приятелка? Някак не ми се връзва с това, което прави в къщата, колкото и да е тъп горкия, щеше да си проличи.

- Флюбен съм шса бора обичамта ня са откажа
- Ти нямаш ли си годеница/приятелка?
- Ем да е маняк, ама тя ми е само за Бургас чуек. Що? Ко?
- Close

# 937
тоопп цирк Joy доволна съм

# 938
  • Варна
И двамата примати се борят за плячката си.

# 939
Петърчо харесва всичко де лети.
Мега мазник.

# 940
Може да са инфантилни, може да мучат, но на мен двете лапета ми станаха симпатични и ми върнаха вярата, че в тоя комерсиален свят някой е намерил сили да воюва за любов. Може да е по начин, по който самият той го разбира, но въпреки това са ми  симпатични двубоите на самците в природата.

# 941
Какво е това недоразумение със синята коса в отбора на коментиращите ?

# 942
Любов🤣
Какво е това недоразумение със синята коса в отбора на коментиращите ?

Приятелка е на Ивоне.

# 943
Защо не излъчват лайфаа?? Кой се интересува от тия скучняци Пешо и Атиджето в такъв инфарктен момент. Коментаторите днес ме радват, само Меглена ако може да си поема въздух и да дава думата и на другите

# 944
Беба е пореден пример за жена, която напълно самостоятелно и самостойно е влязла в ролята на „трофей”, като вече успешно е и възприемана като такъв от потенциалните си партньори. Няма нищо случайно в изразеното отношение на Виктор и на Велин спрямо нея (като към обект, а не като към субект) — поредно огледало на образа, който поддържа.

Реалността се вижда от километри, няма нужда да гледаме денонощно пряко излъчване от къщата. Тя доста силно се стреми да бъде „морална”, да е видяна от зрителя като „бяла и добра”, но същевременно лъсва неприятната за самата нея действителност — поредната объркана жена, която играе на два фронта, дава излишни надежди, не поставя зряло и умело граници (не защото не може, а защото не желае и търси вторични печалби). Бих се обзаложила, че накрая ще се окаже, че не желае нито един от двамата, ще се появи и трети, и четвърти. Нищо ново под слънцето.

Общи условия

Активация на акаунт