BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 45 811
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 1 020
За Теодора някой се е съмнявал, че е ромка ли? Мисля, че е очевидно, но само външно, иначе е много, много далеч от Георги.

А за Косара, без думи съм, много лош и злобен човек. Съжалявам я, това е нещастен и жалък човек.

# 1 021
Това беше най-якият разговор между "батка"с "батка", на който съм била свидетел през живота си/не че по принцип има откъде да го видя, де/.Уникално, Теодора да му мисли! Не следя всички серии, но от любопитство след ИВ, че и по време на тях заспивам подобаващо за фон. Но това днес реших да го проследя..та забавно.😂

# 1 022
  • Sunshine state
Еййй, колко много се радвам, че Кошмарът е вън!! Много ясно, че няма кой да я търпи тая. Георги може да е всякакъв, но тя е дъно на дъното. Никой не търпи такива хора и с прави излезе.
Следващият изгонен трябва да е тоя агресивен инфантил Виктор и после Петър, щото и той е потресен.

# 1 023
Интересно ми е как ще се държи Косара в подкаста. Дали ще отчете грешките си (например заплахите) или ще отрича до последно, както правеше в къщата? Има склонност да лъже… Предвид, че знае, че всяка дума се записва.

# 1 024
Айде Кошмарка е аут! 🤩
Аз нещо не мога да повярвам, че Теодора и гаджето ѝ са роми. Някой си написал нещо във ФБ..
Виктор тепърва ще се излага още, то тоя човек очевидно не е добре и с нервите…
А новият въпрос в приложението е просто трепач 😅

# 1 025
Остана и другия инфантилен истерик Пешко да си замине, за да си покажат останалите характеропатиите и особеностите 😂

# 1 026
  • София
Айде Кошмарка е аут! 🤩
Аз нещо не мога да повярвам, че Теодора и гаджето ѝ са роми. Някой си написал нещо във ФБ..

Защото не са. Някой се беше изказал в предната тема, че я познава от дете и е българка. Баща ѝ бил с гръцки корени и средиземноморски тип, разбирай по-мургав.

# 1 027
Въпросът е добър, наистина. Но аз гласувах против. Прекалено жестока гавра ми се вижда да я целуне заради мисия… И после като излезе тя да види истинската причина.

# 1 028
  • София
Те и ромите пък са с индийски корени и затова са по-мургави..

Какъв е въпросът-трепач в приложението?

# 1 029
Дали Петър да целуне страстно Атижа.

# 1 030
Този младеж на Теодора не ми приличаше на ром, тя е прекалила с с солариума. Не знам. Виктор е потресаващ. Гледах само днес, иначе след първия епизод не бях, интересно беше.

# 1 031
Дали Петър да целуне страстно Атижа.
Ако я целуне пешко
Няма ли да му е тежко?
Не със страст да му отвръщат,
А в погнуса да повръщат? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 032
Айде Кошмарка е аут! 🤩

Защото не са. Някой се беше изказал в предната тема, че я познава от дете и е българка. Баща ѝ бил с гръцки корени и средиземноморски тип, разбирай по-мургав.

Някой се е изказал,че са.Някой се е изказал,че не са.😂 Твърденията са еднакво достоветни.

# 1 033
  • София
Айде Кошмарка е аут! 🤩

Някой се е изказал,че са.Някой се е изказал,че не са.😂 Твърденията са еднакво достоветни.

В скрийншотове от Фейсбук групата се е изказало дете, за което не се знае има ли - няма ли 10 години. Повече вярвам на потребителят, който писа тук.

# 1 034
Не можах да разбера защо Косатката на заминаване нападна вербално Атижа? Каза и: "Да не съм те видяла", "ако те видя навънка не знам..." ? Нали най-противни и бяха Ванеса и Теодора, а накрая се наостри на Атижа?

Общи условия

Активация на акаунт