BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 46 450
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 1 065
Виктор през 2018, колко е различен с коса 🤔

# 1 066
# 1 067
  • Planet Earth 🌏
Аз пък не виждам голяма разлика. Даже се чудя кой го е взел да дефилира, той е както се изразява една "инфлунсърка" —нискостеблен Joy

# 1 068
  • Sunshine state
Много е нисък и набит Виктор, никак не ми харесва. И прословутите му очи не ми харесват,като на змия са.
Бебата е надута яко с всякакви хиалурони и силикони, абсолютен пример за препечена  кифла.
Мисията на агента е много глупава и е насочена към тийновете, дето гледат формата - ще са юруш на маслините и ще гласуват с ДА. Много кофти за Атижа, която се оказа  хич  не лошо момиче.
Естествено, че Косара ще отрече заплахите и ще изкара Марио най-черният. Ще кажеш, че е била длъжна да го слуша.Имаше ли изобщо човек там, който да не я дразни??? Тя с почти всички се изпокара.

# 1 069
В състояние ли е някой да си причини подкаста с Косара? С типичните ѝ стилистика, тембър, диалект и даже муцуна.
Аз - твърдо не.

# 1 070
В състояние ли е някой да си причини подкаста с Косара? С типичните ѝ стилистика, тембър, диалект и даже муцуна.
Аз - твърдо не.

Гледам го… Joy
На 20 минута съм, после ако искате ще Ви обобщя

# 1 071
Веселка няма шанс, въобще да не се бута

# 1 072
Как се казва, има ли ИГ профил? Много симпатична девойка, въпреки че не симпатизирам на Георги, някакъв лигльо ми се вижда.

# 1 073
Angelalevoratoo , голяма сладурана Simple Smile И тя като нас чака да приключи Игри на волята 😀

И беба в чалга клип, което въобще не ме учудва

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 16:50 от Marilyn3

# 1 074
Виктор - прекалено много мускули, чак тръпки ме побиват. При мъжете все пак е една идея по-добре, но при жените… Имам една позната бодибилдърка, сякаш някой е закачил глава върху тяло на извънземно.

# 1 075
Изгледах подкаста набързо, набързо… общо взето беше скучно
КоШмара се оплете в собствените си лъжи, остана шокирана като разбра, че пред цяла България е излязло, че тя е била много бита като малка (въпреки, че го каза в къщата), започна да говори, че семейството ѝ е много добро и че е за пример Trollface

За ситуацията на Виктор и Теодора каза, че ако Теодора не е искала да се случи така, нямаше да му позволява да се доближава толкова до нея (за което е права) и тн и тн

Също каза, че Ланеца, Атижа и Ивоне са ѝ фаворити и че иска след 20 години да прилича на Ивончето Sweat Smile

Общо взето каза, че е имала само два спора и първия не по нейна вина, защото просто е искала да защити Веселка

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 17:05 от Emo._

# 1 076
Няма как след 20 години да прилича на Ивонне. Тя е много по-женствена… И не е психопат. 😁

# 1 077
Ивонне и звездите
Таткото на сестрите Хадид

Андерсън

Естествено чалга звездите и бг виповете, както и приятелката й със син бретон от снощи

# 1 078
Реших и аз да гледам Косара. Възмущава се, че семейството ѝ излязло агресивно. Пита “Как може такова нещо?!” 😁 Явно не знае какво е излъчено все още (Елена говори сякаш е излязла днес, явно е снимано още вечерта).

# 1 079
Ивонето на последните 3 снимки е с толкова филтри, че е някакво друго лице това.
Иначе, подкастите с Елена мисля, че ги снимат абсолютно веднага след излизането. Кристи поне беше със същите дрехи, сега Косара не съм я гледала.

Общи условия

Активация на акаунт