BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 3 - 21.10.- 27.10.)

• 45 811
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 1 080
  • SF
И от мене едно НЕ за глупавата приумица на ВВ.

# 1 081
За сега само подкаста с Анджела не беше сниман веднага след излизането.

# 1 082
  • София
Преди малко по Нова пак имаше бързо включване от къщата и въпросът беше: Какво е важно за вас в живота. Някои отговориха, че е важно да бъдат себе си, други да бъдат в душевен мир/ познайте кой го каза/ и т.н. Дойде ред на Виктор и той каза, че му е важно да намери жена, която да бъде майка на децата му и да им бъде пример!!! В същото време на набелязаната, за която щял да се бие, защото искал тя да бъде майката ..й вика мръсница... Моля го да се обособи какво му е търсенето - майка или мръсница ...или и двете JoyJoy Но пък няма да е добър пример на децата му..объркахме се тотално.  А да не говорим, че това негово търсене вече ми прилича на обсесия, постоянно и навсякъде говори за това, някаква мания е развил...

# 1 083
Майка за пример - в кревата, и мръсница с децата. Или май беше обратно? Thinking
Не знам, чуече, обърках се вече Joy

# 1 084
Продължавам да гледам Косара. Предположи, че двойният агент е Ванеса (все ѝ е в устата) или Марио, защото имал привилегии и получавал всичко, което поиска от Биг Брадър. Елена каза, че агентът е бил Петър и Косара отговори “очаквах да го кажеш”. 😂 Не се е усетила изобщо, но пусто его. Не може да си признае.

# 1 085
Понеже надушвам, че гласувате с “не” само защото завиждате на Атижа, всички смелчаци, причинили си Косара, печелят страстна целувка от Петър JoyJoyJoy

# 1 086
Понеже надушвам, че гласувате с “не” само защото завиждате на Атижа, всички смелчаци, причинили си Косара, печелят страстна целувка от Петър JoyJoyJoy

# 1 087
JoyJoy
///
Гледам подкаста с Косара. Айде, тази пак прехвърли пошляпването. Сега замаза, че даже учителките повече я пошляпвали от техните. Открита иначе бил и затова я харесвали хората. Joy
Тя бърка откритостта с дразнене.

# 1 088
Ама кои хора я харесват? 😀
И аз гледах включването от къщата по време на студиото. Виктор отново с тотално неадекватно изказване… буквално все едно някакъв тийн плямпа, никаква осъзнатост на възрастен няма при него.

# 1 089
  • somewhere over the rainbow
Виктор отново с тотално неадекватно изказване… буквално все едно някакъв тийн плямпа, никаква осъзнатост на възрастен няма при него.
Съжителствам с 12-годишен, та смело мога да твърдя, че са на един акъл. Недорасляци.

Аз пък гласувах с ДА на анкетата, щот' съм гадна и искам сеир.

# 1 090
Айде Кошмарка е аут! 🤩
Аз нещо не мога да повярвам, че Теодора и гаджето ѝ са роми. Някой си написал нещо във ФБ..
Виктор тепърва ще се излага още, то тоя човек очевидно не е добре и с нервите…
А новият въпрос в приложението е просто трепач 😅

Защото не са. Някой се беше изказал в предната тема, че я познава от дете и е българка. Баща ѝ бил с гръцки корени и средиземноморски тип, разбирай по-мургав.

Някой се е изказал,че са.Някой се е изказал,че не са.😂 Твърденията са еднакво достоветни.

В скрийншотове от Фейсбук групата се е изказало дете, за което не се знае има ли - няма ли 10 години. Повече вярвам на потребителят, който писа тук.
На мен,лично,ми е все тая каква е.И повече вярвам,че един циганин,може да разпознае друг циганин.Визирам Георги.

# 1 091
Хаха, страхотен млад левент е Пешката, всяка дама ще е поласкана да получи от него целувка.
Атиджа от не май къде го хареса, естествено, че дори Вики- то би предпочела, колкото и да е ниска топка.
Тоз батка мръсници ли търси или монахини, бъдещи майки за пример, с неопетнено достойнство. Забавно е как Бебка си играе с него на топло и студено, а той грам не стопля.

# 1 092
JoyJoy
///
Гледам подкаста с Косара. Айде, тази пак прехвърли пошляпването. Сега замаза, че даже учителките повече я пошляпвали от техните. Открита иначе бил и затова я харесвали хората. Joy
Тя бърка откритостта с дразнене.
Аз нещо се обърках с това биене. Първо каза, че не я биели. Е, само баща ѝ веднъж. Ама майка ѝ повече. После каза, че всъщност не я е бил, само я пошляпнал. Ама те всъщност учителките я шляпали повече. Щото била много непослушна. Нещо мисълта не ѝ течеше гладко. Жалко, че не я питаха за дъската с пирони, съвсем щеше да се овърти в лъжите си.

Атижа ѝ била казала, че харесва Петър само заради изолацията и извън къщата не би го погледнала. Не знам колко е истина, всичко изречено от Косара подлагам под съмнение.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 19:33 от Lilly_85

# 1 093
За сега само подкаста с Анджела не беше сниман веднага след излизането.

Да защото Анджела излезе преди да излъчат самия епизод по ТВ

# 1 094
Виктор отново с тотално неадекватно изказване… буквално все едно някакъв тийн плямпа, никаква осъзнатост на възрастен няма при него.
Съжителствам с 12-годишен, та смело мога да твърдя, че са на един акъл. Недорасляци.

Аз пък гласувах с ДА на анкетата, щот' съм гадна и искам сеир.
И аз гласувах с да
Нали заради сеира всички гледаме

Общи условия

Активация на акаунт